Gidin Allah aşkına 15 sene bu hesap 2 sene kapatılan önceki hesap toplasan küsüratıyla 17 seneden fazla eder. Burada benimle laf yarıştıranların bazılarının yaşı bu kadar var yoktur... Zamanında cemaatci ve Akplilerin saldırlarından yorulduğumdan profili kapamıştım şimdi sorsanız neden açılır bilmiyorum bile umurumda da değil zaten, bugün ülkenin en nadide kurumuna saldıran sivil vatandaşları öldüren PKK'ya gıkı çıkmayan CHPliler, mantıklı muhalefet yapın dedim diye beni suçluyor. Daha neler göreceğiz.... Neyse niye forumun bu bölümünde vakit geçirmenin anlamsız olduğunu bir kez daha gösterdiğiniz için teşekkürler. |
Resmi açıklama: Ankara'da TUSAŞ’a (TAİ) bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi! (14. sayfa)
-
-
Öncelikle ölenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Tusaş gibi ülkenin son zamanlardaki en nadide ve başarılı kuruluşlarından olan bir kuruluşa yapılan saldırı stratejik açıdan oldukça dikkate değer.
Tusaş son yıllarda bu ülkenin geleceği için çok nadide işler yaptı. Eğer yapılan saldırı proje planlamaları ve çalışmalara zarar verdiyse bunun anlamı yıllardır mühendislerin gece gündüz çalışarak verdiği emeklerin ve ürettiği bilgilerin ve ürünlerin yok olması anlamına gelir ki bu müthiş acı bir kayıp ve yıldırıma hareketi olur ülke için. Umarım öyle bir şey gerçekleştirilememiştir.
Bunu yapanlar yaptıranlar kimse yedi sülalesi bulunup idam edilmelidir. Bunun cezası çok ağır olmalıdır. Resmen devletin ve milletin kaderiyle oynamaktır bu. Hiç bir şekilde sineye çekilmemelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 23 Ekim 2024; 20:11:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum nedir bilgisi olan var mı?
-
Yayın yasağından sanırım net bilgi yok, bir kaç yerde denk geldi. Umarım yoktur.
-
Klasik yöntem bellidir, Arif olan anlar; İkisi öldürüldü. 3.sü galiba servis edilen rehineleri rehin alan kişi olmalı.
İki terörist ilk çatışmada öldürülmüş olmalı. Diğeri en önemli kişi olmalı. İki terörist onun için ölmüş olmalı. Her şey 3. terörist üzerinden kurgulanmış gibi.
Bu yorum bir tahmin, doğru olmayabilir. Ama izleri takip edince böyle bir sonuç çıkıyor.
Yeterli güvenlik ile kimseye zarar gelmeden atlatılabilecek bir olayda x ve y kıyasına düşmek... Bu ülkenin insanı gittikçe bataklığa gidiyor. Sorgulamayan insanlar çoğalıyor
Ha unutmadan ekleyelim terörün varlık amacı toplum huzurunu kaçırmaktır. Herhangi bir eylem toplumun huzurunu kaçırmaya yeterlidir. Mesele kimin nasıl şehit olduğu değil toplumsal olarak görülen zarardır. Keşke biraz sorguluyor olsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moja -- 23 Ekim 2024; 20:14:27 > -
NATO ülkesinin BRICS'de işi nedir onu açıklayabilir misin bana?
-
Yahu, geçmiş mesajlarıma bakın diyorsun ama profilin kapalı. Ben bu çelişkiyi dile getirdim diye ben oldum suçlusu öyle mi? Bana ne profilinin korumalı olma nedeninden? Profilini nasıl açacağını bulman bir dakika sürmez, eğer ortalama veya üstü zekaya sahip bir insansa. He PKK'ya gıkı çıkmıyormuş... Hep aynı kalıp laflar, algı yapacaksın aklınca. Yine de gerçekten de düşünemiyorsundur diye söyleyeyim. Burada veya başka yerde PKK'yı lanetliyorum demeyen insanlar gerçekten de PKK'yı lanetlemiyor değil. Aynı anda hükümeti eleştirip PKK'yı lanetleyebilirsin de. Fakat PKK'yı lanetlediğini söylemenin pratik bir faydası yok. Haliyle insanlar enerjisini belki bizi dinler diye hükümeti eleştirmeye harcıyor. Ama senin gibiler sağ olsun, suyu bulandırmakta çok başarılı olduğu için yeterli kamuoyu tepkisi oluşmuyor. Mantıklı bir insan izlenimi vermedin ki mantıklı muhalefet yapmayı senden öğrenelim? Evet, forumun bu bölümünde vakit geçirmek çok anlamsız. Umarım bir daha görmeyiz seni.
