Şimdi Ara

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanilabilir ama o kadarda iyi degil bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Turuncukitap.com Konu toparlandı ve Açıklama eklendi!

Bu nasıl?

Gayet güzel olmuş bence de. Peki bu son hali mi? Belki daha iyi birşeyler çıkabilir.

Hali hazırda son hali bu.

Paylaşayım dedim. Kendim tasarımcı olmadığım için dediklerinizi uygulayamıyorum anca karşı tarafa anlatabiliyorum. Elinden iş gelenler kendi tasarımlarını gönderebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 23 Kasım 2012; 21:39:09 >

• quote:

quote:

quote:

Bu nasıl?

Gayet güzel olmuş bence de. Peki bu son hali mi? Belki daha iyi birşeyler çıkabilir.

Paylaşayım dedim. Kendim tasarımcı olmadığım için dediklerinizi uygulayamıyorum anca karşı tarafa anlatabiliyorum.

Hocam ne zaman açılıyor.Ve turuncu bir kitap olabilir üstünde turuncu kitap yazabilir.

• quote:

quote:

quote:

Bu nasıl?

Paylaşayım dedim. Kendim tasarımcı olmadığım için dediklerinizi uygulayamıyorum anca karşı tarafa anlatabiliyorum. Elinden iş gelenler kendi tasarımlarını gönderebilirler.

sınavlarım olmasa bişeyler yapabilirdim ancak yoğunum foruma da dinlenme arası verdiğimde bakabiliyorum

• Kitaba göre ayraç yapmayı niye düşünmüyorsun mesela 1984 de beyaz üzerine 1984 yazsa yada Percy jackson da Poseydon üclü yabasıyla dursa cok güzel olurdu bence . Telif hakkı konusunda bir bilgim yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeigis41 -- 24 Kasım 2012; 0:10:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeigis41

Kitaba göre ayraç yapmayı niye düşünmüyorsun mesela 1984 de beyaz üzerine 1984 yazsa yada Percy jackson da Poseydon üclü yabasıyla dursa cok güzel olurdu bence . Telif hakkı konusunda bir bilgim yok tabi.

Kaç bin çeşit kitap varAma çok satan belli başlı eserlerde yapılabilir(Taht Oyunları-LOTR vs) belki altı üstü bir kağıt parçası ve biraz mürekkep sonuçta.

• quote:

Kitaba göre ayraç yapmayı niye düşünmüyorsun mesela 1984 de beyaz üzerine 1984 yazsa yada Percy jackson da Poseydon üclü yabasıyla dursa cok güzel olurdu bence . Telif hakkı konusunda bir bilgim yok tabi.

O yayıncıların işi. Telifi olduğunu sanmıyorum nihayetinde bir reklam aracı. ama çeşit çok yüksek Sentez_42'nin de dediği gibi işin içinden çıkılmaz.
  • Ben kendime sevdiğim kitaplardakikahramanlardan filan oluşan çok klas bi ayraç yapacam kocaman Verminaard olcak ejderhalar filan acayip bi taslak belirdi gözümde
  • quote:

quote:

O yayıncıların işi. Telifi olduğunu sanmıyorum nihayetinde bir reklam aracı. ama çeşit çok yüksek Sentez_42'nin de dediği gibi işin içinden çıkılmaz.

Popüler kitaplarda yapsaniz yeter bence ama haklisiniz. Ben kitaplarin kendi.ayraclarini biriktirmeyi cok severim o yuzden dedim. Dergi satarsanizda cok iyi olur valla .

Turkce karakterler yok kusura bakmayin.

• quote:

quote:

Hocam kitap ayracı için bence kendi sitenizi kullanın reklam amaçlı iyi olur. Ben kendi fikrimi anlatırsam bır oncekı sayfada logo fıkrımı anlatmıstım onu ve sıte ısmını guzel bır arkaplanla (yeşil-turuncu) ve kitaplar hakkında güzel sözleride küçük yazabilirsin . Ben ayraç olarak iskambil kağıdı kullanıyordum karo 4 lüsünü fakat kaybetmişim .

