Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Turuncu aslan olsun

Bu değil...

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İnsanların yanlarında taşıyabileceği , elit bir logo her zaman iyidir. Sıfırdan , iyi bir grafikerin vektörel olarak çizdiği kurumsal , asil bir aslan olabilir. Aslan iyidir.

Bu da değil...

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Evet olabilir. Asaletli turuncu bir aslan güzel durur diye düşünüyorum. Tabii ki son karar firma sahibine aittir.

Bu da değil...

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Madem sitemiz turuncu logoda gülen bir bal kabağı olabilir hatta gözlüklü

Ayrac tasarım konusunda aklıma çok pis fikir geldi zaten tasarımdan anlıyorum coverlar için az mı uğraştık vizeler bitsin hemen bi ayrac yapacam

Beni anlamıyorsunuz. İnsanlar mutlu olsun istiyorum

VeRMİNaaRD üstad sen yap ayracı bende basıp göndereyim

Yahu okuyunca ne güldüm :) Bugün başka bir konuda öğrencilerime yapıyodum aynı olayı :):):)

• İlla at, eşek, portakal, baykuş kullanmanıza gerek yok.

Kitapyurdu hariç bir tane hayvan kullanan yok sanırım. Kabalcı, İdefix, D&R vsvs hepsi isimlerini kullanıyor.

Siz de Turuncu Kitap'ı güzel bir şekilde yazıp kullanın derim. Ya da ''TK'' olabilir. D&R gibi.

2 tane kalın kitap olur resimde. Soldaki beyaz, üzerinde Turuncu T yazıyor. Sağdaki ise turuncu olsun, içinde de beyaz renkte K yazsın. Biraz da tasarım yapın, süsleyin süper bir şey çıkar ortaya.
  • Hocam logo için bütçeniz varsa R10'da yada İdemama'da yarışma açabilirsiniz , 500 lira civarı ödül koyun bir sürü kişi katılıyor , elinizde bir sürü seçenek oluyor.
  • quote:

Turuncu aslan olsun

Turuncu aslan'ı IGN bank kullanıyor, turuncu olarak, bildiğin turuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Turuncu aslan olsun

Yahu biliyorum onu turuncu diyince aklıma nedense IGN Bank geliyor. Aslan olmazsa kedi olur
  • quote:

quote:

quote:

Turuncu aslan olsun

Yahu biliyorum onu turuncu diyince aklıma nedense IGN Bank geliyor. Aslan olmazsa kedi olur

Forumun meşhur ketum kedisi çok hoş dururdu ama logoya gitmez sanırım

•  Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

üstün paint yeteneklerimle hazırladığım logo yalnız sanırım cevap yazanlardan bir arkadaş daha böyle bir şeyden bahsetmişti işin şakası bu tarz bişey olursa daha iyi olur sonuçta kitap sitesi hayvan falan kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum ya direk site ismi ile ilgili bir logo veya bir kitap daha iyi olur bu arada bayadır bakıyorum konuya ilk mesajı atmakta bugüne kısmet oldu :)

bu arada ben takip edeceğim fakat site açıldığında haber verirseniz sevinirim alışveriş yapıp denemek isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripbaby -- 22 Kasım 2012; 22:58:49 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Turuncu aslan olsun

Forumun meşhur ketum kedisi çok hoş dururdu ama logoya gitmez sanırım

Olmadı Adnan hocamızın kedileri var

Ayrıca logoda bir kitap olsa daha iyi olmaz mı? Üç boyutlu düşünelim, bir kitap üzerinde TK harfleri

•  Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

Bu nasıl?
  • quote:

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

Bu nasıl?

güzel ama biraz sade olmuş gibi hocam.
    tabi site tasarımına uygunluğunu gören sensin.Güzel bir kitap tasarımıyla hareketlendirirsen bence daha iyi olur.

• quote:

Bu nasıl?

Bence Hoş olmuş.
  • biraz uğraştırıcı ve masraflı olabilir ama şöyle bir hizmetde sunabilrisn

sitede çok satılan ygs-lys kitaplarındaki soruların çözümlerini eklersen sitene ilgi artabilir

sen dersenki bu çözümleri nerden bulayım onun içinde şöyle bir önerim var
    kitaplarda ki her testin çözümü için kullanıcılara alışveriş yapğılabilen puan veririsin böylece çözümleri olduğu için belki sınav öğrencilerinin dikkatini sitenin üzerine çekersin bu şöylede olabilir

sınav kitapları çözümleri diye sitenin içinde bir forum sayfası açarak bunun başına bir admın koyarsınız bu gelenb çözümleri denetler falan filan umnarım beğen mişsindir önerimi ...
  • Ben beğendim hoş sade bir logo olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu nasıl?

