Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

cevapta yazmamışsın noldu bizim kitaplar?

Arkadaş bu ne şiddet celal yahu? Adam kargo ücreti bile almadan 100 lira değerinde kitap gönderiyor , işleri yoğun olduğundan bir kaç kişininki aksıyor hemen "noldu bizim kitaplar" diye hesap sorarmış gibi bir mesaj geliyor. Kusura bakmayın da ayıptır.

hoca 15 gün oldu net yoktu haber gelmedi hesap falanda sormuyorum yahu arkadaş anladı benim tepkimi sen celallenme esas

senin kitapları ilk partide göndermiştim üstad. Aras kargodan beni aradılar. Sana ulaşamamışlar. 3 gün şubede bekletip iade ediyoruz dediler, bende iyi edin o zaman dedim. kargon büyük ihtimal bana geri gelmiştir. Başka şeylerle ilgilendiğim için o kısma bakmadım. Yarın bi kontrol eder dönüş yaparım inşaallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

cevapta yazmamışsın noldu bizim kitaplar?

Arkadaş bu ne şiddet celal yahu? Adam kargo ücreti bile almadan 100 lira değerinde kitap gönderiyor , işleri yoğun olduğundan bir kaç kişininki aksıyor hemen "noldu bizim kitaplar" diye hesap sorarmış gibi bir mesaj geliyor. Kusura bakmayın da ayıptır.

hoca 15 gün oldu net yoktu haber gelmedi hesap falanda sormuyorum yahu arkadaş anladı benim tepkimi sen celallenme esas

senin kitapları ilk partide göndermiştim üstad. Aras kargodan beni aradılar. Sana ulaşamamışlar. 3 gün şubede bekletip iade ediyoruz dediler, bende iyi edin o zaman dedim. kargon büyük ihtimal bana geri gelmiştir. Başka şeylerle ilgilendiğim için o kısma bakmadım. Yarın bi kontrol eder dönüş yaparım inşaallah.

telefon no vermemişmiydim sana? bak madem öyle yurtiçi ile falan yolla madem,adamların umurunda değil

edit:aradılar mı ulaşamadılar bakalım? yalan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 5 Aralık 2012; 21:03:20 >

• Sabit numaran vardı üstad. Yarın tüm detayları pm atarım sana inşaallah
  • quote:

Sabit numaran vardı üstad. Yarın tüm detayları pm atarım sana inşaallah

Hocam site hala açılmadı mı?
  • tüm kitaplarımı kültürtv den alıyorum

tasarımı güzel diye mi

hayır piyasaya göre en uygun oradan da o yüzden

bu kadar detaylı bakma

BİR İŞLETMENİN BEKASI MALİ GÜCÜNE VE ONUN NASIL YÖNETİLDİĞİNE BAĞLIDIR (BENCE)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

tüm kitaplarımı kültürtv den alıyorum

tasarımı güzel diye mi

hayır piyasaya göre en uygun oradan da o yüzden

bu kadar detaylı bakma

BİR İŞLETMENİN BEKASI MALİ GÜCÜNE VE ONUN NASIL YÖNETİLDİĞİNE BAĞLIDIR (BENCE)

Katılıyorum ama şu var ki güzel bir tasarım, farklı içerikler/konular siteyi sürekli güncel tutacağı gibi kullanımını da arttıracaktır.

Kitap piyasasında fiyatlar üç aşağı beş yukarı belli zaten. Absürt farklılıklar yok. Yüz lirada 2-3 lira ya oynuyor ya oynamıyor ki böyle bir durumda farklı özelliklerle öne çıkmak avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum. Birde mesela kültürtv dediğiniz sitede Haftanın kitabı Çelik Çekirdek Türkiye`de Derin Devletin Tarihi: 13.20 TL / Kitapyurdu Fiyatı: 12,37 TL / İdefix Fiyatı: 12,49 TL Ayırca 150 liranın üzerinde ki alışverişte kargo bedava.
    Bu işte tek kitap üstünden gidilmez biliyorum ama fikir vermesi açısından yazıyorum.
    Eğer bir yayıncı yada ortalamanın biraz üstünde kitapçı batmıyorsa bütün kitapların piyasa fiyatları ve iskonto oranları bellidir kolay kolay kimse (korsan satmadıkça) bu oranların altına daimi olarak inemez.

