Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: velevki

-Roland Deschain-
    K.B.R.O
    Feel Me

Siparişlerinizi geçtim,

Domates Kızartması siteyi bekleyeceğini söyledi.

İki arkadaşımında siparişlerine yayınevlerini eklemesini bekliyorum. Onlarında siparişlerini geçeceğim inşaallah.

Beyaz Kitaplık
    Atalay`
    LIvERBiRD
    Guest Account
    MrDraius

Sizlerden haber bekliyorum.

Benim en son atmıs oldugum 6 kitabı tedarik edeceksiniz degil mi yanlıslık olmasın. Cok fikir degistirdigim icin kitaplar karısır diye korkuyorum :)

Aksilik olmazsa en gec bu Cuma'ya kadar elimizde olur sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet son attığın listeyi sipariş ettim.

Bugünün siparişlerini yarın verirlerse bende en geç çarşamba günü kargolarım. Cumaya sizde olur diye ümid ediyorum.
  • quote:

Evet son attığın listeyi sipariş ettim.

Bugünün siparişlerini yarın verirlerse bende en geç çarşamba günü kargolarım. Cumaya sizde olur diye ümid ediyorum.

üstteki mesajlarda varmı bilmiyorum ama site adı ya da ne zaman açılacağı belirlendi mi?
  • İlk sayfada göremedim ama ileride mobil sürüm planınız var mı? Ben sürekli mobil takılınca sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 12 Kasım 2012; 15:18:05 >
  • quote:

-Roland Deschain-
    K.B.R.O
    Feel Me

Siparişlerinizi geçtim,

Hocam Allah razı olsun, İnşallah site açılınca gücüm yettiğince tüm kitaplarımı sizden alacağım.
  • quote:

Hocam adres dışında lazım olan bir şey var mı? Numara vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

Email adresini verdim ben. Olur da ban yersek en azından bir iletisim adresi bulunsun arkadasın elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

quote:

Email adresini verdim ben. Olur da ban yersek en azından bir iletisim adresi bulunsun arkadasın elinde.

Bende göndereyim o zaman.

• Açıkcası

İsim, Soyisim ve adres kargo gönderimi için yeterli. Ama
    K.B.R.O dediği gibi banlanma ihtimaline karşı mail verseniz de olur.
  • quote:

-Roland Deschain-
    K.B.R.O
    Feel Me

Siparişlerinizi geçtim,

Domates Kızartması siteyi bekleyeceğini söyledi.

İki arkadaşımında siparişlerine yayınevlerini eklemesini bekliyorum. Onlarında siparişlerini geçeceğim inşaallah.

Beyaz Kitaplık
    Atalay`
    LIvERBiRD
    Guest Account
    MrDraius

Sizlerden haber bekliyorum.

Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun.

Ev taşıma sürecinde olduğumuz için mesajınızı şimdi görebildim. Cömertliğiniz için teşekkürler birazdan Pm atacağım.
  • Kargoya verdiniz mi kitapları ? Verince takip no'sunu da atacak misiniz ?

• özel bir soru olacak ama isterseniz cevap vermeyebilirsiniz tabi ki.

bu iş için ne kadarlık bir bütçe ayırdınız ve kaç kişilik bir ekiple çalışıyorsunuz acaba? teşekkürler...
  • hepsiburada lanet bi site müşteri hizmetlerine soru sordum standart kopyala yapıştır cevap verdi sorumun cevabını alamadım kızarak tekrar yazdım ezberden cevap atmayın sorumu bi okuyun ona göre cevap atın dedim ilk yazdıklari cevabın noktasına virgülüne kadar aynı cevabı yazmislar şimdi çok pis sövdüm bakalım ne yazacaklar yine aynısını yazarlarsa ana bacı sovecem

Diyeceğim o ki sizde aynı hataya düşmeyin müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar karşınsında bi insan olduğunu unutmasın sorulan soruya insan gibi cevap versin prosedürünüzde yazanı kopyala yapıştır yapmayın

