Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luciferion1907

1oo cc rochas siparişi verdim..

Kesene bereket hocam. Bugün yada ptesi elinizde..

-----------------------

Arkadaşlar alan kişiler lütfen yorumlarını burdan yapsınlar. Referans almyıyorum. Hiç olmazsa burdan paylaşın aldığınız parfümlerin hakkında düşünceleriniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: luciferion1907

1oo cc rochas siparişi verdim..

Kesene bereket hocam. Bugün yada ptesi elinizde..

-----------------------

Arkadaşlar alan kişiler lütfen yorumlarını burdan yapsınlar. Referans almyıyorum. Hiç olmazsa burdan paylaşın aldığınız parfümlerin hakkında düşünceleriniz.

çok teşekkürler..
  • valla misli . com dan ödeme aldı havale yapsam daha uzun surerdi :P 50 cc sipariş ettim one million , parfüm geldiğinde inş, olumlu düşüncelerimi paylaşırım
  • takipteyim
  • Takipteyim
  • Benden ürün alan arkadaşlar, lütfen konuma yorumunuzu düşüncenizi yazın. O kadar kişiye gönderdim fakat geri dönüş yapan 3-4 kişi. Referans almıyorum konu kasmak icin. bari yorumsuz bırakmayın.. (:

MSN: eserkozmetik@hotmail.com
    GSM: 0541 571 6080

• o zaman yapayım yorumumu. boss aldım ve gayet memnunum. ilerde rochas man ve bir bayan parfümü almayı düşünüyorum arkadaştan.
  • Bayaa zaman geçti hocam size gönderdiğimiz. Bitmedi mi hala ^^ 1-2 fıs ile parfüm kullanılmaz. Bolbol sıkın :D

• Sevgili Donanım Haber üyeleri, ballandıra ballandıra anlatmayı sevmem fakat DH den beklediğim ilgiyi görmediğim için iddalı konuşmaya başlamam gerekiyor gibi hissediyorum ^^

Referansım vs olmadan 10 12 arkadaş güvenip aldılar sağ olsunlar..

----

Kokuyu dahi beğenmezseniz iade alıyorum..

Hiç bir açık parfümle sakın karşılaştırmayın.

15 tl çok bir ücret değil. Fiyat olarak bakacaksanız 3 tl lik ürünlerde çıkarabiliriz. Aldığınız ürünün aynısının orjinali ile kıyasladığınızda bizimkini kalitesiz bulursanız geri gönderin bize..

Örneğin, Rochas

Orjinali X saat mı kalıyor?
    Bizimki 2.X kalıyor., Koku da aynı..

Ne kadar yoğun kokuyor?

Parfüm kullanıcıları bunu bilir. Bİr kokunun içeriği yoğunsa bizimkide yoğundur. Orjinali yoğun kokmuyorsa esansın özelliğidir. Bizimki de aynıdır.

Bir açık parfümden daha fazlası için bizimle irtibata geçin..

MSN: EserKozmetik@hotmail.com
    GSM: 0541 571 6080 - Dilediğiniz saatte...

Referans alıp güncelleme kaçırmak istemiyorum. O yüzden yorumlarınız bizim için değerli...

• Selamlar: Bende arkadaştan az önce 3 adet parfüm siparişi verdim. 100cc rochas man, 50 cc hugo bos bos ve 50 cc Diesel.
    Parfümler gelsin o zamanda sonuçları paylaşırım.
  • ürün elime bugün ulaştı son derece memnunum, herkese tavsiye ederim..
  • 5o cc boss sipariş ettim..
  • Flower by Kenzo ile Lacoste Essential listeye girerse almayı düşünüyorum. Hayırlı satışlar.
  • O kenzo zor hocam yapmayı dusunmuyorum. Bayan stokum yok. Yani zannedersem bayan parfümü? Değilse lütfen yazın bana.

Essentiali düşünüyorduk. Firmadan esansı istedik ama stoklarında yok. Tom ford Men ile değiştirdik siparişi. yeni gelen ürün TOm FORD MEN

• Flower by kenzo dediğiniz gibi bayan için. Sözlüm sadece onu kullanıyor o yüzden olsa iyi olurdu. Essential'ı da ben kullanıyorum. Neyse elimdeki bir bitsin farklı kokular için rahatsız ederim sizi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Flower by kenzo dediğiniz gibi bayan için. Sözlüm sadece onu kullanıyor o yüzden olsa iyi olurdu. Essential'ı da ben kullanıyorum. Neyse elimdeki bir bitsin farklı kokular için rahatsız ederim sizi :D

eseential haftaya yaparız hocam. sıkıntı yok. Yaza geliyoruz. Lazım ^^

• hocam bvlgarı aqua marine yapmayı dusunuyor musunuz ? ya da denız mınerallerı kokusu olarak önerebılecegın bir ürün var mı suan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

hocam bvlgarı aqua marine yapmayı dusunuyor musunuz ? ya da denız mınerallerı kokusu olarak önerebılecegın bir ürün var mı suan ?

Hocam blv marine yaptım. zor tükettim. bilmiyorlar zor sattım (:

Şimdi givenchy insense ultramarine yaptım. koku nerdeyse aynı

• Arkadaş gayet güvenilir ve bayağıda ilgili 2 adet parfüm siparişi werdim 1 gün sonra elimde olur tahmini. Elime geçtikten sonra ilk kullanımdan sonra görüşlerimi paylaşacağım sizlerle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.