Eklemeddin:
Muhalif yazarların mesajlarında yaşanan olayların yarattığı öfke belli oluyor. Muhalifleri eleştirenlerin, hükümeti korumaya çalışanların mesajları ise bol bol emoji, dalga geçici üslup dolu. Herhangi bir şey ima etmiyorum, sadece gözlemsel bir tespit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 23 Ekim 2024; 20:52:47 >
-
Bunu ABD'ye sorman gerek. NATO ülkesinin (ABD) NATO ülkesini (Türkiye) NATO kuralı gereğince koruması gerekirken, aksine bölmeye, zayıflatmaya hatta yok etmeye çalışmasını açıklamak gerek önce...
Saldıranların pkklı çıkması hükümetin daha da suçlu olduğunu gösterir. Pkk gibi bilinen hatta kaç tane üyesi var olduğunu devletin bildiği bir örgüt bunu yapıyorsa devletin acizliğini gösterir. Bunların ayakkabı numaralarına kadar bildiğini söyleyen bakan vardı. İsimsiz cisimsiz kimsenin bilmediği istihbaratın haberi olmayan bir örgüt olsaydı neyse.
Emperyalizm falan filan ne saçmalıyorsun sen? Sanki burası demir perde ülkesi. Sanki sende 70'li yılların slogan atan solcususun. Tüm dünya emperyalizmin elinde her ülke gücü yettiğince emperyal ne diyorsunuz siz?
Pkk eleştirisini devlet hükümet yapsın ben niye yapayım? Sıradan bir vatandaş bu konuda birşey yapamaz. Hükümetin acizliğinden fırsat bulup eylem yapmışlar burada kendimi suçlayacak hiçbir şey yok. Hesap verecek olanlar bellidir. Halk olarak bize hesap verecekler ben vermeyeceğim çünkü ben görevli ve makam sahibi değilim. Devletin görevi bunlara karşı önlem almak ve vatandaşına doğru bilgiyi vermektir. Sen galiba bu meseleyi bize itelemeye çalışıyorsun. Ancak biz hiçbir konuda yetkili değiliz. Ülkede olan bitenden haber almakta hakkımız. Yıl olmuş 2024 sen hala 1980 yılındaki devleti o zamanın halkını mı istiyorsun? Ne olduysa objektif anlatsın hikaye değil, algı değil objektif. Çoluk çocuk ve saf insanlar değiliz.
-
Dalkavuk ne demek biliyor musun. Biliyorsan dalkavuk nedir yazar mısın. dalkavuk nedir onu yaz sadece. Başka bir şey yazma. Sadece dalkavuk un anlamını yaz cevap olarak. Sadece Dalkavuk. Suni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Romalı kocakarılar kızıştı, iktidar ve egemenlik savaşı çok ayak işi oldu ayağa düştü Anadolu'da...
Nasıl bir kazanç şelalesi varsa insanların yazdığı üzere oldukça geren bir algı operasyonu iklimlendirme süreci başlatıldı Orta Doğu karışınca...
Ayrıyeten Tübitak ne ki Tusaş ne olsun, bunların ne hayrı dokunuyor sizce? Hepsi kurtçuk larva yuvası...
🤮🤮🤮
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
NATO üyesi ülke Rusya'dan niye S400 alıyor onu bir sorsam? Madem Rusya'yı bu kadar çok seviyor Türkiye, NATO'dan çıksın. Zarar vermeye çalışıyor diyorsun zaten. Zarar vermeye çalışan birlikte durmasın Türkiye. Zorla tutmuyorlar kimseyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Ekim 2024; 20:27:44 > -
Görüntülerde 3 terörist var
Bende taksi şöförünün akıbetini merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haberde şehit olanlardan biri taksi şöförü ve bagaja koymuş olabilirler dedi.
-
Çok yüzeysel bir soru sordun; Cevap bu kadar basit değil.
Bu şuna benziyor; Eşine niye sadakatsizlik ettin diye sormaya benziyor. Elli yıllık evlilikte 50 yıl önce başlayan sürekli devam eden karşılıklı sadakatsizliğin sonuncusundan soru sorman, cevabı basit olmaz. 50 yıllık öyküyü bilmen gerekir.
NATO'dan niye çıkmıyoruz; niye boşanmıyorsun sorusuna benziyor. O öyle kolay değil. Her iki türlü de büyük riskler var. Boşansan ayrı risk, boşanmasan ayrı risk. Analiz edip boşanmamak daha az riskli diyorsun
Tıpkı onun gibi Türkiye ABD işi.
NATO'dan çıkmamak sıtma, çıkmak ölümdür.
Vallahi Türkiye'nin başkenti ortasında 3 pic nasıl böyle eylem yapabiliyor aklım almıyor?
Sınır olmuş makarna süzgeci Türkiye'de var 15 milyon mülteci yada kimin ne olduğu belli değil , IŞİD infazcısı Bursa'da kuşçu olarak yakalanmadı mı?
Taliban mi ararsın pkklı mı sınırdan geçen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X