• indirim ve kampanya odaklı bir satış politikası izlemeyin derim ben acizane.. efendi gibi makul fiyatı neyse onu belirleyip herkese o fiyattan satmak yerine nedense bütün online alışveriş siteleri takla atarsan yüzde üç, yanında iki çeki odun alırsan yüzde beş, indirim kodu yazarsanız bilmem ne, arkadaşını davet edersen şöyle, komşuyu getirirsen kargo bedava filan işin suyunu çıkarıyorlar diye düşünüyorum.. bütün bunlar benim için yalın fiyatın olması gerektiğinden yüksek tutulduğunun göstergesi oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebu yusuf

indirim ve kampanya odaklı bir satış politikası izlemeyin derim ben acizane.. efendi gibi makul fiyatı neyse onu belirleyip herkese o fiyattan satmak yerine nedense bütün online alışveriş siteleri takla atarsan yüzde üç, yanında iki çeki odun alırsan yüzde beş, indirim kodu yazarsanız bilmem ne, arkadaşını davet edersen şöyle, komşuyu getirirsen kargo bedava filan işin suyunu çıkarıyorlar diye düşünüyorum.. bütün bunlar benim için yalın fiyatın olması gerektiğinden yüksek tutulduğunun göstergesi oluyor..

Bir isletmeci olarak soyluyorum ki son derece yaniliyorsunuz.

İsletmeler elbette ki kampanya yapacak, musteri odakli pazarlama stratejisi gelistirecek, stok maliyetinden kurtulmak icin indirim yoluna gidecektir.

Levis, Opel, Mc Donalds, Kitapyurdu, Teknosa, Migros, Pierre Cardin, Turkcell, Ttnet, Derimod, Konyali saat gibi farkli alanlardaki her isletme kampanya yapar ve stoklarini elden cikarir. Bana su ana kadar kampanya yapmamis, luks tuketim olmayan bir isletme soyler misiniz ? (Ferrari, Rolex vsvs haric)

Kampanyalari, uc takla at, odun al seklinde yapmiyorlar. Siz boyle goruyorsunuz cok yanlis goruyorsunuz.

- Bu kisisel bir gorus degildir. Gorusunuzun yanlis oldugu asikar. Zira hem biz, hem de o bahsetmis oldugunuz isletmelerin ust yoneticileri bu isin egitimi dogru bir sekilde almis bulunmaktayiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Kargoya verdiniz mi kitapları ? Verince takip no'sunu da atacak misiniz ?

maalesef vermedim.

35 çeşit kitap toplandı. Dün 15 çeşidini hazırladılar, bugün 10 çeşidini. Hepsini beraber kargoya vermek için yarını bekliyorum. Bu siparişle birlikte popüler kitaplar hariç aynı gün tedarik etmenin yalan olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

indirim ve kampanya odaklı bir satış politikası izlemeyin derim ben acizane.. efendi gibi makul fiyatı neyse onu belirleyip herkese o fiyattan satmak yerine nedense bütün online alışveriş siteleri takla atarsan yüzde üç, yanında iki çeki odun alırsan yüzde beş, indirim kodu yazarsanız bilmem ne, arkadaşını davet edersen şöyle, komşuyu getirirsen kargo bedava filan işin suyunu çıkarıyorlar diye düşünüyorum.. bütün bunlar benim için yalın fiyatın olması gerektiğinden yüksek tutulduğunun göstergesi oluyor..

İsletmeler elbette ki kampanya yapacak, musteri odakli pazarlama stratejisi gelistirecek, stok maliyetinden kurtulmak icin indirim yoluna gidecektir.

Levis, Opel, Mc Donalds, Kitapyurdu, Teknosa, Migros, Pierre Cardin, Turkcell, Ttnet, Derimod, Konyali saat gibi farkli alanlardaki her isletme kampanya yapar ve stoklarini elden cikarir. Bana su ana kadar kampanya yapmamis, luks tuketim olmayan bir isletme soyler misiniz ? (Ferrari, Rolex vsvs haric)

Kampanyalari, uc takla at, odun al seklinde yapmiyorlar. Siz boyle goruyorsunuz cok yanlis goruyorsunuz.

