Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site güzel olacağa benziyor hadi hayırlısı
  • Maskot yarışması için kesinlikle R10 hocam. Ama her şeyi dikkatli , düzenli yapın hocam kavga çıkmayan yarışma neredeyse yok R10'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 27 Kasım 2012; 14:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Maskot yarışması için kesinlikle R10 hocam. Ama her şeyi dikkatli , düzenli yapın hocam kavga çıkmayan yarışma neredeyse yok R10'da.

ilk defa buradan duydum siteyi. Üyelik başvurusunda bulundum bakalım ne olacak.

Kavga çıkmayan yok derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Maskot yarışması için kesinlikle R10 hocam. Ama her şeyi dikkatli , düzenli yapın hocam kavga çıkmayan yarışma neredeyse yok R10'da.

Hocam yarışma açmak için en son "site içinde en az 3 kere ticaret yapmış olmanız" gerekiyordu en son. Forumdan bu kriteri sağlayan bir R10 üyesi bulup yarışmayı ona açtırırsanız daha iyi olur , 3 kere alışveriş yapmak uzun iş malum.

Kavgadan kastım bazı yarışmacılar 1. seçtiğiniz tasarımı beğenmiyor , hemen maydanoz oluyor "bu 1.liği haketmiyor" manasına gelen şeyler yazıyor haliyle ortalık karışıyor veya diyelim yarışma sonucu 10 aralıkta açıklanacak , bir aksilik olurda 10 aralıkta açıklamazsanız hemen arkanızdan yazmaya başlıyorlar imalı bir şekilde. Yani çok evhamlı , çok bir şey bildiğini zanneden üyelere de sahip bir forum.

R10 dışında İdemama isimli site var , burada grafikerlerle muhatap olmuyorsunuz hiç , kimse yorum yapamıyor , istediğiniz kriterleri , fiyatı ve bitiş tarihini yazıyorsunuz yarışma başlıyor bitiş tarihine kadar bir sürü tasarım geliyor , beğendiğiniz varsa aralarından seçip alıyorsunuz. Beğenmezseniz hiçbirini para vermiyorsunuz bildiğim kadarıyla ama R10'da öyle değil illa birini seçip almanız lazım diye biliyorum.

Yukarıda kesinlikle R10 dedim ama İdemama aklıma gelmemişti. Her açıdan İdemama daha faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 27 Kasım 2012; 15:28:36 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam yarışma açmak için en son "site içinde en az 3 kere ticaret yapmış olmanız" gerekiyordu en son. Forumdan bu kriteri sağlayan bir R10 üyesi bulup yarışmayı ona açtırırsanız daha iyi olur , 3 kere alışveriş yapmak uzun iş malum.

Kavgadan kastım bazı yarışmacılar 1. seçtiğiniz tasarımı beğenmiyor , hemen maydanoz oluyor "bu 1.liği haketmiyor" manasına gelen şeyler yazıyor haliyle ortalık karışıyor veya diyelim yarışma sonucu 10 aralıkta açıklanacak , bir aksilik olurda 10 aralıkta açıklamazsanız hemen arkanızdan yazmaya başlıyorlar imalı bir şekilde. Yani çok evhamlı , çok bir şey bildiğini zanneden üyelere de sahip bir forum.

R10 dışında İdemama isimli site var , burada grafikerlerle muhatap olmuyorsunuz hiç , kimse yorum yapamıyor , istediğiniz kriterleri , fiyatı ve bitiş tarihini yazıyorsunuz yarışma başlıyor bitiş tarihine kadar bir sürü tasarım geliyor , beğendiğiniz varsa aralarından seçip alıyorsunuz. Beğenmezseniz hiçbirini para vermiyorsunuz bildiğim kadarıyla ama R10'da öyle değil illa birini seçip almanız lazım diye biliyorum.

Yukarıda kesinlikle R10 dedim ama İdemama aklıma gelmemişti. Her açıdan İdemama daha faydalı olacaktır.

İdemama'ya proje ilanı verdim.

700 Tl'de ödül koydum bakalım ne olacak

• Hayırlısı olsun hocam , İnşallah beklediğiniz tasarım gelir.
  • Kapıda ödeme seçeneği olacak mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Kapıda ödeme seçeneği olacak mı hocam ?

evet üstadım.

