Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

pm atmıştım.. ilanı da takip edelim..

Pm nize cvp verdim mi hocam, hatırlayamadım.. Eğer vermediysem lütfen sorunuzu yinelerseniz sevinirim..

Saygılarımla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Hocam hayırlı işler dilerim öncelikle :) bayan için Burberry Sport bulursanız hemen talibim. (önemli lütfen araştırın) parfümlerinizde çok iddalısınız kız arkadaşıma alacağım geri dönüş bekliyorum. İyi işler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakazuka -- 28 Şubat 2012; 14:59:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

pm atmıştım.. ilanı da takip edelim..

Pm nize cvp verdim mi hocam, hatırlayamadım.. Eğer vermediysem lütfen sorunuzu yinelerseniz sevinirim..

Saygılarımla

verdiniz hocam.. saygı benden..

• quote:

Orijinalden alıntı: zakazuka

quote:

Hocam hayırlı işler dilerim öncelikle :) bayan için Burberry Sport bulursanız hemen talibim. (önemli lütfen araştırın) parfümlerinizde çok iddalısınız kız arkadaşıma alacağım geri dönüş bekliyorum. İyi işler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

hocam belki yaza doğru. :( pm nize cvp verdim. Bayan burberry's var - klasik..

Saygılarımla

• Bir adet pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Bir adet pm

Mesajınız cevaplanmıştır efendim..

• Hocam Ralph lauren POLO BLUE getirme bulma gibi bir imkanınız vamı? varsa 1 yıllık parfüm stoğumu yapıcam inş eğerki koku kalıcığında hakikaten iyi ise,Saygılar.
  • iddalı başlığı görünce sırf meraktan bende şiparişimi verdim bekliyorum. elimde orjinali olan ve kullandıgım parfümler, geldiğinde net bir karşilaştirma yapabilceğim ozellikle rochas dan memnun kalırsam bir daha orj o kadar para vermem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredstyle

Hocam Ralph lauren POLO BLUE getirme bulma gibi bir imkanınız vamı? varsa 1 yıllık parfüm stoğumu yapıcam inş eğerki koku kalıcığında hakikaten iyi ise,Saygılar.

Bulmuyoruz hocam, kendimiz yapıyoruz. Bulunanlar her yerde var (: Ama şuanlık polo düşünmüyoruz hocam. Listeye extradan eklenecek sıradaki ürün - Lacoste essential.

• quote:

Orijinalden alıntı: k2mostt

iddalı başlığı görünce sırf meraktan bende şiparişimi verdim bekliyorum. elimde orjinali olan ve kullandıgım parfümler, geldiğinde net bir karşilaştirma yapabilceğim ozellikle rochas dan memnun kalırsam bir daha orj o kadar para vermem :)

Kenzoyu bilemem, çok kendine has bir koku. Ama rochasta iddialıyız. Beğeneceğinize garanti veriyorum ^^

• Takip mesajım bulunsun.
  • 1 adet Rochas almıştım. Fazlasıyla güzel ve kaliteli. Kalıcılığı orjinalinden neredeyse daha iyi. Bugün 1 adet Rochas, 1 adet Escada - Magnetizm siparişi daha verdim.
    Kendisi gayet ilgili ve dürüst bir satıcı.. Teşekkürler..
  • pm attım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 1 Mart 2012; 22:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciferion1907

pm attım hocam

Özel mesajınıza dönüş yapılmıştır. Beklettiğim için kusura bakmayınız.

Saygılarımla,

------------------------

İletişim için: SADECE MSN - mailler kontrol edilmiyor - EserKozmetik@hotmail.com

Günün her saatinde ulaşabileceğiniz GSM : 0541 571 6080 - Bu saatte aranır mı demeyin.. Aranır (:

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

takip

Arkadaşlar takip deyip bırakmayın.

Eserkozmetik@hotmail.com Msn adresime buyrun, detaylı ürünleri anlatayım. Almanız şart değil, her zaman sorularınızı iletebilirsiniz.

• quote:

quote:

takip

Eserkozmetik@hotmail.com Msn adresime buyrun, detaylı ürünleri anlatayım. Almanız şart değil, her zaman sorularınızı iletebilirsiniz.

Hocam elimde şu an 2 şişe orjinal var hediye gelen. Biri rochas biri one million.
    Bir tanesi bitince mesajı aramak istemedim ancak bitmeden de evi doldurmak istemedim. Hem çeşitlerinde artar ve alan arkadaşların yorumları ile burası zenginleşirse birden satışlar açılır diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin...
  • quote:

quote:

quote:

takip

Hocam elimde şu an 2 şişe orjinal var hediye gelen. Biri rochas biri one million.
    Bir tanesi bitince mesajı aramak istemedim ancak bitmeden de evi doldurmak istemedim. Hem çeşitlerinde artar ve alan arkadaşların yorumları ile burası zenginleşirse birden satışlar açılır diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin...

Beklerim hocam, her zaman... Stoklara yavaş yavaşta olsa yeniler ekleniyor.

Sıradaki ürün TOM FORD

• 1oo cc rochas siparişi verdim..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.