Ellerine sağlık nereden buldun o kadar filmi rastgele koymadın herhalde
Arayan bulur
Hoca sen bu gidişle Imdb'yi hacemat edersin
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Hoca sen bu gidişle Imdb'yi hacemat edersin
Elimizden geldiğince yapıyoruz bi şeyler ama daha geliştircem her türde en az 100-150 filmi bulmak istiyorum hem benim için hem diğer DH üyeleri için yararlı bir kaynak oluo
Sabah dersaneye giderken aklıma geldi sanırım listede yok ama güzel bir film: Hunley
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
Sabah dersaneye giderken aklıma geldi sanırım listede yok ama güzel bir film: Hunley
Eklendi
Güzel çalışma. Teşekkürler.
2. Dünya Savaşı'nı konu alan Saints and Soldiers (Azizler ve Askerler) filmi de eklenmeli oraya. Küçük bir bütçeyle gayet başarılı bir yapıt ortaya çıkmış. Yanlış hatırlamıyorsam birçok noktadan 15-16'ya yakın ödül toplamışlardı. Listeye göz ucuyla baktım ama görüş alanımdan kaçmış olabilir.
Bu arada, gayet faydalı bir başlık olmuş. En azından ''falanca türde tavsiye istiyorum'' tarzı başlıkların önüne geçilir artık.
quote:
Orjinalden alıntı: Brutalite
2. Dünya Savaşı'nı konu alan Saints and Soldiers (Azizler ve Askerler) filmi de eklenmeli oraya. Küçük bir bütçeyle gayet başarılı bir yapıt ortaya çıkmış. Yanlış hatırlamıyorsam birçok noktadan 15-16'ya yakın ödül toplamışlardı. Listeye göz ucuyla baktım ama görüş alanımdan kaçmış olabilir.
Bu arada, gayet faydalı bir başlık olmuş. En azından ''falanca türde tavsiye istiyorum'' tarzı başlıkların önüne geçilir artık.
Zaten ekli 50. sırada
Aksiyon ~ FIGHT CLUB Macera ~ BACK TO THE FUTURE TRILOGY Komedi ~ DR.STRANGELOVE Suç ~ THE GODFATHER TRILOGY Drama ~ THE SHAWSHANK REDEMPTION Aile ~ STAND BY ME Fantastik ~ THE LORD OF THE RINGS TRILOGY Tarihi ~ SCHINDLER'S LIST Korku ~ Pek izlemem o yüzden yorum yok. Müzikal ~ DANCER IN THE DARK Gizem ~ THE USUAL SUSPECTS Romantik ~ ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND Bilimkurgu ~ DONNIE DARKO Spor ~ MILLION DOLLAR BABY Gerilim ~ SE7EN Savaş ~ FULL METAL JACKET
transformers i göremedim Yada beni mi gözlerim kör neyse eksik ise eklersin degilse cevap yazmana bile gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: _NovA_
transformers i göremedim Yada beni mi gözlerim kör neyse eksik ise eklersin degilse cevap yazmana bile gerek yok
Eklendi
Up!!
quote:
Orjinalden alıntı: darkblaziken
Flaş Flaş Flaş !!!!!!!!!
Tamı tamına 207 adet yeni film eklendi
Arkadaşım koyuyosun da kim indirecek şimdi bunları
quote:
Orjinalden alıntı: osstation
quote:
Flaş Flaş Flaş !!!!!!!!!
Tamı tamına 207 adet yeni film eklendi
Arkadaşım koyuyosun da kim indirecek şimdi bunları
Sen indir mesela bunlar öneri arkadaşım 207 sinin 207 tanesinide indir demiyorum ki
quote:
Sen indir mesela bunlar öneri arkadaşım 207 sinin 207 tanesinide indir demiyorum ki
40 a yakın film eklendi
Emeğine sağlık @darkblaziken çok iyi bir konu olmuş.Artık orda burda film aramama gerek kalmadı listeden olmayanları sırasıyla indiririm.İsimlerin ayrıca link olduğunu sonradan farkettim bayağı bir uğraşmışsın,teşekkürler.
hayatımda izlediğim en iyi film : Back To the Future serisi........
valla bende olmayan bütün filmleri indireceğim sağolun
Those Magnificent Men in Their Flying Machines or How I Flew from London to Paris in 25 hours 11 minutes yalnız nasıl bir film adıdır bu ya