Yüklenmiyor galiba kapatmış olmalılar kampanyayı. |
Turna.com Kart puanlarını hesabına aktar, aktardığın kadar puan kazan (1000 TL) (11. sayfa)
-
-
Yeni yükledim hocam.Kapatma hazırlıkları var galiba .Uygulamadan giremedim.Web ten yükledim 2 dk önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demin yüklenmeye çalışıldı ama sürekli hata verdi. Biraz zorlamak gerekecek umarım kapatmazlar 24.00a kadar.
Edit: Biraz önce 2 hesaptan 2000tl yükleme yapıldı sorunsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 19 Ağustos 2024; 19:14:23 > -
toplamda 5.000tl x 2 olucak şekilde kampanyadan faydalandık. Konuyu açan ve puan konusunda alışveriş ve yardımlaşma yapan forumdaşlarıma teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyle Buyurdu Zerdust -- 19 Ağustos 2024; 21:20:34 > -
Neden boyle vurdu kacti gibi yapmaya calisiyorlar ki amaclari ne acaba bu haftada 1000 liralik puan yuklendi hepsinide harcamistim sansima tukureyim resmen 1000 lira cope gitti tamda bilet alcaktim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
" o puanları kim alacak, nakite ceviremeyecek" ben sadece buna cevap verdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wings kart milleri geçmiyor
turna.com'da tek yön için kampanya var mı, puanları çevirdik bi de kupon vs ekleyip biraz daha düşürelim fiyatı dedim ama sadece gidiş dönüş için kampanya buldum şu an.
-
Temmuzda vardi parafly kod vermisti. Denedim.olmadi agustosda
Turna.com a ; "kamp. uzatsaydiniz haftaya yuklencek puanlarimiz vardi " dedim.
"kampanyalarimiz devam edecek, bizi takip.etmeye devam edin " dediiler
Face den takip edip yorum yapabilirsiniz kamp paylş altına
Silinmeyen puanları saklayalım turna için
.
belli bir süre kullanılmayan puanlar gitti. referanslı üyelerden de puan veriyordu.. o dönem pandemi vs. zaten bilet almak çok mümkün değildi.
silindi sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X