Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

@velevki

Teşekkür ederim listeye beni de yazmışsın. Açıkçası hiçbir hediye beklemiyordum. Yalnız şu sıralar hem biraz hastalık hem de iş güç olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor. Senin için de sakıncası yoksa haftasonu falan bir liste yapacağım. Olmasa da hiç sorun değil. Bu kadar şeye dikkat edip kullanıcı yorumlarını dikkate alarak bu işi yapman bile biz kitap tutkunları için büyük bir nimet.

Geçmiş olsun
    Eğer sen istemiyorsan hakkını bana devret seve seve kabul ederim

Çok sağol. :)

Hem kitap istenmez mi ya Herşeyden vazgeçerim, kitabın verdiği o duygudan vazgeçmem

• Arkadaşlar o kitabı saran kısım daha içe gömülmüş ne kadar belli bilmiyorum ama kitabı sarıyor ve paketin köşesinin iç tarafına geliyor(kitapla paketin köşeler farklı yerlerde yani paketin ortasına doğru 3-4 cm içeride kitabın köşesi)bu sayede paketin köşelere zarar gelmesi halinde kitabın köşelerinin zarar görmesi önlenmiş ben beğendim paketlemeyi arkadaşın onayıyla buyrun resimler

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!
     Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 20 Kasım 2012; 20:23:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaşlar o kitabı saran kısım daha içe gömülmüş ne kadar belli bilmiyorum ama kitabı sarıyor ve paketin köşesinin iç tarafına geliyor(kitapla paketin köşeler farklı yerlerde yani paketin ortasına doğru 3-4 cm içeride kitabın köşesi) kitabın köşesi bu sayede köşelere zarar gelmesi önlenmiş ben beğendim paketlemeyi arkadaşın onayıyla buyrun resimler

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

Herkes siteye girmeye çalışacak şimdi

• Siteye giriş için şifre ve k.adı gerekiyor ben denedim

• quote:

Siteye giriş için şifre ve k.adı gerekiyor ben denedim

• quote:

Arkadaşlar o kitabı saran kısım daha içe gömülmüş ne kadar belli bilmiyorum ama kitabı sarıyor ve paketin köşesinin iç tarafına geliyor(kitapla paketin köşeler farklı yerlerde yani paketin ortasına doğru 3-4 cm içeride kitabın köşesi)bu sayede paketin köşelere zarar gelmesi halinde kitabın köşelerinin zarar görmesi önlenmiş ben beğendim paketlemeyi arkadaşın onayıyla buyrun resimler

Resimler için teşekkürler ben de paketlemeyi begendim bir soru daha içinden ayrac cıktı mı ? :)

• Yok hocam çıkmadı da sitenin kapalı olmasına verdim ben onu kitap ayraçsız olmaz arkadaş site açıldıktan sonra ayraç koyar kesin kutulara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Arkadaşlar o kitabı saran kısım daha içe gömülmüş ne kadar belli bilmiyorum ama kitabı sarıyor ve paketin köşesinin iç tarafına geliyor(kitapla paketin köşeler farklı yerlerde yani paketin ortasına doğru 3-4 cm içeride kitabın köşesi)bu sayede paketin köşelere zarar gelmesi halinde kitabın köşelerinin zarar görmesi önlenmiş ben beğendim paketlemeyi arkadaşın onayıyla buyrun resimler

Resimler için teşekkürler ben de paketlemeyi begendim bir soru daha içinden ayrac cıktı mı ? :)

Yok üstad ayraçları hep kağıttan yapıyorlar o yüzden henüz yaptırmadık. İstediğimiz gibi bir şey yaptıramazsak eğer kağıttan ürettirip kendi serilerimizi çıkartacağız ay ay inşaallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 20 Kasım 2012; 20:53:57 >

• Hocam takip ediyorum ve siteyi bekliyorum sabırsızlıkla :)

Bir sorum olacak

Satış sitesine paralel olacak şekilde bi blog açmayı düşünüyor musunuz ? belli yazar kadrosu olur kitaplar hakkında incelemeler yazarlar veya ilginç konular ele alınır.

ya da kitapyurdu gibi bir gazete olabilir. Kitapların yanında kargoyla okutulur. indirimler vb yer alır gazetede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Yok üstad ayraçları hep kağıttan yapıyorlar o yüzden henüz yaptırmadık. İstediğimiz gibi bir şey yaptıramazsak eğer kağıttan ürettirip kendi serilerimizi çıkartacağız ay ay inşaallah.

