Şimdi Ara

turuncu blog :) süper oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdan Asp turuncu bLoG scriptine bakabilirsiniz!
    Özellikler:

Kategori sistemi, RSS, arama motoru, arsivleme, yorum ekleme, coklu dil destegi (8 dil), Tasarim güncellestrime, web tabanli yonetim gibi özellikleri bulunan kullanisli bir blog uygulamasi. Hemde Türkçe... Satin almak için ulasin! Zkc'nin bi sozunu yazdim logo olarak daha degisik logolar yapilabilir tabi :)

• Sayfa görüntülenemiyor maalesef bakamadık :)
  • hayır görüntüleniyor...
  • hayır görüntülenmiyor somee yi metedenlere duyurulur
  • hayır açılıyor hatta pop-up reklam ları bile var:D
  • şimdi görünüyor kardeş. bu arada siteni yedeklerini al somee de silinmeler oluyor ve bazı sitelerde gümledi sonra pişman olursun.

Yorum: sade bir site hoş ama bende ekran çözünürlüğü 1680x1050 olduğu için artalan resmin sadece solda görünmektedir. tani tabloların bir kısmına resim geliyor ve bir kısmına gelmiyor bunu düzelt istersen. Birde daha tam olarak yayınlamadın galiba ! İstersen tasarım sürüyor filan bir şeyler ekle olsun
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemKoruma -- 28 Mart 2007; 19:29:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş niye üzerine alındınki anlamadım benim sana bi şey dediğim yoq bu günlerde herkeste bir alınganlıktır var

4 gündür uykusuz öalışan benim durunda ben alıngan tavırlar sergileyim anlamadım gitti

Baq yinede gülücükler gönderiyom hepinize

• quote:

Orjinalden alıntı: ByKemal58

kardeş niye üzerine alındınki anlamadım benim sana bi şey dediğim yoq bu günlerde herkeste bir alınganlıktır var

4 gündür uykusuz öalışan benim durunda ben alıngan tavırlar sergileyim anlamadım gitti

Baq yinede gülücükler gönderiyom hepinize

çünkü biraz önce bu konu hakkında da bana cevap vermiştin ve de sana mettetmediğimi söylemiştim ama yine böyle dedin bende bana söyledin sandım.. eğer söylemediysen kusura bakma...

• @elektrobugiii kardeş yaa kusura bakma o metetme alakası başka topicle ilgili bir yazı olacaktı. üstte bu topicteki üyelerden bazıları gezinen ler oraya da yazmışlardı ben onun için yazdım onu. okusunlar diye. seninle hiçbir alakası yok metetme yazısının aslında ben yanlış yapmış oldum onlarda bunları görünce karşılık bile yazamadılar emi tekrar kusura bakma kardeş seninle hiçbir alakası yoq yani

• yorumlar için teşekkürler :) Görüntülenememesinin nedeni bazı asp kodlamaları yanlış yapmam :D somee de sorun yok süper çalışıyo ama tabi yedeğini aldım. uyarılar içinde teşekkürler düzeltmeye çalışcam ie7de logo guzel gostermiyodu simdi onla ugrasiyorum ama halletcez:) gelistirmek isteyenlere bazi parcalarini verebilirim mesela comment forma smiley eklerken hata aldığım kodlar aşağıdahttp://www.bulu.somee.com/comment.rar yardımcı olursanız düzeltirseniz sevinirim :) smileyler sizin için

• eh klasik bir blog sitesi.hepsi fix
  • Dostum benim blog farklı hangi blogta galeri anket ve formail var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.