Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Aras kargo üstadım.

Aras Kargoyla da simdiye kadar hep sıkıntı yasamıstım umarim bu sefer guzel teslim ederler.

Kitaplari, bahsettiginiz ozel koruyucu dosyalara mi koydunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Aras kargo üstadım.

Aras Kargoyla da simdiye kadar hep sıkıntı yasamıstım umarim bu sefer guzel teslim ederler.

Almanya da gördüğümüz bir kutu vardı, Türkiye de onu ürettirdik. Onunla gönderiyorum ( bahsettiğim paketle ). Ama senin kitaplardan bir tanesi sığmadı onu da bir balonlu pakete koydum.
  • Aras candır yarın elimde olur geldin ss koyarım sitenin paketlemesi hakkında fikir edinir alışveriş yapacak arkadaşlar.

• Allah razı olsun hocam Valla , Brandchild zaten piyasada bulunamayan bir kitap bir şans deneyeyim demiştim , önemli değil.

İlk kitabın ciltli olması çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Aras candır yarın elimde olur geldin ss koyarım sitenin paketlemesi hakkında fikir edinir alışveriş yapacak arkadaşlar.

Memnuniyetinizi dostlarınıza şikayetleri bana bildirin üstad b
  • quote:

quote:

quote:

Aras kargo üstadım.

Almanya da gördüğümüz bir kutu vardı, Türkiye de onu ürettirdik. Onunla gönderiyorum ( bahsettiğim paketle ). Ama senin kitaplardan bir tanesi sığmadı onu da bir balonlu pakete koydum.

O kutuyu cok merak ettim iple cekiyorum yarını :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aras kargo üstadım.

O kutuyu cok merak ettim iple cekiyorum yarını :)

Beğenmezsen birden söyleme he. Alıştıra alıştıra söyle. Pahalıya mal oldu kaldıramam yoksa

• quote:

quote:

Aras candır yarın elimde olur geldin ss koyarım sitenin paketlemesi hakkında fikir edinir alışveriş yapacak arkadaşlar.

• Hocam ben bazı kitapları arıyorum fakat tükenmiş. Eğer bulabilme ihtimaliniz varsa satın almak isterim. Ben kitapları aşağıya yazıyorum.

1)Kral Hakan Şükür Bir Kral'ın Entrikaları Alt Eden Başarı Öyküsü (Hasan Sarıçiçek)
    2)Galatasaray Tarihi Avrupa Zaferleriyle Unutulmaz Yıldızlarıyla (Ciltli) (Kolektif)
    3)Galatasaray Futbolda Dünya Markası Doksan Beş Yıllık Öykü (Oygur Yamak)
    4)Hile Yolu (Claire Hoy, Victor Ostrovski)
    5)Çünkü Erkekler "Kelebek"tir Tayland Anıları (Okan Kitapçı)
    6)Tayland Nature Doğa Cennetleri Egzotik Uzakdoğu'nun Tropik Cenneti (Kolektif)
    7)Otomatik Portakal (Ciltli) (Antony Burgess)
    8)Düşlerin Getirdiği / Singapur'da Aşk (JULIA JAMES & KELLY HUNTER)

İçlerinden hangisini sıfır olarak tedarik edebilirsiniz acaba? Bir de kitaba önem veren birisiyim. Bu nedenle hiçbir yönden aşınmamış jilet gibi kitaplar tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 19 Kasım 2012; 16:21:12 >

• quote:

quote:

ben adresi , yayın evini vs. ö.m attım. Cevap yok. Bizim kitaplar ne oldu ? :) Ulaştımı elinize
  • quote:

Bakalım kutu incelemesi bekleniyor...
  • @velevki

Teşekkür ederim listeye beni de yazmışsın. Açıkçası hiçbir hediye beklemiyordum. Yalnız şu sıralar hem biraz hastalık hem de iş güç olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor. Senin için de sakıncası yoksa haftasonu falan bir liste yapacağım. Olmasa da hiç sorun değil. Bu kadar şeye dikkat edip kullanıcı yorumlarını dikkate alarak bu işi yapman bile biz kitap tutkunları için büyük bir nimet.
  • Site ne zaman açılıyor ?

Hep balık yemeyelim biraz da balık tutmasını ögrenelim :)
  • quote:

Site ne zaman açılıyor ?

Hep balık yemeyelim biraz da balık tutmasını ögrenelim :)

Normalde acilmamasi icin pek bir sebep yok ama tedarik oturmadi ustadim. Onu bekleyecegim. Sizin siparisler esasinda 1 gunluk en kotu ihtimal iki gunluk isti ama dagitici firma bir hafta bekletti ki sitede boyle olmasi demek cok kisa surede batmamiz demek. İki firma daha var onlari deneyecegiz simdi. Onlar olursa onumuzdeki hafta acariz olmazsa bizim satin almaci arkadasin tek tek yayinevleriyle anlasmasini bekleyecegiz ki bir ayi gecer sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

@velevki

Teşekkür ederim listeye beni de yazmışsın. Açıkçası hiçbir hediye beklemiyordum. Yalnız şu sıralar hem biraz hastalık hem de iş güç olunca hiçbirşey yapasım gelmiyor. Senin için de sakıncası yoksa haftasonu falan bir liste yapacağım. Olmasa da hiç sorun değil. Bu kadar şeye dikkat edip kullanıcı yorumlarını dikkate alarak bu işi yapman bile biz kitap tutkunları için büyük bir nimet.

Geçmiş olsun
    Eğer sen istemiyorsan hakkını bana devret seve seve kabul ederim

• Evet o tedarik mevzusu şimdilik uzun zaten hala tedarik edilemeyenler var bu haliyle açılması mantıklı olmaz umarım tedarik kısmını yakın zamanda halledip açarsın siteyi.Feel Me'nin dediği gibi bir eleman günlük dolaşıp yayınevlerinden tedarik edebilir aslında.

• O is icin iki arac ve iki eleman ayirdik zaten ama yetismiyor ustad. Anlasmalar olsa anlik gidip alain diye motrkuryede alacagiz ama Millet oyle bikmiski internet sitesi aciyorum kitaplar ne kadar olur diyenden parayla bile satmayacaklar neredeyse...

• Zaten bi tedarik kısmı kaldı sanırım o da çözülmeyecek şey değil dostum illaki anlaşırsın düzgün biryerle.Birkaç haftanın pek bir önemi yok sonuçta iş kuruyorsun kitap siparişinde benim ve birçok arkadaşın beklediği en önemli şey kısa temin süresi misal bir arkadaş daha var bu forumda bu işle uğraşan temin süresinde sıkıntı yaratınca fiyatlar çok uygun olmasına rağmen forumda gereken ilgiyi yakalayamadı.

• Çok kolay bir sey değilmis valla bu isler. Cesaretiniz için tebrik ediyorum sizi.

Tedarik, Bankalarla anlaşma, site tasarımı, kargolarla anlaşma vsvs. Ki daha bunun bir de hukuki işlemleri var.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.