- Bu kisisel bir gorus degildir. Gorusunuzun yanlis oldugu asikar. Zira hem biz, hem de o bahsetmis oldugunuz isletmelerin ust yoneticileri bu isin egitimi dogru bir sekilde almis bulunmaktayiz.

bir yanlışın çok yapılması onu doğru kılmaz, bir yanlışın okulda öğretilmesi de onu doğru kılmaz, haklı olduğunuzu ispat için nedenlerinizi izah etmelisiniz, "senin görüşün yanlış çünkü biz bunun okulunu okuduk" geçerli bir argüman değil maalesef :)

ayrıca yılın belli bir döneminde kampanya ile stokları elden çıkarmaktan bahsetmediğimi anlamak için belki yukarıda yazdığımı bir daha okumalısınız..

şu an markafoni.com'da şu ürün 19,90 dan indirimle 10,99'a satılıyor..
    http://www.markafoni.com/product/2962076/
    aynı ürün (zira resimleri aynı) indirdik.com'da 9,90'dan indirimle 3,90'a satılıyor..
    http://www.indirdik.com/Cay-Demleme-Kasigi-3-Adet

ayrıca arkadaşını davet edip bilmem kaç liralık indirim kazanabilir, birkaç ürün daha alarak kargoyu da bedavaya getirebilirsin, facebook'ta beğenip hediye paketi, ürünü aldım diye tweet atarsan sırt sıvazı kazanabilirsin..

bunun işletme eğitimiyle stok eritmeyle bi izahı mı var..

• quote:

quote:

quote:

bir yanlışın çok yapılması onu doğru kılmaz, bir yanlışın okulda öğretilmesi de onu doğru kılmaz, haklı olduğunuzu ispat için nedenlerinizi izah etmelisiniz, "senin görüşün yanlış çünkü biz bunun okulunu okuduk" geçerli bir argüman değil maalesef :)

ayrıca yılın belli bir döneminde kampanya ile stokları elden çıkarmaktan bahsetmediğimi anlamak için belki yukarıda yazdığımı bir daha okumalısınız..

aynı ürün (zira resimleri aynı) indirdik.com'da 9,90'dan indirimle 3,90'a satılıyor..

ayrıca arkadaşını davet edip bilmem kaç liralık indirim kazanabilir, birkaç ürün daha alarak kargoyu da bedavaya getirebilirsin, facebook'ta beğenip hediye paketi, ürünü aldım diye tweet atarsan sırt sıvazı kazanabilirsin..

Bahsettiğiniz çok büyük yapılı işletmeler değil. E-ticaret işletmelerinde rekabet gücü yüksek, kar marjı düşük olduğu için sürekli bir indirim (halk tabiriyle önce bindirim sonra indirim) hali oluyor. Yılın belli dönemlerinde de stok tüketiyorlar.

Ben size kampanya yapmayan bir işletme söyleyin demiştim, siz bana indirim uygulayan işletmelerin linkini vermişsiniz

Haklıyım(z) derken doğrusunu ben(biz) bilirim(z) demek istemedim. Demek istediğim ; Bu sisteminin esnek bir yapı olduğu, rekabetin yoğun olduğu haliyle en temel etmenle yani FİYAT ile müşteriyi kendilerine çekmek istedikleridir.

Sizi de pek anladığımı sanmıyorum. ''20 liralık bir kitabı 10 liraya satmayın, çünkü ben onu 20 liraya almak istiyorum'' mu diyorsunuz açık açık ? İlk mesajınızdan anladıgım o. Peki neden bir müşteri 10 liraya almak varken 20 liraya almak istesin ki ?

1- Parası batıyodur.

