< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} (6. sayfa)
-
-
Bu kampanya ne zamana kadar sürecek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pttcell de topa girdi :)
https://forum.donanimhaber.com/pttcell-aralik-ayi-kampanyasi-10-gb-129-tl-20-gb-177-tl-vs--160161098#&gid=1&pid=a6895fe553c7d7702b17396181a251e0-160161098
-
1 ay önce selfy sınırsız sosyal medyaya geçtik tüh. Geçemeyiz herhalde değil mi?
-
Başlığa 31 aralık yazmışlar ama sanmıyorum. Daha erken bitebilir.
Turkcell Türk Telekom Vodafone hangisinin interneti daha yavaş bitiyor?
Kafam karıştı hangisine gitsek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaklaşık 1 ay önce hattımı tt'ye taşımıştım çok daha kötü bir kampanya ile, cayma falan oluyor mu? tüm operatörler coştu resmen
-
banada yansıttılar, faturalıdan faturasıza geçince. ayrıca faturalıdan faturasıza geçince bu tarife oluyor mu? taşımayla gelenlere ve yeni hata oluyor. başka operatöre geçip gelmen lazımdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 5 Aralık 2024; 0:24:25 > -
Faturasizda gozukebilir dediler ama daha gözüken duymadim hocam hat taşımayla ugrasmayim dedim ama tasiycam mecbur tarife gözükmezse diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cezanin ne kadar oldugunu ogrenebilen var mi dostlar
Ben de aynı durumdayım, merak ediyorum.
-
Turk telekom için Taahhüt yazıp 5555 e gönderince, yansıyacak ceza bedeli öğreniliyor.
-
gecen hafta 310 liraya 20gb turkcell e geçmiştim. fatura dönemi bitmeden geri turktelekoma geçiş için başvuru yaptım. turkcell 29 kasımda açıldı ve 10 aralık tarihinde ilk fatura kesilecekti. benim erken iptal 145 tl çıktı. yarın arasınlar sonucu paylaşırım.
Pa-ka-yoyoutubeTurkcell Taahhüt Cayma Bedeli Nasıl Öğrenilir, Turkcell Taahhüt Sorgulama, Turkcell cayma bedeli öğrenme, Turkcell cayma bedeli nasıl öğrenilir, Turkcell cayma bedeli sorgulama, Turkcell cayma bedelini nasıl öğrenirim,https://www.youtube.com/watch?v=EFzbUxzbnF4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 5 Aralık 2024; 4:4:34 > -
Numara taşıma formunu hatasız doldurabilecek bir PTT görevlisi bulmayı başarabilirseniz geçiş yapabilirsiniz
Öncesinde Faturasıza geçiş nasıl oluyor
Arkadaşlar başka operatörde taahhütün son ayına girince cayma bedeli oluyor mu ?
Musteri hizmetlerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X