![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Amazonda kargo ve vergiler dahil 226.70$ |
Bu kadar tepki vermenizi gerektirecek bir durum yok ortada. Çok abarttınız. Komik duruma düşen de sizsiniz. Sözün özünü söylediniz zaten, isteyen istediği yerden alır. Siz de satıcı olarak isterseniz 5000 TL yazabilirsiniz. Buna kimsenin itirazı olmaz. Ben sizin belirlediğiniz fiyata saldırıda bulunmadım. Sadece alternatif bir fiyat verdim ve bunu vermek forum kuralları dahilinde hakkım. |
Amazonda kargo ve vergiler dahil 226.70$ |
Yani? Buraya bu mesajı atmandaki amaç? Ne boş bi milletimiz var yahu isteyen istediği yerden alır. Buraya bu ürünle ilgilenmediğin halde bu mesajı yazman komik gerçekten. Buyur amazon’dan al. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burası forum, ticarethane değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 7 Nisan 2021; 15:36:56 > |
Burası satış bölümü farkındaysan. Fiyatın nesi var söyler misin? 2000e alıp 2000'e vermem mi gerekiyor bunu mu söylüyorsun? Ya da 2000 tl para bağlayıp 2100'e vermemi mi istiyorsun? Bu forumda bedavaya ürün de satsan bi kulp bulunur emin ol. 6900'e ps5 diskli sıfır ürün sattım buna bile laf edenler çıktı bu forumda. Bu yüzden hiç tartışmaya gerek yok. Kimseye zorla bir şey satmıyoruz dileyen alır dileyen başka yerden alır bu kimseyi de ilgilendirmez. O yüzden milletin işine karışmayı kendinize iş edinmeyi bırakın bence komik duruma düşüyorsunuz. Sen bu kulaklığı 1900-2000'e al ve bana 2100'e sat lütfen. |
Bu kadar tepki vermenizi gerektirecek bir durum yok ortada. Çok abarttınız. Komik duruma düşen de sizsiniz. Sözün özünü söylediniz zaten, isteyen istediği yerden alır. Siz de satıcı olarak isterseniz 5000 TL yazabilirsiniz. Buna kimsenin itirazı olmaz. Ben sizin belirlediğiniz fiyata saldırıda bulunmadım. Sadece alternatif bir fiyat verdim ve bunu vermek forum kuralları dahilinde hakkım. |
|