Şimdi Ara

Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
23
Favori
12.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Cok tesekkurler, haber bekliyorum.

Iiçinde dedicated IP olan reseller cPanel/WHM. BuyShared canavar firmadır. Ben de kullanıyorum.

http://www.buyshared.net/cpanel-reseller-hosting/

Luxembourg alırsanız daha iyi olur Türkiye'ye ping ve latency açısından. Aylık 2 dolar. Bundan ucuza dedicated IP dahil bir şey bulamazsınız.

Teşekkür ederim ancak aslında benim hatam başta belirtmeyi unutmuşum. Alışveriş sitesi dijital fotoğrafların satışı için kullanılacak.

SSD olmasa da alanımız sınırsız veyaen azından 1-2 TB olsa olur mu?

Shared hosting de 1-2 TB alanı kimseye yedirmezler hocam. VPS'de bile zor. Sınırsız diyenler de 20 GB'ı falan geçince suspend ederler. Yok öyle bir dünya. İsterseniz BuyShared son paketi alın gittiği yere kadar gidin. Kaç fotoğraf sığar bilmiyorum. Yoksa ufak bir dedi ya da storage VPS size şart.

• quote:

Buyshared de ftp portunu degistirebilir miyimz?

Bide buranin verdigi ucretsiz ssl isimi gorur mu?

Tesekkurler

Shared hosting de değişmez diye düşünüyorum. Sunucu admini olmak gerekebilir. Ama bir ticket açarsanız belki yardım ederler zira BuyShared de cloudlinux var ve hesaplar birbirinden bağımsız işlev görüyor.

Ücretsiz SSL'leri arama motorları, SEO ve güvenlik için iş görür ama sanal pos için yeterli olmaz. Sanal pos için olanlar daha fazla doğrulama ve evrak gerektiriyor.
  • Bu kampanya devam ediyor mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Bu kampanya devam ediyor mu arkadaşlar

Size ne kadar alan ve trafik lazım? Bu eski bir konu ama başka fırsatlar bakarız duruma göre
  • tr lokasyonlu hosting ve vps arayanlar güzel hostinge bakabilir. Özellikle hostingi gayet hızlı ve yeterli. Yıllık alımlarda %50 indirimleri var ramazan ayına özel.

http://www.r10.net/ozel-kampanya-haberleri/
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşa lazımdı hocam yardımcı olayım ona diye sordum sağolun tam bilmiyorum ne kadar lazım yüksek istiyom diyodu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

quote:

Bu kampanya devam ediyor mu arkadaşlar

Size ne kadar alan ve trafik lazım? Bu eski bir konu ama başka fırsatlar bakarız duruma göre

Hocam seni de yoruyorum ama VPS tavsiyene ihtiyacım var. :)

Blueshared FTP portu değiştirmek için VPS almanız gerekiyor diyor.

Şimdi dedicated ip + vps + mümkün olduğunca geniş alan tavsiyesine ihtiyacım var.

Hocam hem geniş alan hem de VPS istiyorsan şu var.

https://www.lowendtalk.com/discussion/comment/1761431/#Comment_1761431

Aşağılarda 1 TB'lık teklif var. Aylık 4 Euro. Time4VPS iyi firmadır.

Direct Admin ve ekstra IP fiyatları da çok ucuz.

• quote:

Bi arkadaşa lazımdı hocam yardımcı olayım ona diye sordum sağolun tam bilmiyorum ne kadar lazım yüksek istiyom diyodu

Arkadaşınız için BuyShared iyi seçim olacaktır. En büyük paketi alsın
  • cyber monday!

nasıl fiyatlar arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 28 Kasım 2016; 22:20:20 >
  • quote:

İyiki almisim buradan host. İkinci seneye girdik bir sorun yasamadim. Destek en gec yarim saatte donuyor.

2 aralıkta alan adı süresi bitiyor paypalda yok sanalkart kabul ediyor mu acaba?
  • 2014 te paypal ile aldığımızda 2017 bitiminde sonrası için İlk 3 yıl için $63,03 USD Ardından her 3 yıl için $50,04 USD diyordu. şimdi üyelik uzatmak için bakıyorum;

$269.97 USD
    Subtotal: $269.97 USD
    Total Due Today: $269.97 USD
    Total Recurring: $269.97 USD Triennially diyor sözlerinde durmuyorlar mı? yoksa paypal yok diyemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

2014 te paypal ile aldığımızda 2017 bitiminde sonrası için İlk 3 yıl için $63,03 USD Ardından her 3 yıl için $50,04 USD diyordu. şimdi üyelik uzatmak için bakıyorum;

$269.97 USD
    Subtotal: $269.97 USD
    Total Due Today: $269.97 USD
    Total Recurring: $269.97 USD Triennially diyor sözlerinde durmuyorlar mı? yoksa paypal yok diyemi.

Benimde 3 yıllık dönem bitiyor ancak yeni bir fatura yok. Siz nereden baktınız üyelik uzatmaya ben bulamadım.
  • brucelee kullanıcısına yanıt
    alan adınıda burdan alımıştım onun linkine tıkladım host uzatma fiyatlarını buldum bu fiyatı verdi.napıcaz şimdi yalanmı oldu indirim?bi kolayı yok mu?
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Ben sadece hosting aldım ve süre uzatma ile ilgili bir link bulamadım. Live chat ile durumu anlattım mail göndermemi istediler ancak halen maile cevap gelmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet arkadaşlar. alternatif hosting firması arıyorum. fiyatlar uçmuş. bir arkadaş wnokta.com önermiş. nedir ne değildir onu araştırıyorum.

fiyatlar böyleyken acaba eve mi server kursak ne yapsak?
  • laider kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1 yıl önce sizin gibi ben de arayış içindeydim, farklı forum ve kişilerin yazdıkları okuduktan sonra aşağıdaki firma ile çalışmaya başladım. Umarım sizlere de faydası olur.

İşini bilen kişilerce kurulmuş tam F/P çözüm sunmakta, yıllık 5-10-15 dolar karşılığı SSD, özel IP ve sınırsız SSL vermekte.

Firma:https://buyshared.net/

Saygılar.
  • iztanbul İ kullanıcısına yanıt
    Cevabınız o kadar profesyonel ki nasıl cevap vereceğimi bilemedim. Kullanıcı arkadaşlardan da tavsiye bekliyorum.

• Arkadaşlar black frI day fiyatları açıklanmış. Ayda $1 diye yine 3 yıl ödeme istiyor.

3 yıllık 144TL

1 yıllık 48TL

Aylık 4 TL ye geliyor en ucuz linux paket. 10 domain sınırı var.

Nasıl sizce?

• laider kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat gerçi başka bu konuda kampanya göremedim ama bu bile bana ilaç gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krep

Güzel fiyat gerçi başka bu konuda kampanya göremedim ama bu bile bana ilaç gibi gelir.

Kampanya linki:

https://turnkeyinternet.net/linux-cpanel-web-hosting/

ben bu konulardan hiç anlamıyorum ama yavaş yavaş WordPress ı çözmeye başladım. Hobi amaçlı amatörce uğraşıyorum.

Peki bunun Linux olmasının ne gibi bir dezavantajı var?

Neden windows bu kadar pahalı sizce?

Paket bana yeter mi emin olamadım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.