< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Resmi açıklama: Ankara'da TUSAŞ’a (TAİ) bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi! (13. sayfa)
-
-
Sanırım twitterı gene kapamışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsrail bir sms mesajıyla 4bin teröristin ta.aklarını patlatmıştı.
terörle diyaloğ değil,kararlı mücadele lazım.
-
Sorumlu ile suçlu farklı anlamlı kelimelerdir. Evin kapısını açık bıraktığında hırsız girerse, bu durumun sorumlusu sen suçlu da hırsız olur. Umarım bu örnek anlaman için yeterlidir.
-
onlar çok güzel anlıyor da anlamazdan geliyor
elemanın biri bana "senin ihalarla sihalarla sorunun ne!" yazmış, kendine kadar yetecek aklıyla algı yapacak ya
-
Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Vatandaş olarak yapacağımız tek şey terörün her türlüsünü lanetlemek.
-
"İyide saldıranlar PKK'lı çıktı, kimi şuÇlayacaksınız." şimdi anlamlı oldu mu?
Başka örgüt derken? PKK bu ülkenin temeline emperyalizmin koyduğu en tehlikeli bombadır bu kadar tehlikeli kaç örgüt var saysana 3 tane
Arada foruma girerim şuan forumda olmamın nedeni başka bir başlıkta sorduğum bir soru içindi, ama konudaki sığ muhalefet ve aptalca eleştirilere dayanamadım.
Bu başlık altında konuşulması gereken tek şey unutturulmak istenen PKK TERÖRÜDÜR. Bende bunu yapıyorum, bu eleştiriyi yapamayanlar utansın, sıkılsın bu eleştiriyi yapamayanların bu başlıktaki varlığı sorgulansın.
-
Bunu bahçeli bilmiyor mu Allah aşkına? İlkokul konusu bu. Bu itler silah bırakmaz bırakamaz. Bu bir yemleme. Adamların kucağına bombayı bıraktı devlet, bahçeli eliyle.
Bak kandildeki teröristler bile bahçeli tuzağa çekiyor diye kırk türlü açıklama yapıyor. Üst akıl onlarda varsa bizde de var.
Bu iş maalesef kan dökmeden bitmez bitemez. Barış her zaman hikayeydi. İpi itrail avrupa abd de olan bir örgütle anlaşamazsın. Çözüm süreci de onların sürekli bize barış fırsatı verilse biz silah bırakacaz yalanlarını ortaya dökmek içindi. Ama önüne gelen attı tuttu işte. Devletin üst aklıda işini yapıyor merak etmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AKMHPKK yargılansın. Çeyrek asırlık iktidarlarında ülke yol geçen hanına döndü. Dünyada Ne kadar terör örgütü varsa ellerini kollarını sallayarak ülkeye giriyorlar. AKMHPKK utanmadan bir de apo’yu meclise çağırıyorlar. Gerekirse millet yönetime el koymalı. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi Türk halkına bu hakkı veriyor
Tabiki kimse şehit veya gazi olmasın ama bana sorulsa sen mi şehit olacaksın yoksa TUSAŞ'ta KAAN uçağını yapan bi mühendis mi kendimin şehit olmasını isterim.
-
Eminim, klasik memur zihniyeti yüzünden saldırı engellenememiştir.
Klasik memur zihniyeti nedir; 100 sene bir olay gerçekleşmez, zaman geçtikçe kapıdaki güvenlikten başlayıp içeriye doğru bir savsaklama, bir rahatlama başlar. Gün gelir artık olay sadece saate çıkış saatine odaklanır.
Bir olay olur, bugünkü terör olayı olduğu gibi. Bu sefer her memur kapıdaki güvenlikten en üst müdüre herkes her gün olması gerektiği gibi tam tetiktedir. Herkes olması gerektiği yerde en üst seviyede işlevseldir. Bu bir süre böyle devam eder. Sonra döngü devam eder. Yine savsaklama, yine rahatlık...
Klasik memur zihniyeti zafiyetlerin ana nedenidir.
Stratejik kurumları memurlar değil, askerler korumalıdır. Çünkü her asker her gün yeni başlıyormuş gibi görevine odaklanır. Klasik memur zihniyeti zafiyeti yaşanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Ekim 2024; 19:52:39 >
"Vardır bi bildikleriiiiii devletimize güveniiiiin" diyosun yani?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede yaşayanların yarısı apartman yöneticisinden şikayetçiyse, 25 senenin üstüne bir kere değiştirmek lazım mı acaba olmazsa yeniden seçebiliriz diye düşünmek. 8 milyar kişi aynı anda 1 saat dua bile etse bir çakıl taşını 1 mikron havaya kaldıramaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarıda bir yerde geçmiş mesajlarıma bakın, AKP'yi eleştirmekten forumda ban yedim demiş. Bir baktım profil korumalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 23 Ekim 2024; 19:52:44 > -
kısmen haklısınız.
daha geçen yıllarda olan terör saldırısında kullanılan araç
çalıntı çıkmıştı.
çalındığı ihbarı JANDARMA ya yapılmıştı.
onlarda sallamamıştı!
10milyon ne idüğü belirsiz adamın oldugu bir ülkenin
şu hali, acizlikten başka birşey değildir!
Öcalan mecliste konuşsun diyenin itibarı arttı mı artmadı mı halk nezdinde
Sehitlerin mekani cennet olsun, rehineler varmis sanirim, umarim kimse zarar gormeden cikarilir.
Su olay bi gecsin, ocalanla demlenen bahceli konusuna ayrica doneriz. Simdilik konumuz oradakilerin sag salim kurtulmasi.
Ben anlamadım 2 terörist etkisiz hale getirildi diyorlar kaçtane terörist varki içerde
Böyle bir tesisin güvenliği çok yüksek olup ve içeride güvenlik odaları olması gerekmiyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X