Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Eser Bey, kampanya yine parfümlerimin bitiş zamanına geldi ve fırsatı kaçırmayayım dedim:)

212 VİP men istiyorum 1 adet.
    İkinciyi de Chanel Bleu de Chanel istiyordum ama listede göremedim.Kaldırdınız mı acaba? Eğer kalktıysa alternatif ne önerebilirsiniz bana.

Bir de kalem boy şişesi şu an mevcut mudur elinizde?

Ozlettin kendini hocam :) chanel bleu maalesef hocam. Benzer degil ama o ayarda begenebilecegin john varvatos artisan black oneririm. Kalem henuz gelmedi

4-5 taneye çıktı benim sipariş eş dost da parfüm istiyor, onlar da nasiplensin

PM attım siparişle alakalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Eser Bey, kampanya yine parfümlerimin bitiş zamanına geldi ve fırsatı kaçırmayayım dedim:)

212 VİP men istiyorum 1 adet.
    İkinciyi de Chanel Bleu de Chanel istiyordum ama listede göremedim.Kaldırdınız mı acaba? Eğer kalktıysa alternatif ne önerebilirsiniz bana.

Bir de kalem boy şişesi şu an mevcut mudur elinizde?

Ozlettin kendini hocam :) chanel bleu maalesef hocam. Benzer degil ama o ayarda begenebilecegin john varvatos artisan black oneririm. Kalem henuz gelmedi

4-5 taneye çıktı benim sipariş eş dost da parfüm istiyor, onlar da nasiplensin

PM attım siparişle alakalı.

tabi hocam pm cevapladım. 4+1 şeklinde alım yapabilirsin

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kampanyadan yararlanmak için bugün Son GÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 15 Aralık 2013; 17:09:51 >

• Burada yazılan yorumlara bakarak 5 Adet sipariş verdim. Ürünler geldiğinde yorumumu ayrıca bildireceğim.
    Memnun kalacağıma emin olarak hiç tereddüt etmedim.
    Verdiğim siparişler,
    Armani Black code
    one million
    Issey Miyake Issey Miyake L'Eau d'Issey
    lady million Bayan
    escada magnetizm
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilyild

Burada yazılan yorumlara bakarak 5 Adet sipariş verdim. Ürünler geldiğinde yorumumu ayrıca bildireceğim.
    Memnun kalacağıma emin olarak hiç tereddüt etmedim.
    Verdiğim siparişler,
    Armani Black code
    one million
    Issey Miyake Issey Miyake L'Eau d'Issey
    lady million Bayan
    escada magnetizm

Kargonuzu yarın çıkarıyorum Hocam. Memnun kalmadığınız her ürün bizimdir. Haberdar etmeniz yeterli.

Saygılarımla..

Lacoste Classic (Bayan) bekleyen arkadaşlar stokumza girmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 15 Aralık 2013; 18:20:01 >

• Bugün hugo boss vanilya sıkmıştım.kuzenim dp de çalışıyordu dedi senin parfüm çok güzel dedim hugo boss orijinal mi aldın dedim yok, Eser kozmetik dedim

Kokuların gittikçe nam salıyor Eser abi
  • Eser hocama sonsuz teşekkürler. İlgisi müthiş. Kendisinden 212 VIP MEN ve HUGO BOSS BOSS vanilyalı olandan aldım. Kampanya da müthiş oldu, son anda yetiştim. Kendisine çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu hafta hava şartları olsun rahatsızlığım olsun fazla ilgilenemedim sizlerle kusuruma bakmayın.

Gerekli bazı bilgileri sunmak istiyorum.

Yeni şişe haddinden fazla az sıkım yaptığı için başka şişeye geçeceğiz. Fransız malı bir ürün fazlasıyla kaliteli olacak.

Ayrıca, haftaya listemize girecek ürünler:

Hugo boss - Hugo (matara) (Delux kalite)

Tom ford - tobacco vanillia
    Tom ford - Noir
    Tom ford - Black orchid (Delux kalite)

• Eser bey merhaba daha önce bir kere alışverişimiz olmuştu çok memnun kalmıştım ürünlerinizden.Bana bu mevsime uygun iş ortamında takım elbiseye filan uygun bir parfüm,daha çok arkadaş ortamında filan kullanacağım bir parfüm birde her türlü ortamda gidebilecek parfüm önerebilir misiniz ? Gerideki yorumları çok okuyamadım kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

Eser bey merhaba daha önce bir kere alışverişimiz olmuştu çok memnun kalmıştım ürünlerinizden.Bana bu mevsime uygun iş ortamında takım elbiseye filan uygun bir parfüm,daha çok arkadaş ortamında filan kullanacağım bir parfüm birde her türlü ortamda gidebilecek parfüm önerebilir misiniz ? Gerideki yorumları çok okuyamadım kusura bakmayın

Pm ile cevapladım hocam.