2- ''Pahalı olsun, iyisi olsun'' diye düşünür (ki burada bahsedilen bir kitap, aynı yayınevinden çıkma bir kitap)

3- Farklı olmak ister ( ki kitap ile pek hava atlacagını sanmıyorum)

Not: İndirim ve kampanya odaklı bir satış politikası diye bir politika yoktur. Bilginize.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz çok büyük yapılı işletmeler değil. E-ticaret işletmelerinde rekabet gücü yüksek, kar marjı düşük olduğu için sürekli bir indirim (halk tabiriyle önce bindirim sonra indirim) hali oluyor. Yılın belli dönemlerinde de stok tüketiyorlar.

Ben size kampanya yapmayan bir işletme söyleyin demiştim, siz bana indirim uygulayan işletmelerin linkini vermişsiniz

Haklıyım(z) derken doğrusunu ben(biz) bilirim(z) demek istemedim. Demek istediğim ; Bu sisteminin esnek bir yapı olduğu, rekabetin yoğun olduğu haliyle en temel etmenle yani FİYAT ile müşteriyi kendilerine çekmek istedikleridir.

Sizi de pek anladığımı sanmıyorum. ''20 liralık bir kitabı 10 liraya satmayın, çünkü ben onu 20 liraya almak istiyorum'' mu diyorsunuz açık açık ? İlk mesajınızdan anladıgım o. Peki neden bir müşteri 10 liraya almak varken 20 liraya almak istesin ki ?

1- Parası batıyodur.

2- ''Pahalı olsun, iyisi olsun'' diye düşünür (ki burada bahsedilen bir kitap, aynı yayınevinden çıkma bir kitap)

3- Farklı olmak ister ( ki kitap ile pek hava atlacagını sanmıyorum)

Not: İndirim ve kampanya odaklı bir satış politikası diye bir politika yoktur. Bilginize.

ben kampanya hiç olmasın demiyorum ki,
    benim söylediğim eger 10 lira ise kitabın fiyatı bunu direkt olarak on liradan satın, üç hafta yirmi liradan listeleyip bir hafta müthiş indirim yaptık diyerek on liraya satmayın..

örneğin pabbuc.com'a bakabilirsiniz, internette gezen indirim kodunu kullanarak bütün ürünlerini yüzde yirmi ucuza satın alabiliyorsunuz.. bunun stok eritmeyle filan alakası yok, outlet ürünlerinde geçmiyor bile bu indirim.. bütün ürünleri yüzde yirmi pahalı listeleyip böyle bir kampanya sanrısıyla satmak yerine dürüst bir şekilde fiyatı belirleyip satmayı tercih etmek daha ahlaki değil mi?

belki müşteri çekmek için böyle fiyatlarla oynuyorlar sürekli, ama aksine bende güvensizlik oluşturuyor bu kadar çok indirim ve kampanya..

daha büyük bir işletme olarak vatan bilgisayarı örnek gösterebilirim, sık sık "Vatan Bilgisayar'da Tüm Ürünlerde %25 İndirim" ilanlarını görüyoruz.. bunun stok eritmeyle alakası var mı? yok! gerçekten bir indirim mi söz konusu, tabii ki hayır.. bu ne demek, ya indirimsiz vakitte alışveriş yapan kerizlerden yüzde yirmibeş fazla ücret alıyoruz demek.. ya da normal zamanda 100 lira olan ürünün etiketine üzeri çizili bir 125 yazısı ekliyoruz demek..

bu indirim ve kampanya odaklı satış politikası değilse nedir?

ayrıca yukarıda bahsettiğim sitenin adı direkt "indirdik.com", markafoni limango trendyol vs.. bütün bu sitelerin indirim odaklı satış politikası uyguladıklarını kabul etmeniz için ille okulda böyle bir chapter işlemiş olmanız mı gerekiyor :) benim örneklerle varlığını gösterdiğim şey -adı her ne ise- "böyle bir şey yoktur bilginize" demenizle varlık sahasını terketmiyor takdir edersiniz ki..

• paketleme ve kargonuzun nasıl olacağını merak ettiğimizden biz de arkadaşların kitaplarının kargolanmasını bekliyoruz eline ulaşan yazarsa çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.