Şimdi Ara

Türktelekomun verdiği modemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türktelekoma yeni VDSL hat bağlatmak istiyorum. Faturaya ek hangi modemleri sunuyor bunlar şu sıralar?
    Var mı bilgisi olan? Verdikleri arasından seçim yapabiliyor muyuz?
    Prime 35mbps VDSL düşünüyorum.

İyi pazarlar.

• zyxel vmg 3313 b10a modelini veriyorlar kablosuz menzili dışında sorunsuz
  • zyxel vmg 3313 b10a iteliyorlar veriyorlar demek yanlış olur wifi menzili rezalet yan odada bile aldığın hız yüzde 50 oranında azalıyor 20mbps internet var diyelim bir duvar 10mbps yapıyor diğer modemlere göre çok kötü ısınınca bazen hız düşüşü oluyor reset atmak lazım her gün genelde saat akşam 7-8 de bir defa reset atıcan modem kendine gelsin 5ghz desteklemediği için 100mbps internet bile alsan wifi max 35-37mbps verir zaten wifi berbat yan odada 15 mbps zor alırsın 35 mbps olsa bile dışardan modem al kendine uğraşma bu modemle bende var istersen 90-100 tl veririm sıfır 1 haftalık modem ttnetten alacağına benden al
    bu arada modem 8x24 192tl fiyat yansıyıyor faturana 200tl gibi bir ücret buna vereceğine 150tl daha koyup 350tl tp-link vr300 5ghz destekli 5dbi 4 anten almak daha uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmra123 -- 12 Nisan 2020; 14:0:38 >
  • fatihmra123 F kullanıcısına yanıt
    Ürktüm gerçekten. Bu kadar kötü bir cihaz vereceklerini tahmin etmemiştim. Elimde birkaç cihaz var zaten. Eğer iyi ve güncel bir cihaz verselerdi (5ghz, 35a Profil vs.), 7 TL tarifeye ek düşünebilirim. Ama bu nedir harbiden🤔
    Bir de turknetin verdiği cihaza bakın. Vmg 8623 t50b. Vereceksen böyle birsey ver değil mi...
  • ilidili kullanıcısına yanıt
    Ayda 22 Tl ye veriyor wi-fi 6 destekli
  • Biliyorum. Bende turknet var şu anda. Ancak halihazırda müşterilere vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Ayda 22 Tl ye veriyor wi-fi 6 destekli
    Wifi 6 destekli degil.
  • Wi-fi 6 diye satıyorlar
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    kimTT mi? turknetmi?
    TT ye özel istekte bulunup güzel modem alamaz mıyız??
  • quote:

Wi-fi 6 diye satıyorlar
    Nerede oyle satiyorlar. Ac var sadece.
  • ben de hipernet bağlatcam da 2 aylık yaz kampanyası olarak. 24mbps lik olanı 129tl ayda. fakat Modem yok. napcaz bilmom
  • Gelen yazıda öyle diyordu zaten istek üzerine getiriyorlar
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Hayır Turk telekom hangi firma ile anlaşma yaptı ise modem kullanırsınız
  • quote:

Gelen yazıda öyle diyordu zaten istek üzerine getiriyorlar
    Su an hicbir servis saglayici ax modem vermiyor. En asagi 700 800 tl. Ac ye yeni gectiler daha. Kac senenin teknolojisi.
    yav wifi düzgün verirmi 15 20m cevresine? 10 15mbps ozmn sıkıntı yok. peki 10metre ethernet kablosu bi olumsuzluknyaratır mı bu modemde?
    tt bağlatıcaz ozmn. peki TT modem satmak yerine 250tl ye kiralatıyor mu? 10tl ek gibi faturaya yansımıs sekilde?

peki bise sorcam. TT musteri hiz. kapalı mı? arıyom 444 1 444 fakat sora kendiliğinden kapanıyor arama.
    3 4 kez denedim nafile..
    nası ben bağlattırcam? yasak gelirse yine çalışıcakmı bu TT? Bağlama yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 13 Nisan 2020; 17:12:10 >
  • siz düzgün modem önerir misiniz peki? tt zorunlu veriyor mu modem?
    veriosa ypck bişe yok da evde superonline fiber var. verdikleri hg255s ayakta duran modem yerine wifi güclü olan bi modem önerirmisiniz uygun fiyata? valla salonda çekmiyor ev ahali bana saldırıyor yavaş bu internet diye
  • Isp den modem alınmaz
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Isp den modem alınmaz
    isp=?
    hocam önerin adam gibi modem o zaman. onlara modem alıcam diyebilioz mu? okuduguma göre bazı yerde alıcam demelerine rağmen faturaya modem kullanımı eklenmiş
    eğer almıyorum diebiliyosak öner güzel 250 300tlye onların 250tllik modemindden iyi
  • telekomun verdiği modemlerde arkasında bir şifre yazılı olarak geliyor. 10 haneli filan karmaşık bir şifre.
    bunu mu kullanıyorsunuz? yoksa kendi şifrenizi mi oluşturuyorsunuz? bunu kullanmamızın sakıncası var mı?

teşekkürler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.