Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayanozer

Hocam siteyi ne zaman açmayı düşünüyorsun ? Beklemedeyiz

Aslinda site sucan ki bazi modulleri eksik haliyle bile hazir ama tedarik isini halledemedigim icin bekliyoruz. Kimseyi uzun tedarik sureleriyle madur etmek istemem ustadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaşlar o kitabı saran kısım daha içe gömülmüş ne kadar belli bilmiyorum ama kitabı sarıyor ve paketin köşesinin iç tarafına geliyor(kitapla paketin köşeler farklı yerlerde yani paketin ortasına doğru 3-4 cm içeride kitabın köşesi)bu sayede paketin köşelere zarar gelmesi halinde kitabın köşelerinin zarar görmesi önlenmiş ben beğendim paketlemeyi arkadaşın onayıyla buyrun resimler

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!
     Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

Paketleme gerçekten çok güzel olmuş. Keyifli okumalar dileriz.

Site sahibinin herhangi bir şey değil de, kitap tutkunlarına ömrü boyunca saklayacakları eserler sattığının farkında olup ona göre özen göstermesi çok güzel.

Kitaplarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Tabii TuruncuKitap'ın açılmasını da.

• Firma adı oldukça hoş ve sempatik duruyor.
  • Beyler Firma maskotu olarak Baykuş düşünüyoruz ( da inci sözlük dolayısıyla çekiniyorum diyebilirim) sizce nasıl olur? Aslında ilk aklımıza gelen portakaldı ( Baba filminden dolayı ) ama baykuş daha güzel olur gibi. Ne dersiniz? Yada siz ne önerirsiniz?

Aslında kitap kurdu daha güzel olabilirdi ama kitapyurdu.com kullanıyor.
    Kupalara, tişörtlere, anahtarlıklara...vs promosyon olabilecek her şeye basılabilecek, rengini ve şeklini görünce herkesin aklına ( en azından siteyi bilen: ) gelebilecek bir karakter lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Beyler Firma maskotu olarak Baykuş düşünüyoruz ( da inci sözlük dolayısıyla çekiniyorum diyebilirim) sizce nasıl olur? Aslında ilk aklımıza gelen portakaldı ( Baba filminden dolayı ) ama baykuş daha güzel olur gibi. Ne dersiniz? Yada siz ne önerirsiniz?

Kupalara, tişörtlere, anahtarlıklara...vs promosyon olabilecek her şeye basılabilecek, rengini ve şeklini görünce herkesin aklına ( en azından siteyi bilen: ) gelebilecek bir karakter lazım.

Bence bu sitenin tasarimiylada uyumlu olmali siteyi gormeden bisey demek pek saglikli olmaz gibi duruyor. Bence baykus iyi bi secim degil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beyler Firma maskotu olarak Baykuş düşünüyoruz ( da inci sözlük dolayısıyla çekiniyorum diyebilirim) sizce nasıl olur? Aslında ilk aklımıza gelen portakaldı ( Baba filminden dolayı ) ama baykuş daha güzel olur gibi. Ne dersiniz? Yada siz ne önerirsiniz?

Portakal hem site adıyla daha uyumlu olur hem de daha orijinal olur.Ama dediğiniz gibi herhangi bir yerde görüldüğünde sitenin hatırlanması için portakalı biraz değiştirmeli, fark yaratmalısınız.

• Bu ay sonuna kadar açılır herhalde.
  • quote:

Portakal yapın.
    Baykuş hem çok piyasa oldu hem de itici duruyor.

• Baykuşu bilmem ama portakal çok basit olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Baykuşu bilmem ama portakal çok basit olur.

ne önerirsin üstad?
  • Aklıma birşey gelmedi ama logo etkileyici olmalı portakal çok basit kalır diye düşünüyorum aklıma birşey gelirse yazayım dostum.

• Turuncu aslan olsun

• Evet olabilir. Asaletli turuncu bir aslan güzel durur diye düşünüyorum. Tabii ki son karar firma sahibine aittir.
  • Madem sitemiz turuncu logoda gülen bir bal kabağı olabilir hatta gözlüklü

Ayrac tasarım konusunda aklıma çok pis fikir geldi zaten tasarımdan anlıyorum coverlar için az mı uğraştık vizeler bitsin hemen bi ayrac yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeRMİNaaRD -- 22 Kasım 2012; 15:46:56 >
  • Logoda illa hayvan olmak zorunda değil ki . D&R gibi yapabilirsiniz bence hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Logoda illa hayvan olmak zorunda değil ki . D&R gibi yapabilirsiniz bence hocam.

Maskot akılda kalır daha hoş olur ben gözlüklü balkabağı fikrimin arkasındayım hâlâ

• Arkadaşın dediği gibi maskot yerine d&r gibi bir logo daha güzel olur.

• Kitap üzerinde turuncu kitap yazabilirsiniz.Kitap karalama olarak turuncu renkte olabilir ortada turuncu kitap yazacak.veya hazır logo sitelerine bakabilirsiniz.
  • İnsanların yanlarında taşıyabileceği , elit bir logo her zaman iyidir. Sıfırdan , iyi bir grafikerin vektörel olarak çizdiği kurumsal , asil bir aslan olabilir. Aslan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Turuncu aslan olsun

Bu değil...

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İnsanların yanlarında taşıyabileceği , elit bir logo her zaman iyidir. Sıfırdan , iyi bir grafikerin vektörel olarak çizdiği kurumsal , asil bir aslan olabilir. Aslan iyidir.

Bu da değil...

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Evet olabilir. Asaletli turuncu bir aslan güzel durur diye düşünüyorum. Tabii ki son karar firma sahibine aittir.

Bu da değil...

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Madem sitemiz turuncu logoda gülen bir bal kabağı olabilir hatta gözlüklü

Ayrac tasarım konusunda aklıma çok pis fikir geldi zaten tasarımdan anlıyorum coverlar için az mı uğraştık vizeler bitsin hemen bi ayrac yapacam

Beni anlamıyorsunuz. İnsanlar mutlu olsun istiyorum

VeRMİNaaRD üstad sen yap ayracı bende basıp göndereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 22 Kasım 2012; 17:42:27 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.