Bilgilendirme için teşekkürler benim gibi ayraç hastaları için güzel haber :)

• Ben bu Ateş Geçitlerine başladım başlıkta 300 Ispartalı yazıldığını biliyordum yanlışlık olmuştur dedim ama yayıncı ısrarla tüm sparta kelimelerini ısparta yapmış çok kıl bir durum olmuş kabız ediyor adamı

• quote:

Ben bu Ateş Geçitlerine başladım başlıkta 300 Ispartalı yazıldığını biliyordum yanlışlık olmuştur dedim ama yayıncı ısrarla tüm sparta kelimelerini ısparta yapmış çok kıl bir durum olmuş kabız ediyor adamı

Taht Oyunları'ndaki Jon Kar gibi

• Allah iyiliğinizi versin. Amma güldüm akşam akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Ben bu Ateş Geçitlerine başladım başlıkta 300 Ispartalı yazıldığını biliyordum yanlışlık olmuştur dedim ama yayıncı ısrarla tüm sparta kelimelerini ısparta yapmış çok kıl bir durum olmuş kabız ediyor adamı

Taht Oyunları'ndaki Jon Kar gibi

Aynen bu yerelleştirme merakı nedir anlamadım gerçekten kitap zevkine gölge düşürüyor halbuki gayet güzel başlıyor kitap.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

Hocam takip ediyorum ve siteyi bekliyorum sabırsızlıkla :)

Bir sorum olacak

Satış sitesine paralel olacak şekilde bi blog açmayı düşünüyor musunuz ? belli yazar kadrosu olur kitaplar hakkında incelemeler yazarlar veya ilginç konular ele alınır.

ya da kitapyurdu gibi bir gazete olabilir. Kitapların yanında kargoyla okutulur. indirimler vb yer alır gazetede.

Eğer e-dergi olayı olursa inceleme gönderebilirim bilim ve polisiye kitapları hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

Hocam takip ediyorum ve siteyi bekliyorum sabırsızlıkla :)

Bir sorum olacak

Eğer e-dergi olayı olursa inceleme gönderebilirim bilim ve polisiye kitapları hakkında.

bende inceleme konusunda gönüllü olabilirim fakat yetkili arkadaş pek düşünmüyor sanırım :)

umarım güzel bir site olur kısa sürede kitapyurdu vb sitelerin yerini alır diyor ve çekiliyorum

• quote:

İyi okumalar hocam. Güle güle oku.

Siteyi merakla bekliyorum ben de

• Ben de eve gelip kitaplarıma kavusabildim sonunda. Site ismi ve sloganı güzel olmuş. Kitaplarda hiçbir hasar yok.

5 tanesini kutuda göndermis arkadas, 1 tanesini de D&R'in içi baloncuklu dosyalarına koymuş. Bu özelligini de sevdim kargolamanın. Kitapların hasar görmemesi için her seyi göze almıssınız. Özel kutu, baloncuklu dosya vsvs.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

quote:

Aras candır yarın elimde olur geldin ss koyarım sitenin paketlemesi hakkında fikir edinir alışveriş yapacak arkadaşlar.

Memnuniyetinizi dostlarınıza şikayetleri bana bildirin üstad b

ben adresi , yayın evini vs. ö.m attım. Cevap yok. Bizim kitaplar ne oldu ? :) Ulaştımı elinize

senin listen ulaştı üstad ama çok karışık atmışsın

Listeyi:

Kitap ismi - yazar - yayınevi şeklinde atarsan çok kolaylık olur.

Senin, Beyaz kitaplık'ın ve c.tesi liste gönderecek diğer arkadaşın kitaplarını başka bir dağıtımcıdan isteyeceğim.

Hocam ben de attım bilgileri, site açılınca da halledebilirsiniz, acelesi yok şuan için.
    Bu arada site açılınca kitap sıralamasını Yayınevlerinin çıkardığı kitaplara göre mi yapacaksınız?
    Misal Ayrıntı Yayınlarına ait tüm yapımları bulabileceğiz, ondan sonrasında sipariş verip siz tedarik ettikten sonra alabileceğiz?

• Hocam siteyi ne zaman açmayı düşünüyorsun ? Beklemedeyiz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.