Şimdi Ara

[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
19
Favori
20.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut tarifeden geçiş yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya ne zamana kadar sürecek?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pttcell de topa girdi :)

[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥}

https://forum.donanimhaber.com/pttcell-aralik-ayi-kampanyasi-10-gb-129-tl-20-gb-177-tl-vs--160161098#&gid=1&pid=a6895fe553c7d7702b17396181a251e0-160161098

• 1 ay önce selfy sınırsız sosyal medyaya geçtik tüh. Geçemeyiz herhalde değil mi?

• ssabakan S kullanıcısına yanıt
    Başlığa 31 aralık yazmışlar ama sanmıyorum. Daha erken bitebilir.

• Turkcell Türk Telekom Vodafone hangisinin interneti daha yavaş bitiyor?

Kafam karıştı hangisine gitsek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaklaşık 1 ay önce hattımı tt'ye taşımıştım çok daha kötü bir kampanya ile, cayma falan oluyor mu? tüm operatörler coştu resmen

• volokill kullanıcısına yanıt

banada yansıttılar, faturalıdan faturasıza geçince. ayrıca faturalıdan faturasıza geçince bu tarife oluyor mu? taşımayla gelenlere ve yeni hata oluyor. başka operatöre geçip gelmen lazımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 5 Aralık 2024; 0:24:25 >
  • Reppu kullanıcısına yanıt

Faturasizda gozukebilir dediler ama daha gözüken duymadim hocam hat taşımayla ugrasmayim dedim ama tasiycam mecbur tarife gözükmezse diye

• Cezanin ne kadar oldugunu ogrenebilen var mi dostlar

• rockclimber kullanıcısına yanıt

Ben de aynı durumdayım, merak ediyorum.

• volokill kullanıcısına yanıt

Turk telekom için Taahhüt yazıp 5555 e gönderince, yansıyacak ceza bedeli öğreniliyor.

• gecen hafta 310 liraya 20gb turkcell e geçmiştim. fatura dönemi bitmeden geri turktelekoma geçiş için başvuru yaptım. turkcell 29 kasımda açıldı ve 10 aralık tarihinde ilk fatura kesilecekti. benim erken iptal 145 tl çıktı. yarın arasınlar sonucu paylaşırım.

[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥}Pa-ka-yoyoutube
    Turkcell Taahhüt Cayma Bedeli Nasıl Öğrenilir, Turkcell Taahhüt Sorgulama, Turkcell cayma bedeli öğrenme, Turkcell cayma bedeli nasıl öğrenilir, Turkcell cayma bedeli sorgulama, Turkcell cayma bedelini nasıl öğrenirim,
    https://www.youtube.com/watch?v=EFzbUxzbnF4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 5 Aralık 2024; 4:4:34 >
  • Numara taşıma formunu hatasız doldurabilecek bir PTT görevlisi bulmayı başarabilirseniz geçiş yapabilirsiniz

• Öncesinde Faturasıza geçiş nasıl oluyor

• Arkadaşlar başka operatörde taahhütün son ayına girince cayma bedeli oluyor mu ?

• kendal0606 K kullanıcısına yanıt

Musteri hizmetlerinden

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.