Şimdi Ara

Turna.com Kart puanlarını hesabına aktar, aktardığın kadar puan kazan (1000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
17
Favori
11.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya tekrar başladı ama bu sefer süre kısa. 13 - 18 Ağustos 2024 tarihleri arasında.

Kart puanlarını turna.com'a aktaranlar, 1000 TL'ye kadar ekstra puan kazanıyor. Kart puanlarını turna.com'a hemen aktar, aktardığın kadar puan kazan. 

Hem kredi, hem de banka kartından Turna hesabına puan aktarabilir; 1000 TL'ye kadar ekstra puan kazanabilirsin. Kart puanlarını hemen aktar!

Mobil uygulamamızdan kart puanlarınızı aktarmak için "İşlemler" -> "Kredi Kartı Puanlarımı Aktar" adımlarını izledikten sonra kart bilgilerinizi güvenli bir şekilde girerek, puanlarınızı aktarabilirsiniz.

Web sitemizden kart puanlarınızı aktarmak için "Menü" -> "Kredi Kartı Puanlarımı Aktar" adımlarını izledikten sonra kart bilgilerinizi güvenli bir şekilde girerek, puanlarınızı aktarabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARI:

• Kampanya 13 Ağustos 2024 – 18 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemlerde geçerlidir.

• Kampanya tarihleri arasında hem kredi kartı, hem de banka kartı puanı aktarımında, aktarılan kart puanı kadar ekstra turna puan kazanılır. 

• Kart puanı aktarımı birden farklı kart ile tekrar, tekrar yapılabilir.

• Bir müşteri en fazla 1.000 TL değerinde ekstra turna puan kazanılabilir. 

• Aktarılan kart puanları toplam 1.000 TL’ye ulaşana kadar, her aktarımda ekstra turna puan kazanılır. Aktarılan kart puanları 1.000 TL’ye ulaştıktan sonraki kart puanları aktarımlarında ekstra turna puan kazanılmaz.

• 1.000 TL’ye kadar olan kart puanı aktarımlarında, aktarılan puan kadar ekstra turna puan; 1.000 TL ve üzeri tüm aktarımlarda 1.000 TL ekstra turna puan kazanılır.

• Müşterilerimizin kampanyadan faydalanabilmesi için Turna.com’a üye olması gerekmektedir. 

• Kampanya kapsamında kazanılan ekstra turna puanlar uçak bileti, otobüs bileti, otel rezervasyonu, feribot bileti işlemlerinde kullanılabilir.

• Kampanya kapsamında yüklenen ekstra turna puanların kullanım süresi aktarımdan sonraki 3 aydır. Belirtilen süre içinde kullanılmayan ekstra turna puanlar otomatik olarak silinir.

• Kampanyaya katılım 10.000 kişi ile sınırlıdır. 

• Turna.com kampanya koşul ve tarihlerini değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

• Bu kadar da olmaz sende alışveriş yapsaydinda puanın olaydi
    Puanı olanlar istedikleri gibi satabilir böyle bir kampanya gelmiş tabiki değerlendirecek puanini birebirin altından istemek ise baya komedi olmuş
    Sana öyle vereceğine ya harcama olarak kullanır yada yüzde 3 ile bozulan yerden nakite dondurur
    Birkaç gün sonra o hesablari 1500 altında satış olmayacak kampanya varken millet düşük veriyor

Size 1000 puan yukleyince 2000 lik bilet aliyorsunuz.

1000 puan icin 1400 tl.istesem.

400 ben , 600 siz kazaniyorsunuz. Herkes kazaniyor.

Siz diyorsunuz ki yakitta markette kullandigin 1000 puani bana 1100 ver de 100 kar et, ben 900 kar edeyim. 😂😂😂

Olusan piyasa belirleroranlari, 1000 puanina kac tl isteyecegine satici belirler. .dilerse ugrasmaz uyguna verir. Dilerse Uyguna vermeyip son saatlerde kendi hesaplarina yukler 3 ay icinde kullanir.

• Ula daha 2 gün önce 500 puan yükledim ve bilet aldım... Yapılır mı bu adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler, güzel fırsatta yararlandım.

• Akbank puanları yüklerken hata alıyorum. Chip para yükleyebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 13 Ağustos 2024; 10:59:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önceki yüklemede yapanlar tekrar yararlanabiliyor mu kurallarda açık değil

• root16 kullanıcısına yanıt

şuan hata var hocam.

• önceki kampanyadan yararlananlara tekrar veriyor mu deneyen oldu mu

• Evet yararlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 13 Ağustos 2024; 11:13:3 >

Ben de hata alıyorum

Teşekkür ederim

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

bende oldu.

• teşekkürler, faydalandık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chippara; daha önceki başlıkta geçmediği yazılmıştı!
    acele edin, instagramda paylaşmışlar.
    10bin hızlı dolacaktır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.