Apple'ın herkese öğrettiği bir şey var: "Kalite daima alıcı bulur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 6 Aralık 2012; 8:13:43 >

• @Velevki hocam siteni açmak için acele etme herşeyi güzelce hallet bir sipariş verildimi 2 gün içinde kargoya verilmesse sinirlerim bozulmaya başlıyor benim mesela
    Tasarımdan ziyade Kargolamanızı hızlı yapın 2 gün içinde kargoya verin
  • Şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah işler yolunda gider.Eksik olduğunuz bölümleri tamamlayıp,açmak daha iyi olacaktır elbette.Site için beklemedeyiz
  • Benim için önemli olan tasarım. bir kitap alacaksam önce D&R'a bakıyorum çünk aradığını bulmak kolay. Üstelik indirimlide oluyor, o yüzden kullanışlı bir tasarım şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

@Velevki hocam siteni açmak için acele etme herşeyi güzelce hallet bir sipariş verildimi 2 gün içinde kargoya verilmesse sinirlerim bozulmaya başlıyor benim mesela

Aynı kanaatteyim üstadım.

Gönderemedikten sonra kitap listelemenin, tutamadıktan sonra da söz vermenin manası yok ama o kadar çok yayınevi ve dağıtımcı var ki denge kurmak çok zor. Başaracağız inşaallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

@Velevki hocam siteni açmak için acele etme herşeyi güzelce hallet bir sipariş verildimi 2 gün içinde kargoya verilmesse sinirlerim bozulmaya başlıyor benim mesela

Aynı kanaatteyim üstadım.

Gönderemedikten sonra kitap listelemenin, tutamadıktan sonra da söz vermenin manası yok ama o kadar çok yayınevi ve dağıtımcı var ki denge kurmak çok zor. Başaracağız inşaallah.

Hadi hayırlı olsun Allah utandirmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

anlamadığım bir nokta var, her yayınevi kendisi mi dağıtıyor kitaplarını. bazı sektörlerde olduğu gibi aracı dağıtım firmaları yok mu kitap sektöründe?
  • mobil sürüm olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

quote:

anlamadığım bir nokta var, her yayınevi kendisi mi dağıtıyor kitaplarını. bazı sektörlerde olduğu gibi aracı dağıtım firmaları yok mu kitap sektöründe?

Aracı firmalar var ama tedarik sürelerini tuttarabilen yok üstadım. Yani adamın servisi sabah çıkmışsa öğlen verdiğin siparişler için 1 gün atıyor en iyi ihtimal.

birde yayınevlerinin bir kısmı stok tutmuyor. Bu sebeple var gözüken kitap olmuyor, olan kitaba yok çekiyorlar...vs vs vs tam bir keşmekeş yani.

• 1.Logoyu beğendim.Özgün duruyor.
  • Hocam benim kitaplar da henüz ulaşmadı da. Acaba bilgi verebilir misiniz? Kargodan geri dönmesin bir daha belki evi bulamamışlardır falan diye söylüyorum.

Ayrıca logo ne olacak kesin belli oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen siteyi aç biz forum olarak fiyatlar uygun olursa alışverişi senden yaparız.
  • site açılmadan hoşuma gitti Geç olsunda güç olmasın .Hayırlı olur inşallah.takipteyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukefe

quote:

Aracı firmalar var ama tedarik sürelerini tuttarabilen yok üstadım. Yani adamın servisi sabah çıkmışsa öğlen verdiğin siparişler için 1 gün atıyor en iyi ihtimal.

birde yayınevlerinin bir kısmı stok tutmuyor. Bu sebeple var gözüken kitap olmuyor, olan kitaba yok çekiyorlar...vs vs vs tam bir keşmekeş yani.

Açılışa özel indirim olucak mı? kitapyurdu ve dr gibi piyasa fiyatında hep %30 indirim olacak mı?

• Beyler kitaplar aslında geçen hafta geldi ama paketleme için yaptırdığım yeni ürünler ( bant, yeni ebat koli..vs ) gelsin diye beklettim.

Bu arada logo yarışması da bitti.

Yeni tasarımları sizlerle paylaşıyorum:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

şimdilik bu kadar genel toplamda 66 tasarım katıldı.

En çok beğendiğimiz tasarım olan bukalemun ne yazık ki disneyin telifli ürünüymüş. Ama fikir olarak güzeldi onun üzerine gideceğiz muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.