Şimdi Ara

Türktelekomun verdiği modemler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bahsettiğim şey modemin üzerinde bulunan USB portuna flash bellek takıp hiçbir bilgisayar veya telefon bağlantısı olmaksızın modemin kendi kendine torrent dosyalarını indirebilmesi özelliği. Bilgisayar üzerinden istediğinizi yaparsınız.

Bu arada wmg3313-b10a ile benim hakkında konuştuğum modem aynı değil. Bu ikisi farklı cihazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    yani bana tt ninnverceği modem ne olacak?
    benim bahsettiğim wmg3313-b10a Modem iyi mi dediğinizden? yksa kötü mü durumunu bir belirtir misiniz :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    wmg3313-b10a berbat bir modem şuan köşeye attım duruyor wifi çekimi rezalet bunların 2.el olarak satacağım modemi yeni modem aldım 350tlye tplink vr300 ttnetten almak yerine ben size satarım 90tlye isterseniz 0 modem sadece wfisi az çekiyor 192tl vermenize gerek yok kuruluma geldiklerinde modem istemediğini belirtin zorunlu değil türktelekomda sözleşmeye modemsiz olarak işaret koyucak internetten güzel wifisi iyi bir model bakın diğer kişilerin memnun kalıp yorum attığı modemleri tercih edin onu satın alın hemen gönderiyorlar en geç taş çatlasın 1 haftada modem size ulaşır 8x24 yani 192tl boş yere vermeyin o modeme . şuan 350tl tp-link vr300 kullanıyorum memnunum daha ucuz 2.4ghz modemlerde mencut internette tabi bendeki 5ghz desteği olduğundan biraz daha pahalı 2.4ghz internetiniz 100mbps bile olsa wifiden en fazla 35-37mbps alabilirsiniz 5ghz modemlerde 100mbps internetinizde olsa 100mbps alırsınız wifiden ilerisi için 5ghz öneririm. şu şekildede yapabilirsiniz modem 2.4ghz kullanırsınız ilerde altyapınız 100mbps desteklerse routera extradan ücret vererek 5ghz destekli yapabilirsiniz o zamanda router fiyatı cepten çıkar toplam fiyat 350tl geçer. direk modem almak daha mantıklı gibi size kalmış bir şey 1 sene sonra belki tt altyapı çalışması yapar 100mbps net bağlamak isteyebilirsiniz 5ghz öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmra123 -- 13 Nisan 2020; 22:8:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fatihmra123 F kullanıcısına yanıt
    yani tplink vr300 dionuz hm.
    biz hiç o işlere girmeycez galiba direk gelip kursunlar kablolu olarak tam hızı versin 24mbps işte umarız, wifi de salonda cektin yeter

peki hocam bizim dier evde fiber superonline var. superonline için verdikleri hg255s ayaklı modem için wifi kötü deniyor ki öyle 10m ilerde tabi bi koridor bide 3 duvar var hani :) wifi kötü çekiyor laf ediyolar. superonline kendi dışında modeme izin vermiyor diye okumustum. baya bi konu da var bu konuda
    tp-link vr300 alsam superonline modemi yerine çalışır mı adam gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 13 Nisan 2020; 23:12:42 >
    süperonline vdsl destekliyor olarak görünüyor menüde denemediğimden tam bilgi veremem
    Türktelekomun verdiği modemler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihmra123 F kullanıcısına yanıt
    peki sağolun

Onu siz sorup öğreneceksiniz. Zaten taahütnamede yazar.
    b10a olan model kullanıcılar tarafından pek beğenilmeyen model. Ben bizzat kullanmadım.
    Benim dediğim modemi verirlerse alıp kullanabilirsiniz tek demek istediğim bu.

• VMG 3312-B10B
    Yıllar önce telekom bedava verdi bende aldım.
    Deneriz dandikse atarım yenisini alırım dedim.
    Kurdum bir baktım ki süper.
    35mb internetim var.
    Benim apartmanın 4 tarafından 5 apartman öteye kadar çekiyor..
    2. Katta oturuyorum 5. Kattaki dairemden çekiyor.
    Daha me isteyim. 😊
    Ha şu var en uzak noktasında 4K Netflix, İptv izlerim derseniz o yalan olur.
    Sadece youtube, face, whatsapp, mail, intenette dolaşmak için iyi.
    Daha yakına gelirseniz 2 apartman yana 4k netflix, 4k youtube, iptv canavar çalışıyor.

Kısacası ben memnunum, bozulana kadar devam.
    Yeni modellerin böyle kötü olması şaşırtıcı.

• Türk Telekom un vermiş olduğu VMG 3312-B1OB modemi kullanıyorum . Daha önce hızım 8 di 35 e yükselttim . Ancak şöyle bir problemim var . Kablolu olarak ölçtüğümde 32-33 hız alıyorum , kablosuz da alamıyorum . Kanal I 11 e çektim . Bant genişliği 40 yanbant üst . Böyle yapınca 1 gün hız 32 geliyor ancak bir gün sonra hız yine düşüyor kablosuz da . Tekrar ayar yapınca hız yükseliyor bir gün sonra yine aynı sorun . Aynı sorunu yaşayan çözen varmı acaba .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.