Açıkçası benim aklıma logoyu görüncedirekt olarak hepsiburada logosu geldi, biraz daha farklılıştırılmalı bence.
  • @ Strm13

Renkten kaynaklanıyor sanırım. Bir de ikisi de düz yazı. Mesela nasıl bir şey yapmamızı önerirsiniz?

@ CrossOver55

Bütün testler telifli eserlerdir üstad. Yayın sahibinden izin almadan yayınlamak hem hukuken suç hemde gayri ahlaki bir durum olur. Birde o işin kontrolünü sağlayamam, sağlamak için öğretmen istihdam etmem gerekir ki şimdilik o da yapabileceğim bir şey değil.

@42_SeNTeZ_42 - @ Kvothé

Sade ve Şık bir şey istiyorduk zaten beğenmenize sevindim.
  • Site açılmadı mı daha ?
  • quote:

quote:

Turuncu aslan olsun

Bu değil...

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İnsanların yanlarında taşıyabileceği , elit bir logo her zaman iyidir. Sıfırdan , iyi bir grafikerin vektörel olarak çizdiği kurumsal , asil bir aslan olabilir. Aslan iyidir.

Bu da değil...

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Evet olabilir. Asaletli turuncu bir aslan güzel durur diye düşünüyorum. Tabii ki son karar firma sahibine aittir.

Bu da değil...

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Madem sitemiz turuncu logoda gülen bir bal kabağı olabilir hatta gözlüklü

Ayrac tasarım konusunda aklıma çok pis fikir geldi zaten tasarımdan anlıyorum coverlar için az mı uğraştık vizeler bitsin hemen bi ayrac yapacam

Beni anlamıyorsunuz. İnsanlar mutlu olsun istiyorum

VeRMİNaaRD üstad sen yap ayracı bende basıp göndereyim

Hocam benim fikrim portakalı cın alı tarzında kol ve bacak ekleyıp harry potter gozlugu takıp elınede kıtap verelım sıte ısmının yanına oturmus kıtap okuyan bır portakal koyarsak cok hos durur bır canlandırın kafanızda tabı sızın tercıhınız hem sade hem şirin gozukur.

• quote:

@ Strm13

Renkten kaynaklanıyor sanırım. Bir de ikisi de düz yazı. Mesela nasıl bir şey yapmamızı önerirsiniz?

@ CrossOver55

Bütün testler telifli eserlerdir üstad. Yayın sahibinden izin almadan yayınlamak hem hukuken suç hemde gayri ahlaki bir durum olur. Birde o işin kontrolünü sağlayamam, sağlamak için öğretmen istihdam etmem gerekir ki şimdilik o da yapabileceğim bir şey değil.

@42_SeNTeZ_42 - @ Kvothé

Sade ve Şık bir şey istiyorduk zaten beğenmenize sevindim.

Logo benzerliği bence ne yazık ki sadece renkten değil aynı zamanda yapısal benzeşimden de kaynaklı. İkisi de çift satır, ikisininde alt satırı küçük punto, ikisininde ".com" yazı rengi farklı gibi. Ama şimdi tekrar düşündüm de başka bir firmanın logosuna benzemek çok kötü bir olgumu? Hem maddi hem de süre kısıtlarınızı bilmiyoruz ancak küçük meblağlı bir yarışma açılarak genel bir fikir edinilebilir bence. Sonraki adımda ise bu taslak üzerinden nihai çalışma yapılabilir.

Ne grafik tasarımcısıyım ne de bu işlerle uğraşan biriyim ancak, bence logo sade, akılda kalabilir, kolay tanınabilir bir düzen içerisinde olmalı.

Umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Bu nasıl?

Bence Hoş olmuş.

+1

Hayırlı olsun hocam şimdiden

• quote:

Bu nasıl?

Gayet güzel olmuş bence de. Peki bu son hali mi? Belki daha iyi birşeyler çıkabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.