Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo Konya topraklarına adım atmış birkaç saate merkezden şubeye yola çıkar gerisi benim şubeye kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kargo Konya topraklarına adım atmış birkaç saate merkezden şubeye yola çıkar gerisi benim şubeye kaldı

Takip No var mi sende ?

Eskisehire gelcekti benim. Belki de gelmistir.

• Takip no yok şubeyi aradım onlara ulaşmamış ama Konya'ya ulaşmış merkezde bekliyordur yakında şubeye yola çıkar.

• DonanimHaber üyelerine özel indirim olsun
  • Benim kitaplar şimdi geldi , ilk kez bir kargom saat 5'ten önce geldi bu arada.

Telefonumun bilgisayarla bağlantısı olmadığı için malesef resim yollayamıyorum.

Paket tasarımı çok hoş , çok sıkı bir paket , açmak için baya uğraştım sonunda kartonu yırtarak açabildim zor oldu.

Paketin üstünde sitenin ismi yazıyor , kargosu gelenler sitenin adını öğrenebilecekler yani.

Velevki hocam Valla ne kadar teşekkür etsem az size , Allah razı olsun.

• Paketin bildigimiz kadariyla Türkiyede uretimini yapan yok. Aslinda matbaa biraz daha iyi yapabilseydi defalarca kullanilacak bir paket olacakti :) tek hamleyle acilacakti ben ne olur ne olmaz diye epey bantladim :))

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 20 Kasım 2012; 12:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih9797

quote:

Orijinalden alıntı: velevki

quote:

Aras candır yarın elimde olur geldin ss koyarım sitenin paketlemesi hakkında fikir edinir alışveriş yapacak arkadaşlar.

Memnuniyetinizi dostlarınıza şikayetleri bana bildirin üstad b

ben adresi , yayın evini vs. ö.m attım. Cevap yok. Bizim kitaplar ne oldu ? :) Ulaştımı elinize

senin listen ulaştı üstad ama çok karışık atmışsın

Listeyi:

Kitap ismi - yazar - yayınevi şeklinde atarsan çok kolaylık olur.

Senin, Beyaz kitaplık'ın ve c.tesi liste gönderecek diğer arkadaşın kitaplarını başka bir dağıtımcıdan isteyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Paketin bildigimiz kadariyla Türkiyede uretimini yapan yok. Aslinda matbaa biraz daha iyi yapabilseydi defalarca kullanilacak bir paket olacakti :) tek hamleyle acilacakti ben ne olur ne olmaz diye epey bantladim :))

Edit:imla

Hocam Valla epey sıkı bir paket kitaplar kesinlikle zarar görmemiş ama kutuda baya ezilme vardı buna rağmen açamadım ben.

Tasarım , logo , isim ve slogan bence olmuş hocam.
  • Sitenin linki aradım fakat bulamadım. Açıldı mı açılmadı mı? Bir kitap muhabbeti geçiyor bu sayfada ama. Site linki rica ediyorum ben de. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Sitenin linki aradım fakat bulamadım. Açıldı mı açılmadı mı? Bir kitap muhabbeti geçiyor bu sayfada ama. Site linki rica ediyorum ben de. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey.

site açılmadığı için ismini vermedim üstad.

Duanız için teşekkürler inşaallah muvaffak oluruz. Açılsın nasip olursa Dh'ye reklam vericem

• Paketi gelen arkadası özel mesajdan sıkıştırdım ama ismi alamadım :) Yine de diger gelen arkadaslardan paket incelemesi bekliyoruz. Bu arada Paketten ayrac falan cıktı mı :)
  • Aksam 6'ya kadar disarda olacagim icin kitaplarimla en son bulusacak olan benim sanrim.

Feel Me, ilk sansli kisi olmus :)

Resimleri atacak olan buyuk ihtimalle Sentez-42 olur.

İyice merak ettim bak simdi kutuyu, site ismini, logosunu. Biras mukemmelliyetcilik var sizde sanirim. Yapacaginiz is kusursuz olacaga benziyor. Tedarik, tasarim, fiyat ve odeme sekilleri oturdugu zaman ortaya iyi bir is cikacak gibi

• hadi bakalim ustad bekliyoruz acilisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de bir liste oluşturayım. çek yanmasın :-)

rüzgarın adı - kral katili güncesi 1. gün
    (ilknokta fiyatı 25)
    bilge adamın korkusu - kral katili güncesi 2. gün (kitapyurdu fiyatı 35)
    sherlock holmes şüphe asla uyumaz
    gerçekler kanıt ister
    suç detayda saklıdır
    aklın şüphesi suçun gerçeğidir.
    son dört 10 ar lira. martı yayınları. kralkatili serisi ise ithaki yayınları.

adres tel ve isim bilgilerini pm atayım ya da mail adresiniz varsa oraya atayım.

şimdiden teşekkür ederim.

Kral katili 2li HB da 42 lira ona göre ver siparişi

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

(ilknokta fiyatı 25)
    gerçekler kanıt ister
    suç detayda saklıdır

adres tel ve isim bilgilerini pm atayım ya da mail adresiniz varsa oraya atayım.

Bitti o kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

(ilknokta fiyatı 25)
    gerçekler kanıt ister
    suç detayda saklıdır

Bitti o kampanya.
    http://www.hepsiburada.com/liste/kralkatili-seti-2-kitap/productDetails.aspx?productId=kithakiset52066&categoryId=1501713&SKU=KITHAKISET52066

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 20 Kasım 2012; 15:05:24 >

• Arkadaş bize idefix,kitapyurdu ve d&r'daki taban fiyatları esas alınacak dedi hepsiburadaya ne der bilmemBu arada hala gelmedi kargom

• önemli değil o ya. arkadaş bi jest yapmış. çirkeflik yapmayalım :-)

• Arkadaşlar kargo geldi kullanılan paketi daha önce görmedim içinde baloncuk olmamasına rağmen kitaplara zararı gyet iyi engelleyen kitabı saran bir pakette geldi kitap içinde sallanmadığından kutuya aşırı bir darbe almadığı sürece herhangibir zarar gelmez.Lakin hertarafında sitenin ismi olduğundan resim koymuyorum arkadaşın onayına kadar.Siteye de girilmiyor zaten şifre var

Ama şunu koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 20 Kasım 2012; 16:27:53 >

• quote:

Arkadaşlar kargo geldi kullanılan paketi daha önce görmedim içinde baloncuk olmamasına rağmen kitaplara zararı gyet iyi engelleyen kitabı saran bir pakette geldi kitap içinde sallanmadığından kutuya aşırı bir darbe almadığı sürece herhangibir zarar gelmez.Lakin hertarafında sitenin ismi olduğundan resim koymuyorum arkadaşın onayına kadar.Siteye de girilmiyor zaten şifre var

Ama şunu koyayım

Kutu gerçekten iyi iş görüyor hocam. Sitenin adınıda beğendim. Bu arada kitaplar hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.