Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

KBRO o soyulma değil logo var orada soyulma gibi durmuş

Domates o da ezilme değil o şekilde ciltlenmiş çok kalın kitaplarda sık rastlanılan birşey ama kötü durmuyor fazla.

Evet logoymus kartal bası gibi :) Ruzgarin Adi kitabini da ben siparis ettim. Bakalim serilere ufaktan giriyorum.

1984- Hayvan Ciftligi- Dunyanin İlk Gunu- Cesur Yeni Dunya kitaplari da benim.

Kim hangi kitabi aldi soylesin bakalim merak ettim :)

Bizim liste bayağı kabarıktı.
    Fotoğrafta olanlardan;
    Korkma Ben Varım
    1984
    Nar Ağacı
    Dokuz Öykü
    Gizli Ajans ve
    Gösteri Peygamberi

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

quote:

quote:

Domates o da ezilme değil o şekilde ciltlenmiş çok kalın kitaplarda sık rastlanılan birşey ama kötü durmuyor fazla.

Evet logoymus kartal bası gibi :) Ruzgarin Adi kitabini da ben siparis ettim. Bakalim serilere ufaktan giriyorum.

Fotoğrafta olanlardan;
    Korkma Ben Varım
    1984
    Nar Ağacı
    Dokuz Öykü
    Gizli Ajans ve
    Gösteri Peygamberi

Gizli Ajans'ı okuduktan sonra blogunuzda inceleyebilir misiniz ? Daha önce Alper Canıgüz okumadım, merak ettigim yazarlardan birisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fotoğrafta olanlardan;
    Korkma Ben Varım
    1984
    Nar Ağacı
    Dokuz Öykü
    Gizli Ajans ve
    Gösteri Peygamberi

Gizli Ajans'ı okuduktan sonra blogunuzda inceleyebilir misiniz ? Daha önce Alper Canıgüz okumadım, merak ettigim yazarlardan birisi.

Mutlaka inceleriz. Böyle istek gelmesi ne kadar güzel. Yorumlarımıza değer verdiğiniz için teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fotoğrafta olanlardan;
    Korkma Ben Varım
    1984
    Nar Ağacı
    Dokuz Öykü
    Gizli Ajans ve
    Gösteri Peygamberi

Mutlaka inceleriz. Böyle istek gelmesi ne kadar güzel. Yorumlarımıza değer verdiğiniz için teşekkürler...

Rica ederim düzenli olarak takip ettigim bloglardan birisi. Özellikle kitapların isimlerine göre bir arka plan oluşturmanız çok hoş :)

• KBRO Dünyanın ilk günü harikadır 2. kitap olan Son Seferadı da al bence ben HB dan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

KBRO Dünyanın ilk günü harikadır 2. kitap olan Son Seferadı da al bence ben HB dan aldım

Evet kitabı özenle araştırıp seçtim. Okuduktan sonra da Son Seferad'ı almayı düşünüyorum.

Kitabın bir kurgusu var dimi ? Yani bir kişinin gözünden mi anlatılıyor kitap ?
  • hocam gösterdi ama elletmeyecek galiba
  • Kargo bugun mu ulasacak elimize yoksa pazartesi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolasa yazardı arkadaş demekki dün ulaşmasını beklediği kitaplar ulaşmadı bazı arkadaşların kitaplar eksikti bugün kargo gelmesini beklemeyin yani bugün kargolasa pazartesi elimizde olur ama dağıtıcısı haftasonu dağıtım yapmıyorsa anca salı çarşamba elimize ulaşır.Ateş Geçitlerini okumak istediğimden yeni kitaba başlamadım ben de.Ses ver usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 17 Kasım 2012; 14:19:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

KBRO Dünyanın ilk günü harikadır 2. kitap olan Son Seferadı da al bence ben HB dan aldım

Evet kitabı özenle araştırıp seçtim. Okuduktan sonra da Son Seferad'ı almayı düşünüyorum.

Kitabın bir kurgusu var dimi ? Yani bir kişinin gözünden mi anlatılıyor kitap ?

Kurgu var ve süper eğer usenmezsen yarın gidip imzalatacam tunalıda imza günü var

• Diğer kitaplar eline ulaşmadı heralde.

• Hocam ne zaman açılacak?.Kitapyurdu ve nadirkitabın kapıda ödemeli hali gibi olur inşallah.
  • Aklıma da yeni bir fikir geldi bu arada , bir kurye alınsa nasıl olur hocam bu kitap teminleri için? Yani kitap temin edilen yerlerle ana merkezinin aynı şehirdeyse o kurye motorla gidip hemen alır yayın evlerinden kitapları getirir ana merkeze. Ayrıca belli bir ücret karşılığında kitapları özel kuryeyle teslim edebilirsiniz müşteriye , mesela "İstanbul içi sadece X TL'ye istediğiniz kitaplar X saatte elinizde" gibi...
  • hocam suan istanbulda kitap fuari var. eger fuar bitmeden siteyi acarsaniz, fuarin girisinde siteyle ilgili bir brosur falan dagitirsiniz iyi olur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne zaman açılacak?Sepet yapıp rahatlamam gerek
  • hocam benim gördüğüm en iyi siteler ilk başta sınırlı stok olarak ücretsiz yayın dağıtıyorlardı böylece oldukça geniş takip edilme oranına sahip oluyorlardı (atıyorum 10 tane ücretsiz gibi)
    bir de tüm büyük firmaların kazandıran kartları oluyor ve artık bunlar online kart oluyor puan tarzı uygulama çok iyi olur...
    bu arada sitenin ismini ver de biz de girelim
  • sitenin adresini beklemedeyiz....acilsin artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin adresini ben de bekliyorum.
  • Sitenin adresini ben de bekliyorum. Bir daha ki haftaya kadar açılırsa iyi olur
  • Vay arkadaş kitap almakta bi hastalık olmuş o kadar kitap ismi attım arkadaşa daha onlar elime geçmeden bi alay kitap daha belirledim kafamda o kadar hızlı tüketsem içim yanmayacak site açılsın da bir kısmını sipariş edeceğim alttakilerin

Amerikan Tanrıları
    Incarceron
    Sapphique
    İmparatorluk 1: Dünyanın İlk Günü
    İmparatorluk 2: Son Sefarad
    Ferdinand Von Schirach Suç 1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 18 Kasım 2012; 16:00:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.