Aras Kargoyla anlaşmam tamam, Yurtiçiyle de tamam gibi.
  • -organize edebilirseniz, okurların yazarlar ile buluşabileceği ''soru cevap tarzında sohbet yazısmaları, tabi bunu yaparken yazarın o anki fotosunu koyup şu an şu yazarımız sorularınızı cevaplıor die sunulabilir, hatta imkanlar cercevesnde net üzerinden değişik programlarla video konferans tarzı soru cevap olabilir.
    -yıl içerisinde belirli bir ücret miktarını geçen kullanıcılar arasında çekilecek kura sonu sonucu (3 yada daha fazla okuru) kitapların yazıldığı yerlere kültür turizmi cercevesnde gezi&tatil vs olabilir,
    -insallah ileride imkan olurda Yazar ile birlikte özellikle doğu illerinde imza günü turneleri düzenleyip bunu netteki sayfanızda dave, duyuru, haber vs paylasabilirsinz
    -net sayfanıza kitapların seslendirilmiş şekilde okuyucularıyla bulusturabilirsiniz
    -günlük- haftalık, yada kişiye özel indirimler olabilir,
    -kitaplar hakkında günlük bilgi yarısmaları sonucunda her gün bir kitap hediye edip, web sayfası takibinizi arttırabilirsiniz.

şimdilik aklıma gelenler, umarum yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İdemama'ya proje ilanı verdim.

700 Tl'de ödül koydum bakalım ne olacak

Feel Me idemama fikrini ortaya koyduğu zaman merak edip siteyi incelemiştim, mükemmel tasarımlar var. Bugün de sizin ilan verdiğinizi öğrenince çok sevindim. İnşallah çok güzel bir maskot çıkacaktır ortaya.

• kiyas.la gibi bir fonksiyon olsa.. :) tam nasil olacagini bilmiyorum. ama mesela bi juri tarafinda ve ya guvenilir kimseler tarafindan 10 puan skalayla kitabin aksiyonu, korku, siddet, felsefe ve s puanlansin :) ve digeriyle kiyaslana bilsin :) cok sacma degildir umarim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

kiyas.la gibi bir fonksiyon olsa.. :) tam nasil olacagini bilmiyorum. ama mesela bi juri tarafinda ve ya guvenilir kimseler tarafindan 10 puan skalayla kitabin aksiyonu, korku, siddet, felsefe ve s puanlansin :) ve digeriyle kiyaslana bilsin :) cok sacma degildir umarim :)

Kiyas.la dediğin site birbirine yakın iki telefonun tüm teknik verilerini karşılaştırıp iki telefon arasında kalanlar hangisine yönelmiş onu gösteren bir site değil mi dostum kitapta ne yapacaklar kağıt kalitesini mi karşılaştıracaklarKitap çok farklı bir olay birisi iki kitap arasında kaldıysa hangisini önce okusam diye kalmıştır muhtemelen iki kitabı da zamanla edinip okur.Kitap oylaması da çok öznel bir olay misal bu dünyada LOTR'e beş para etmez deyip John Verdon'a tapan adamlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 28 Kasım 2012; 22:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: atacante

kiyas.la gibi bir fonksiyon olsa.. :) tam nasil olacagini bilmiyorum. ama mesela bi juri tarafinda ve ya guvenilir kimseler tarafindan 10 puan skalayla kitabin aksiyonu, korku, siddet, felsefe ve s puanlansin :) ve digeriyle kiyaslana bilsin :) cok sacma degildir umarim :)

Kiyas.la dediğin site birbirine yakın iki telefonun tüm teknik verilerini karşılaştırıp iki telefon arasında kalanlar hangisine yönelmiş onu gösteren bir site değil mi dostum kitapta ne yapacaklar kağıt kalitesini mi karşılaştıracaklarKitap çok farklı bir olay birisi iki kitap arasında kaldıysa hangisini önce okusam diye kalmıştır muhtemelen iki kitabı da zamanla edinip okur.Kitap oylaması da çok öznel bir olay misal bu dünyada LOTR'e beş para etmez deyip John Verdon'a tapan adamlar var

Bence de. Gereksiz birşey çıkacaktır ortaya. Türünü, kullanıcı yorumlarını falan kıyaslama sayfasında tablo şeklinde gösterse falan diyeceğim ama hakikaten işe yaramayan bir uygulama çıkar ortaya.

• Ok vurmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Listen ulasti ustadim onumuzdeki hafta ici hallediyorum insaallah

beklemedeyim müdür :)
  • quote:

Hocam listeyi ulaştırmıştım size. Ben de beklemedeyim. Saygılar, kolay gelsin.

Ayrıca logo gayet sade ve güzel olmuş bana göre.
  • Site açıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

quote:

Hocam listeyi ulaştırmıştım size. Ben de beklemedeyim. Saygılar, kolay gelsin.

Ayrıca logo gayet sade ve güzel olmuş bana göre.

İşleri yoğun galiba, o yüzden ilgilenemedi bizim listelerle.
  • 21 aralığa kadar açılır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

21 aralığa kadar açılır umarım

Kıyametten önce demi adam bi siftah yapsaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.