• quote:

quote:

Bazı arkadaşlarında dediği gibi sitenin adında olursa hem reklam amaçlı iyi olur. Ama kullanışlı olursa iyi olur. Çünkü çoğu kağıt parçası gibi çabucak büzüşüyor.

Bu arada benim verdiğim listede ki kitaplar elinize ulaştı mı acaba ne zaman gelir ?

• Listen ulasti ustadim onumuzdeki hafta ici hallediyorum insaallah

• -Sitede en çok aratılan kitapları sıralayabilirsiniz.
    -Fazla rağbet görmeyen kitaplarda indirime gidebilirsiniz.
    -Her hafta(ay da olabilir) 1 yazar seçip onun kitaplarını inceleyip,indirim yapabilirsiniz.
    -Kitaplar hakkında fikirlerini söyleyen ünlü kişilerin yorumlarını paylaşabilirsiniz.
    -Kitaptan filme dönüştürülen eserleri belirtebilirsiniz.
    -Bir miktar belirleyip o miktarın üzerinde alışveriş yapanlara sürpriz hediye verebilirsiniz.(Kitap,film,çeşit çeşit ayraçlar vb.)
  • Site ne zaman açılacak? Sürüyle çizgi roman alıcam,sizde daha uygun olursa sizden alayım
  • quote:

Listen ulasti ustadim onumuzdeki hafta ici hallediyorum insaallah

Tarih verebilir misiniz hocam?Aralığa kadar açılır mı?
  • DR'nin yeni beta olan sitesini bayağı güzel yapmışlar. Sizinkini daha çok merak ediyorum.
  • Hocam yeni kareler falan var mı en azından sitenin şablon halinden bir 2 ss alalım ? Velevki Hocam çalışmalar nasıl gidiyor?
  • Merak ettim şimdi. Son halini vs bir bakalım yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Hocam yeni kareler falan var mı en azından sitenin şablon halinden bir 2 ss alalım ? Velevki Hocam çalışmalar nasıl gidiyor?

Çalışmalar fena değil ama yavaş ilerliyor. Açıkca söylemek gerekirse internet sitesi olduğu için yayınevleri kaale almıyor, dağıtımcıların büyükleri sallıyor, küçüklerde zaten sözlerinde durmuyor. ( Adamlar internet sitesi deyince küfür etmişiz gibi bakıyorlar. İşini ciddiye almayanlar resmen olayı kapıdan pazarlamacıların haline dökmüşler herkes bıkmış. ) Kendimizi anlatmak işi yürütmekten daha çok vakit alıyor. Fuarda çoğunu bulduk ama fuar var diye ilgilenemediler, merkezlerine gittik yetkililer fuarda diye ilgilenemediler. Bilseydik önce kitapevi açar sonra site işine girerdik

Tahminimce bir kaç güne kadar ss'ler gelir üstadım.

Bu arada maskot için yarışma düzenlemeyi düşünüyoruz. Sizce hangi siteler bu iş için uygun olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velevki -- 26 Kasım 2012; 17:46:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Hocam yeni kareler falan var mı en azından sitenin şablon halinden bir 2 ss alalım ? Velevki Hocam çalışmalar nasıl gidiyor?

Çalışmalar fena değil ama yavaş ilerliyor. Açıkca söylemek gerekirse internet sitesi olduğu için yayınevleri kaale almıyor, dağıtımcıların büyükleri sallıyor, küçüklerde zaten sözlerinde durmuyor. ( Adamlar internet sitesi deyince küfür etmişiz gibi bakıyorlar. İşini ciddiye almayanlar resmen olayı kapıdan pazarlamacıların haline dökmüşler herkes bıkmış. ) Kendimizi anlatmak işi yürütmekten daha çok vakit alıyor. Fuarda çoğunu bulduk ama fuar var diye ilgilenemediler, merkezlerine gittik yetkililer fuarda diye ilgilenemediler. Bilseydik önce kitapevi açar sonra site işine girerdik

Tahminimce bir kaç güne kadar ss'ler gelir üstadım.

Bu arada maskot için yarışma düzenlemeyi düşünüyoruz. Sizce hangi siteler bu iş için uygun olur?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle r10.net üzerinden açabilirsiniz veya grafikerler.net

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.