Şimdi Ara

[SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
18
Favori
20.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam farklı bir operatöre geçip geri gelirsen oluyor dedi bayideki eleman.

• Merhaba, 5 gün önce 650 liraya 60 gb ve sınırsız sosyal medyaya telekom aboneliğimi yeniledim. Bu tarifeye geçmem için turkcell git gel yapsam telekom cayma bedeli ekler mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt

Nasıl yapılıyor bu işlem acaba? Git gel yapmak gerekmiyorsa hiç uğraşmayalım.

• cemilture kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Cezadan bahsettiler mi?

• [SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥}

• mkaray M kullanıcısına yanıt

Mevcutta türktelekom faturasız kullanıyorsanız bayiden bu tarifelere geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..... Numarasi ile TT Mobil faturali Populer 10GB tarifesine 12 fatura donemi taahhut ile aylik 135 TL'ye gecis isleminiz icin sifreniz ..... Islemi onayliyorsaniz sifreyi satis yetkilisi ile paylasiniz. B001

Seklinde 10gb tarifesine geçtim.
    Burda yazmıyor ama bayideki eleman, 15gb olaninda 155lira olduğunu söyledi.

• NewsTR kullanıcısına yanıt

115 TL lik 25gb hoşgeldin faturasız bitmek üzereydi [SONLANDI] TürkTelekom Yıldızlı Günler[🔥RAKİPSİZ🔥]{40GB+Sınırsız Youtube+Sosyal Medya 320TL🔥} 

• Kusura bakmayın Konuyla alakalı değil ama,Bulunduğum yerde Turkcell çok iyi çekiyor uygun fiyatlı YouTube sınırsız olan bir tarife var mı paket ya da

• Türk Telekom online taşıma yapan oldu mu, evrak istiyorlar mı geçmiş fatura vs. Birde 120 tl ücreti varmış online Sim kart talebine

• Son zamanlarda ttkomun bu sosyal medya sınırsız paketlerinde, sosyal medya kullanımların normal internetten düştüğü şikayetleri vardı. Hala devam ediyor mu bu şikayetler. Bilginiz var mı arkadaşlar

• Geçişler sadece bayiden mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madenlerde göremedim Türk Telekoma geçeli 14 gün oldu, bu tarifelerden birine geçebilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müdürlükten aldım ben adam sistemi açtı ilk defa e-sim aldığında ücretsiz yazıyordu ücret talep etmediler. Bayiler ücret talep edebiliyor.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Cezadan hiç bahsetmedi. Ama ceza olsa bile anladığım 30 tl civarı bir şey çıkacak.

• Turkcell pahalılığı istemiyorum, vodafone gibi de yavaş internet istemiyorum diyenler için kesinlikle Türk telekom çok iyi. Kafanızda soru işareti olmasın.

• Arkadaşlar şimdi pttcell deyim ve cayma bedeli 500 TL civarı çıkıyor. Uygulamadan bana yeni bir teklifleri var. 327 TL ye 30 gb. Ben bunu kabul etsem 12 ay yeni taahhüdüm başlayacak sıfırdan. Bu taahhüdü versem ve sonra taşıma işlemi yapsam cayma bedeli çıkar mı sizce? Hani böyle bir bug var mıdır sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Keşke hiç bitmeseydi diyesi geliyor insanin

• Telekomdayim faturasiza geceyim dedim 80 tl ucret yansir dedi normal mi bu

• spdial S kullanıcısına yanıt

Bunu online yapabildiğimiz bir sistem var mı acaba?

Turkcell Mh aradım sistemimizde görünmüyor dedi, cezayı sordum bişey diyemem şuan diye geveled.

Yarın TT bayisine gitsem aynı hattı TT'ye geçiş yapmaya çalışşam olur mu diye merak ediyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.