Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyleyse senden konuyu bekliyorum :) bol domain taşıma fırsatlarıyla birlikte :))))
  • Bu arada kampanya devam etmekte arkadaşlar. BF geçeli bir haftadan fazla oldu ama tüm fiyatlar halen geçerli. Özellikle VPS alacaklar 1.plandaki sunucuya yumulabilirler. Aylık 9 dolara gayet iyi fiyat.
  • Ben de alacagim. Bos vakit bulursam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi godaddy den 1 yıllık 2 tane domain almış oldum.
    Bu kampanyadan 3 yıllık en ucuz paketi alsam, iki siteyi birden Hosting için kaydettirebilir miyim?
    Transfer falan diyorlar, o nedir bilmiyorum.
    Bir de 50 domain yazıyor, ondan sorayım dedim.

Çok soru sordum, şimdiden teşekkürler Weisanstein :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 10 Aralık 2014; 22:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Şimdi godaddy den 1 yıllık 2 tane domain almış oldum.
    Bu kampanyadan 3 yıllık en ucuz paketi alsam, iki siteyi birden Hosting için kaydettirebilir miyim?

Evet o iki domain de en alt pakette host edilebilir. Transfere falan gerek yok. Hostingi satın alın aldığınız domainlerden birini kullanarak. O ana domain olur diğeri add on domain olur. 48 domain daha da eklenebilir. Transferi seçmeyin.

"I will update my nameservers on an existing domain" seçeneği ile devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Orijinalden alıntı: laider

Şimdi godaddy den 1 yıllık 2 tane domain almış oldum.

Evet o iki domain de en alt pakette host edilebilir. Transfere falan gerek yok. Hostingi satın alın aldığınız domainlerden birini kullanarak. O ana domain olur diğeri add on domain olur. 48 domain daha da eklenebilir. Transferi seçmeyin.

"I will update my nameservers on an existing domain" seçeneği ile devam edin

çok teşekkürler

• Bende biraz sonra hosting alacağım. Acaba bu indirim ne kadar daha devam edecek..
    3 yıllık planda 1. pakette ;
    Total Recurring: $28.44 USD/Triennially

bu ücret bir defaya mahsus 3 yıllık hosting için mi geçerli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Bende biraz sonra hosting alacağım. Acaba bu indirim ne kadar daha devam edecek..
    3 yıllık planda 1. pakette ;
    Total Recurring: $28.44 USD/Triennially

bu ücret bir defaya mahsus 3 yıllık hosting için mi geçerli ?

Evet bir defaya mahsus ve 3 yıl geçerli. 36 ay boyunca başka ödeme yok. 36 ay sonra aynı fiyattan devam edebilirsiniz bir 3 sene daha
  • Satın almak isteyenler varsa, kampanyada güncelleme yapılmış. Yıllık 10 dolara hosting alınabiliyor.

https://turnkeyinternet.net/special-offers/ultimate-turbo-linux-cpanel-web-hosting/
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Benim hesabı biraz önce suspend etmişler, sebebi nedir bilmiyorum.

Mail vs. de gelmedi. Desteğe yazdım bakalım...

Herhangi anormal aktivitelerin olmuşmuydu yoksa tamamen sürpriz mi ?
  • kurduğun siteye virüs vs bulaşmış olabilir mi?

• quote:

Benim hesabı biraz önce suspend etmişler, sebebi nedir bilmiyorum.

Mail vs. de gelmedi. Desteğe yazdım bakalım...

Hocam siten ne tabanlıydı ? Ben Turnkey ile saatte 50 civarı mail gönderdiğim oldu. Sıkıntı yaşamadım. Mail'den suspend etmeleri için çok aşırı bir kullanım olması lazım.
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hala aktif link.Biraz önce aldım anında açıldı..
  • quote:

Satın almak isteyenler varsa, kampanyada güncelleme yapılmış. Yıllık 10 dolara hosting alınabiliyor.

https://turnkeyinternet.net/special-offers/ultimate-turbo-linux-cpanel-web-hosting/

Hocam domaini hosting aldıktan daha sonra almak istiyorum ancak ultimate paket kısmını tıkladıktan sonra domain soruyor.

Çözüm var mıdır?

• pisho kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla çözüm yok.

Ben de Black Friday günlerinde Namecheap'den 1 dolara 1 yıllık hosting alayım derken, ücretsiz verdiği Subdomain ismi bu gün CPanel'de ana domain olarak geçiyor ve bunu değiştiremiyoruz sonradan.

Önceden başlık sahibi arkadaşın belirttiği gibi Ticket açıp rica etmemiz gerekiyor, esas Domain ismimiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisho

quote:

Satın almak isteyenler varsa, kampanyada güncelleme yapılmış. Yıllık 10 dolara hosting alınabiliyor.

Hocam domaini hosting aldıktan daha sonra almak istiyorum ancak ultimate paket kısmını tıkladıktan sonra domain soruyor.

Çözüm var mıdır?

Hocam atıyorum sallamadomain.com yaz ve al sen hosting hesabını.

Daha sonra domain satın alınca add on domain olarak cPanel üzerinden eklersin. Hesabın ana domaini sallamadomain.com olur ama sıkıntı yaratacak bir durum değil. İstersen ticket açarsın sunucu admini değiştirebilir onu. Eğer kafanıza takılan o ise hiç sorun değil yani. Yukarıda konu aktifken aynı soruyu soran başka bir arkadaşa da aynı cevabı vermiştim.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgiler için teşekkürler. Fiyat uygun, alma aşamasındayım lakin aklıma takılan bazı sorular var.
    Domain-Hosting web sitesi işleri ile yıllardır uğraşmıyorum. Birçok şeyi unuttum diyebilirim.

