YORUMLARINIZ |
TUS Branşların Min-Max puanları (2024-I.Dönem)
-
-
siz kaç aldınız -
biyokimya düşünüyorum. en rahatı bu mu?
-
hocam siz kaç aldınız
-
intörnken tus'a giriliyor mu
-
En önemli alanlar en düşük puanla alıyor yazık -
tüm uzmanlıklar aynı parayı alıyor, aynı maaş yerine riske göre ücretlendirme olsaydı amerikadaki gibi beyin cerrahisi gibi bölümler, anesteziyoloji gibi bölümler zirvede olurdu
-
plastik cerrahi olup özel kliniği olanların yaşam kalitesini hayal etmekten ciğer soldu bee, hayali saç beyazlatır
-
yatay geçiş mi atcaksın
-
evet ama tercih yapamıyon
-
yarın bi ayt'ye gireyim oturup 2 ay düşüneceğim. sabancı ceng ihtimali var ama şu anki yere çok da ağır basmıyor benim durumumda biri için.
-
Bilkent CTIS'den sabancı ceng'e geçmenin pek bi anlamı yok bence, 1 yıl zaten freshman derslerinde sürüneceğine puanın iyi gelirse tıp yaz
-
Gazi tıpa 22 yılındaki sıralamam yetiyor zaten
-
artık sonuç da gelmiyor, puan ve sıralamayı da açıklamıyorlar
-
GERÇEK anlamda hasta insanların sorunlarıyla ilgilenen uzmanlık puanlarının bu kadar düşük olması acınası -
ahh ahh tıp yazıp yeni mezun 100k mayış + iş garantisini hayal etmekten ciğer soldu be
-
Tus birincisi hangi cocugu yazdi acaba, beklenmedik bi tercih olmus
Spor hekimliğinin baraji filan mi var, bos kalmasj fa garip geldi cok guzel uzmanlık bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 9 Haziran 2024; 14:18:53 > -
Hocam bölümünüzle alakasız ama siz ne yapardınız tus 1.si olsanız? Farkli konularla ilgili güzel insightlariniz var ondan soruyom. Bu cocuk psikiyatri yazanlar ABA'yla ilgili klinik açıp parayı kırıyorlar diye duymustum. Bana bayagi cazip geliyor.
-
DERİ hastalıkları YALANCI hastalık mı şimdi
-
Biyokimya rahat harbiden.Parası da çok iyi.Benim bir biyokimyacı ibni sina hastanesinin lab koordinatörü ve yapılan her testten belli miktarda ücret alıyormuş.Günde 1000e yakın test yapıldığını düşünsek temiz para
Benzer içerikler
- trigonometri fasikül önerisi
- kayseri dershane fiyatları
- matematiğin ilacı zorluk seviyesi
- notability fiyat
- acil doktoru maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X