Teşekkürler.

• Şu an itibariyle 4+1 parfüm siparişim olmuştur ilk başta ilgi ve alakası için hocama teşekkür ederim parfümler elime ulaştığında izlenim ve yorumlarımı sizlerle paylaşacağım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlg -- 17 Aralık 2013; 17:35:15 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin hocam kokuları sıra ile kullanıyorum şu an diesel bitmek üzere 3 şişe banyo dolabında yatıyor acaba kokuları etkilermi ışık yok sıcaklık normal bekleme daha mı iyi olur kokular için otururlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1907

kolay gelsin hocam kokuları sıra ile kullanıyorum şu an diesel bitmek üzere 3 şişe banyo dolabında yatıyor acaba kokuları etkilermi ışık yok sıcaklık normal bekleme daha mı iyi olur kokular için otururlar mı

2 yıla yakın saklayabiliyorsunuz hocam.. Bekleyen koku her zaman daha iyi olur..

şişeye dokunduğunuzda soğukluğunu hissediyorsanız yeterli soğukluk var demektir. herşey normal sıkıntı yok :)

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    teşekkürler eser hocam bitince direk sipriş vericem ben bol bol sıkıyorum sabah inanın 10 fıs en az ufak çaplı parfüm banyosu
  • 3 adet parfüm siparişi verilmiştir Eser Bey'e ilgisi için teşekkür ediyorum kokular konusunda kuşkum yok daha öncede alışverişim olmuştu çok memnun kalmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit296

Eser hocama sonsuz teşekkürler. İlgisi müthiş. Kendisinden 212 VIP MEN ve HUGO BOSS BOSS vanilyalı olandan aldım. Kampanya da müthiş oldu, son anda yetiştim. Kendisine çok teşekkür ederim

Kargo alınmıştır. Şu anlı çok güzel kokuyor parfümler. Eser Bey'e ilgisi için çok teşekkür ederim. Kendisi de ürünleri de 10 numara. Yarın parfümü sıkıp bi deneyeceğim. Akşama yorum yaparım. Daha nice alışverişlere inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser Bey'den aldığım parfümler bugün elime ulaştı. Öncelikle ilgisi için teşekkür ediyorum. Ben sürekli orijinal parfüm kullanmaktayım. Eser Bey'den aldığım parfümler de sadece kokuyu deneme amaçlıydı. Birçok orijinal parfüm denedim ve kullandım. 2-3 yıl önce de açık parfümcülerin çoğundan koku denedim. Yalnız ben hayatımda ne orijinal ne de açık parfümcülerden aldığım parfümlerde bu kadar kalıclık görmedim. Gerçekten kendisini tebrik ediyorum. 2 saat önce kağıda 1 fıs sıktığım koku hala daha kağıt masanın öbür ucunda olmasına rağmen burnuma geliyor. Açık parfüm kullanan arkadaşlar hiç düşünmesin alsın. Hatta orijinal kullananlar bile Eser Bey'den alabilir bundan sonra.Denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 18 Aralık 2013; 21:12:13 >

• Öncelikle eser kardeşimi tebrik ediyorum.bu benim her halde 5 veya 6. siparişim.her seferinde 3 er 3 er alıyorum.
    Hani şöyle bir geyik vardır ya "yemeğe sevgisini kattı ve öyle yaptı" diye.eser bey ne katıyor bilmiyorum ama oldukça iyi olduğu kesin.
    Şüphe eden veya ilk kez alacak olan arkadaşlar varsa gönül rahatlığıyla alabilir ve orjinalmişçesine kullanabilir.sagda solda satılan açık parfümlerle kıyaslamayın çunkü siz sıktıktan sonra algılamıyorsunuz ama çevrenize fosur fosur yayılıyor.

• Eser beyden 2. kez alışverişim bu sefer chanel allure home sport ve invictus aldım. Her zamanki gibi gene mükemmel kokular ve kalite. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
  • Bir Burberry Classic
    Bir Lacoste Classic (Bayan)
    Bir One millon ve jilsunder sun siparişi verildi.Daha önceden rochas,armani,hugo boss boss,tom ford,ıssey miake ve diesel brave almıstım.Hepsi ayrı ayrı cok iyi,kaliteli ve kalıcı.Sadece tom ford biraz daha olgun işi +30 yaslar için.Rochas ve brave özellikle cok iyiydi.Nice alısverişlere.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.