En ucuz olan (Ultimate I) için soruyorum;
    * Eskiden php,cgi ve mysql ile kendi yazdığım script, kod, vb. şeyler ile uğraşıyordum. Bazı hostinglerde (GoDaddy) cURL, Zend gibi kütüphanelerde kısıtlamalar oluyordu ve dolayısıyla bazı fonksiyonlar kullanılamıyordu. Bu hostingde de böyle şeyler olma ihtimali var mı?
    * Sorun değilse phpinfo çıktısını paylaşabilir misiniz?
    * Forum sitesi veya wordpress blog kurduğumuzu farzedip günlük 1000 hit alıyorsak, 200gb bandwidth yeterli midir?
    * Sağlayıcının kuralları sert mi? Yani farkında olmadan yüklediğimiz script, dosya vs. AV tarafından tehdit olarak algılanır ise hemen katı bi yaptırım uyguluyorlar mı?
    * Sunuculara ulaşamama, erişememe, DDoS, kapanma gibi sorunları oluyor mu? Malum, Türkiye'deyiz ve aramızda Atlantik var.
    * Kafama takılan başka birşey ise hostingi burdan aldık diyelim. Namecheap, 1and1 veya GoDaddy'den de domaini alırsak, registrar'in yönetiminden hosting'in nameserver'larını girer ve hosting yönetiminden de addon diyerek domainimizi eklersek domain yönlendirmemiz olmuyor mu?

• quote:

quote:

ABD Doğu yakasının önde gelen veri merkezlerinden, benim de uzun yıllardır reseller paketlerini kullandığım Turnkey Internet, her sene olduğu gibi bu sene de güzel bir Black Friday fiyatlandırması yapmış. Shared hosting arayan ve PayPal ya da Kredi kartı olan arkadaşlar için gayet güzel fırsatlar olduğunu düşünüyorum.

• SSD Hard diskler
    • 24 Çekirdekli Sunucular
    • 50GB Disk Alanı (RAID-10 Korumalı)
    • 200GB Gigabit Bant genişliği
    • 50 Domain

Teknik desteği oldukça iyi, benim yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullandığım bir hizmet. Lokasyonun ABD olmasını dert etmezseniz, hosting arayan arkadaşlar için bedavadan biraz pahalı bir seçenek.

https://turnkeyinternet.net/blackfriday/turbo-linux-cpanel-web-hosting/

Merhaba,

E-ticaret sitesi var turnkey hesabımda bir tane. Müşteri kredi kartı ile ödeme almak istiyor. Banka da SSL şart koşmuş.

SSL masrafı çıktı + turnkey'de 24$ dedicated ip.

Uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı? Sınırsız alan tercihimiz.

Teşekkürler.

Eğer yıllık 24 dolar ise çok değil. IPv4 sayıları tükeniyor ve gittikçe değerleniyor. Ayda 2 dolar çok aşırı bir şey değil. E-ticaret işi yapacaksa sağlam bir host firması iyi olur. Turnkey güvenilirdir. Yine de istiyorsanız başka bir şeyler önereyim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ABD Doğu yakasının önde gelen veri merkezlerinden, benim de uzun yıllardır reseller paketlerini kullandığım Turnkey Internet, her sene olduğu gibi bu sene de güzel bir Black Friday fiyatlandırması yapmış. Shared hosting arayan ve PayPal ya da Kredi kartı olan arkadaşlar için gayet güzel fırsatlar olduğunu düşünüyorum.

• SSD Hard diskler
    • 24 Çekirdekli Sunucular
    • 50GB Disk Alanı (RAID-10 Korumalı)
    • 200GB Gigabit Bant genişliği
    • 50 Domain

Teknik desteği oldukça iyi, benim yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullandığım bir hizmet. Lokasyonun ABD olmasını dert etmezseniz, hosting arayan arkadaşlar için bedavadan biraz pahalı bir seçenek.

https://turnkeyinternet.net/blackfriday/turbo-linux-cpanel-web-hosting/

Merhaba,

E-ticaret sitesi var turnkey hesabımda bir tane. Müşteri kredi kartı ile ödeme almak istiyor. Banka da SSL şart koşmuş.

SSL masrafı çıktı + turnkey'de 24$ dedicated ip.

Uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı? Sınırsız alan tercihimiz.

Teşekkürler.

Eğer yıllık 24 dolar ise çok değil. IPv4 sayıları tükeniyor ve gittikçe değerleniyor. Ayda 2 dolar çok aşırı bir şey değil. E-ticaret işi yapacaksa sağlam bir host firması iyi olur. Turnkey güvenilirdir. Yine de istiyorsanız başka bir şeyler önereyim ?

Başka öneri iyi olur, çünkü şuan turnkey'de yıllık 15 dolarlık host hesabım var. Blackfriday'de önerinizle almıştım. +24 dolar dedicated ip ekleyince mevcut indirimin elden gidiyor gibi.

En iyisi bu siteyi ayırıp farklı bir host açmak. Dedicated ip + kurabilirsem ssl dahil olursa iyi olur. Yoksa comodo ev ssl'i 49$'a kuran birilerini buldum.

Sanal pos kullanılacaksa düzgün bir SSL lazım. Dedicated IP aylık 2 dolardan ucuza çok nadir bulabilirsiniz. IP adresleri tükeniyor ve değerlendiler. Ben bir bakınayım. Buraya cevap yazarım

• quote:

Cok tesekkurler, haber bekliyorum.

Iiçinde dedicated IP olan reseller cPanel/WHM. BuyShared canavar firmadır. Ben de kullanıyorum.

http://www.buyshared.net/cpanel-reseller-hosting/

Luxembourg alırsanız daha iyi olur Türkiye'ye ping ve latency açısından. Aylık 2 dolar. Bundan ucuza dedicated IP dahil bir şey bulamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.