Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bukalemun fikri müthiş ama uygulaması daha kurumsal daha sade olmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

1 veya 2 hocam açın artıkkk

Üstad açmaya açarız da sonra " Turuncukitap kitaplarımı 3 gün geç gönderdi, eksik tedarik etmişler ... vs" tarzda konular açılır diye korkuyorum. Mükemmeliyetçi değilim hata illa ki olur ama şimdiden gözle görülür bi aksaklık varken açmak intihar gibi bir şey olur.

O da doğru

• Hocam konu dışına anket açabilirsiniz maskotları koyup hangisi daha uygun gibisinden.Topluluğun genel kanısı yardımcı olur seçiminizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hocam konu dışına anket açabilirsiniz maskotları koyup hangisi daha uygun gibisinden.Topluluğun genel kanısı yardımcı olur seçiminizde.

Konu dışında sıkıntı olabilir üstad çok güzel konular bile anlamsızca baltalanabiliyor orada
  • quote:

quote:

Üstad açmaya açarız da sonra " Turuncukitap kitaplarımı 3 gün geç gönderdi, eksik tedarik etmişler ... vs" tarzda konular açılır diye korkuyorum. Mükemmeliyetçi değilim hata illa ki olur ama şimdiden gözle görülür bi aksaklık varken açmak intihar gibi bir şey olur.

açın artık yazmaya girmiştim bunu okuyunca vazgeçtim

• Siteyi ilk açtığınızda diğer yerlere göre daha fazla indirim olur mu ?
  • Aralarında en çok bukalemunlu olanı beğendim yalnız daha sade ve alakalı olmalı bence.
  • Hadi bakalım hayırlı kazançlar şimdiden.
  • Ilk sayfayi okudum ama goremedim gozumden kactiysa kusura bakmayin.

Bence bir kitap tavsiye basligi veya ufak bir bolumu olmali. Misal birisi x kitabini okur ve cok begenir ise veya hala o sirada okuyorsa arkadas x kitabi harika bu turu sevenler mutlaka edinmeli diyebilmeli. Veya tam tersi bir kisi arkadaslar saglam bir polisiye roman ariyorum diyebilmeli ve biz de altina x kitabi tam aradigin gibi, grange okumadiysan mutlaka oku, bu kitabi tavsiye ederim... diyebilmeliyiz.

Bence bu olursa hos olur.

Bunun yaninda da haftalik veya aylik anketler yapilarak haftanin veya ayin kitaplari secilebilir ve bu kitaplarda o hafta veya ay boyunca ekstra indirim yapilarak guzel bir musteri iliskisi kurulabilir.

Ayrica tam yazarken suan aklima geldi, turkiye siteleri haricinde bilhassa yabancilarda olan bir olay; dilek listesi olabilir. Ornek vereyim musteri sizden toplam alisverislerinde 500 lirayi gectigi zaman sizde o musteriye kendi olusturdugu dilek listesinden tercihinize gore bir kitap hediye edebilirsiniz. Bu dilek listelerinin bir diger kullanim sekli de su olabilir; genelde dilek listelerine en cok eklenen kitaba ekstra indirim yaparsiniz ve bunu musterilere "dilek listenizdeki x kitabi bu haftasonu icin ozel olarak indirimdedir." tarzi mailler ile bildirebilirsiniz.

Simdilik aklima gelen ve mobilden aktarabildiklerim bu kadar belki daha sonra gene ekleme yapabilirim. Bu ozellikler olursa ben sahsen cok sevinirim.

• 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumların tamamını okuyamadım böyle bir tavsiye verildiye veridimi bilmiyorum. Referans sistemi koyabilirsiniz arkadasınızı davet edin arkadaşınızın ilk alışverişinden şu kadar puan kazanın gibilerinden. Site sahipleri içinde kazandır kazan gibi bir sistem gibi getirdiği üye veya site üzerinden yaptıgı satışa ödeme yapabilirsiniz. İlk aşamada tanıtıma faydalı olucaktır. Yeni üye olanlara alt limitli çekler dağıtabilirsiniz.

• 1 çok güzel olmuş.
  • quote:

quote:

Diğer her şeyi garantiye alıp öyle açın bence de hocam. Sonra sıkıntı doğabilir.

Bu arada kesinlikle 1.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

quote:

Diğer her şeyi garantiye alıp öyle açın bence de hocam. Sonra sıkıntı doğabilir.

Bu arada kesinlikle 1.

Evet biz sabırsızlansak da yine de hersey oturduktan sonra açılması en iyisi olur.

• Kesinlikle bukalemun maskotunuz olmalı.
  • cevapta yazmamışsın noldu bizim kitaplar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

cevapta yazmamışsın noldu bizim kitaplar?

Arkadaş bu ne şiddet celal yahu? Adam kargo ücreti bile almadan 100 lira değerinde kitap gönderiyor , işleri yoğun olduğundan bir kaç kişininki aksıyor hemen "noldu bizim kitaplar" diye hesap sorarmış gibi bir mesaj geliyor. Kusura bakmayın da ayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

cevapta yazmamışsın noldu bizim kitaplar?

Arkadaş bu ne şiddet celal yahu? Adam kargo ücreti bile almadan 100 lira değerinde kitap gönderiyor , işleri yoğun olduğundan bir kaç kişininki aksıyor hemen "noldu bizim kitaplar" diye hesap sorarmış gibi bir mesaj geliyor. Kusura bakmayın da ayıptır.

hoca 15 gün oldu net yoktu haber gelmedi hesap falanda sormuyorum yahu arkadaş anladı benim tepkimi sen celallenme esas

• sitenin açılması daha uzun sürmez umarım merakla bekliyorum ve umarım bu maskotların ayraçlarını yapar ve kitaplarla birlikte yollarsınız
  • Belki önerilmiştir . Tüm sayfaları okuyamadım.

1-İndirimli kitaplarda daha ucuzunu buldum diyerek link gösteren belli sayıdaki kişiye kitap hediyesi veya indirim kuponu veya ilgili kitabın fiyatını en ucuz fiyata indirme.
    2-Yazarlarımız ne okuyor bölümü olmalı.
    3-Aylık yada 3 aylık olarak hazırlayacağınız e katalog ve veya Yeni çıkanlar , çok satanlar hakkında kısa tanıtımların olduğu basılı katalog.
    4-İkinci el kitapları size gönderelim değerini belirleyin. Takdir edeceğiniz ücret kadar siparişimizde indirim yapın. İkinci el kitaplarıda sitenizde satışa çıkarın.

Şimdilik bu kadar . Bakalım kitap hediyesi kazanabilecekmiyim.

100 tl lik sipariş verecektim ideefixten beklemeye aldım.

Siteniz Şimdiden hayırlı olsun .
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.