Mesaj geçmişime bak, Kaç kere AKP'yi eleştirdim diye uzaklaştırma aldım....... Bu nesil niye böyle işine gelmeyen birşeyler duyduğunda yada gördüğünde neden desteksiz sallıyor? İktidar sizin gibi sığ muhalifler nedeniyle bunca senedir iktidarda. Bu saldırıda eleştirecek tek grup var PKK ve PKK'yı saldırtan ATLANTİK BLOĞU. Bunun neresine itiraz ediyorsun? |
Resmi açıklama: Ankara'da TUSAŞ’a (TAİ) bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi! (12. sayfa)
-
-
"Şehitler ve gaziler kritik görevlerdeki mühendisler değildir" sözünden daha utanç verici çok az şey okudum bu yaşıma kadar. Notkadan sonraki kısım ise akıl tutulmasından ibaret.
-
PKK suçsuz yani?
PKK'yı besleyenler suçsuz yani?
Siyaset insanı böyle zehirliyor işte.
-
Apoyu meclise kim davet etti? Chp mi? İyi parti mi? Zafer mi? Kim kardaş de hele bi. Yine muhalefet mi suçlu oldu?
-
Ülkeyi yöneten herşeyden sorumludur. Gelmişler hala pkk falan diyorlar. Senin istihbaratın ne işe yarıyor? Hani herkesi biliyorlardı? Öyle laf kalabalığı yaparak, kelime oyunuyla cevap veremezsiniz. Nasıl eski dönemlerde hep ülkeyi yönetenler suçlanıyordu şimdi de öyle. Siz muhalefet partisi değilsiniz 22 senedir tek başına yönetip suçu hep başkalarına atıyorsunuz ama kimse yemiyor. Mazeret uydurma makamında değilsiniz.
Ankaranın göbeğinde eylem yapılıyor eleştirenlere vay bunlar pkklı falan filan. Tabi yiyen olursa devam edin.
-
Vallahi bildiğim tek şey, siyaset bu arkadaşları öyle zehirlemiş ki parti düşmanlığı ile ülke ve devlet düşmanlığını ayırabilecek evreyi çoktan geçmişler.
İktidarı bende sevmiyorum, iktidar seçimle yarın değil dün değişmeliydi (bunun gerçekleşmemesi muhalefetin suçu) ama bu saldırıda tek şuçlu TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'DIR. Bunu lanetlemeyip siyaset yaparak bu saldırıyı sulandıranlar.
KAPASIZ ÇENESİNİ.
-
İnsan hayatının bir değerinin olmadığını daha kaç kez açık açık yazacaklar söyleyecekler bilemiyorum. Kantinde görevli olsa ne olur mühendis olsa ne olur ? . Birilerinin hatasından çıkar çatışmasından dolayı hayatını kaybeden Bir Türk vatandaşı tabi kimin umurunda Türk Türklük yazık utanmaları da yok. Hayret bu sefer bir kaç tane şehit var dememiş.
-
Siz kandil ile Öcalan aynı safta tutmaniz hayatın olağan akışına aykırı zaten bugün Öcalan Bahçeli'nin teklifine ok dese pkk nin silah bırakacağını mi düşünüyorsunuz kandil abd güdümünde bir yapı artık bu yapi kürtleri düşünmek haklarını savunmak gibi bir derdi yok burada şunu açıkça anlamak gerekiyor ki su götürmez bir gerçek İsrail Kürdistan sözü verdi karşılığında tabiri caizse avans İsrail Devleti'nin temellerini atmış oluyor , Güvenlik zaafiyetine gelince bu eylem yapılan bölge güvenlikli bölge diye geçiyor elini kolunu sallayan at koşturamaz yani burada üst akıl var bunu görmek lazım temelinde istihbari bir durum söz konusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha 1 yıl önce İç işleri bakanı telefonunu çıkartıp bak bak yüzünü tarayım her şeyi gösteriyor diye hava atmıyormuydu ?
Bizim Bozüyükyoutube#bozüyük #bilecik Abone olmayı ve bizi takip etmeyi unutmayın. Sosyal Medya Hesaplarımız: https://www.instagram.com/bizimbozuyuk https://www.facebook.com/bizimbozuyukhttps://www.youtube.com/shorts/3-mmkZJBVnE?si=oiVBxEcQ5x9jww5c -
İyide saldıranlar PKK'lı çıktı, kimi şutlayacaksınız. Amacınız siyaset mi yoksa bu terör eylemini lanetlemek mi?. İlkiyse bu başlıkta ne işin var?.
-
Çinlilerden alınmış bir uygulama .
-
Bunu bana söylemeyeceksin kalın kafa olanlar var onlara anlatmak lazım kandil-abd-israil şeytan üçgenini hafife alıyorsunuz amaçları tekrardan sınır dışında olan ateşi tekrar Türkiyenin içine taşımak,sizin anladığımız gibi yuzeysel değil bu yapılan her hareket bilinçli yapılıyor ileride anlayabilir sizin kapasitedeki insanlar ancak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
x (formerly twitter)🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xhttps://x.com/ajans_muhbir/status/1849125231908053484?t=gjeMEwHibIVvXkqfNqTXAA&s=19
Alçak terör örgütü pkk yapmış saldırıyı bir kez daha söylüyorum terör örgütü ile müzakere edilmez mücadele edilir nokta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 23 Ekim 2024; 19:44:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben sadece gerçeği öğrenmek isterim. Niye birilerini şutlayayım? O ne saçma bir laf. Saldıranların pkklı çıkması yine hükümeti suçlamam için sebeptir. Başka örgüt çıksa ne değişecekti? Ülkeyi yöneten her olaydan suçludur.
Ayrıca senin bu başlıkta ne işin var? BUzun zamandır gözükmeyen hesap birden ortaya çıkıyor ne ilginç. Sen neden bir anda daldın tam pres yapıyorsun onu anlataydın? Senin derdin siyaset olmasın? Öyle gözüküyor.
-
20-25 yıldır bunları bitiremeyen ben sorumluyum. Ülkenin güvenliğini sağlayamayan ben sorumluyum. Şakamısınız ülkenin savunma sanayisi için çalışan bir fabrikaya terör saldırısı düzenleniyor sorumlusu tabiki ülkenin en tepesindeki kişi, sonuöta verdik yetkiyi değil mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayın suçlusunu arıyorsanız en az PKK kadar elebaşlarını meclise davet eden, ona destek çıkan, hapisteki teröristi ziyaret edenlerde suçlu. Dün terörist elebaşını savunanlar bugün suçu ona buna atmasın. Dün farklı konuşanlar bizi hainlikle suçlayanlar bugün sanki kendileri teröristi desteklememiş gibi bizi hainlikle suçluyorlar. Teröristler bile sizin kadar kıvırtmıyor. Terörist en azından ben teröristim diyor, hain olduğunu anlayabiliyorsun. Siz dün dediğinizi bugün inkar ediyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke yanıyor Tayyip geziyor ... Adamın yerinde oturduğu yok. Türkiye başkanıysan Türkiye'de dur be adam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X