Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seker1907

Arkadaşlar parfüm zevk işidir ve herkes farklı koku sever ancak herkesi mennun etmek zor hakikaten 4 parfüm aldım hepsi klas
    1 hugo boss boss eser hoca imza bir parfüm yaratmış bunu 7 kıtada koklasam tamamdır adres belli o kadar sağlam koku sık ve çık sıcaklık yayıyor resmen 10/9
    2 john varvatos artisan black canlı bir portakal-mandalina karması sanki taze kesilmişler gibi sonradan hafif aromel kokuyor tema turunçgil olan bir parfüm kalıcılık çok hoşuma gitti farklılık yaratırsınız çünkü kullanan çok nadir etrafta 10/9
    3 diesel only the brave nam ı diğer yumruk ancak ben ona aparkat diyorum hakikaten bir parfüm orjinale bu kadar yaklaşır harika olmuş narenciye türü kokulardan hoşlanan arkadaşlar için bulunmaz bir nimet bence bu parfüm 10/9,5 hatta 10 :)
    4 one million İlk sıkıldığında oldukça tatlı bir portakal arkadaşlar ve parfüm hakikaten etraftaki insanları çekiyor hissediyorum metrobüste ve ofiste kışın gider bir parfüm benzerlik 10/8 ki eser hoca teknik imkanlar ile müthiş iş çıkarmış 10/8
    benim fikrim bu arkadaşlar ancak bir şey daha var çok düzgün bir insanla tanışacak ve sürekli alışveriş yapacaksınız memnuniyet 10/10

Teşekkür ederim Murat Hocam güzel yorumun ve Hediyen için :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yazmayı unutmuşum buraya...

Geçtiğimiz hafta siparişim olmuştu Eser bey'den. Yine çok memnun kaldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum...
  • Paco Rabanne - INVICTUS çok güzel olmuş hocam elinize sağlık Yeni favorilerimden
  • ben teşekkür ederim eser hocam GERÇEKLER GÜZEL KOKAR :)
  • Parfümler geldi, hepsi de birbirinden güzeller, arkadaşlar da beğendi birkaç güne yeni siparişler verilecektir
  • Merhaba Eserbey

geçen sene bu zamanlarda ürün almıştım sizden çok memnun kalmıştım yine sipariş vermek istiyorum
    sanalpazardan satış yaparmısınız 4 + 1 almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_hans

Merhaba Eserbey

geçen sene bu zamanlarda ürün almıştım sizden çok memnun kalmıştım yine sipariş vermek istiyorum
    sanalpazardan satış yaparmısınız 4 + 1 almak istiyorum

Merhabalar

Tabi ki hocam. Pm ile hangi ürünler oldugunu iletirseniz ilanı hazırlıyım hemen

• parasını yollasam. bugün kargolarmısınız.
    1 Ad Tom 50cc
    1 ad 212 50cc
    1 Ad lacoste bayan 50 cc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

parasını yollasam. bugün kargolarmısınız.
    1 Ad Tom 50cc
    1 ad 212 50cc
    1 Ad lacoste bayan 50 cc

Pm attım hocam.

• Eser hocama sonsuz teşekkürler.2 Yıldır ürünlerini kullanıyorum.4. Siparişim (Yine 10 şişe aldım)
    geldi kalite ,ilgi hiç bozulmamış.
    Kesinlikle tavsiye edilecek arkadaş.
    Kendisine teşekkür ederim.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdallioglu

Eser hocama sonsuz teşekkürler.2 Yıldır ürünlerini kullanıyorum.4. Siparişim (Yine 10 şişe aldım)
    geldi kalite ,ilgi hiç bozulmamış.
    Kesinlikle tavsiye edilecek arkadaş.
    Kendisine teşekkür ederim.

Saygılar

Teşekkür ederim abi yorum için. Güzel günlerde kullanman dileği ile..

Armani black code bekleyen arkadaşlar, STOKTA:.

Ayrıca Paco rabanne INVICTUS satışa hazır..

• hocam elimdekiler bitsin ilk fırsatta sipariş vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: diesel1907

hocam elimdekiler bitsin ilk fırsatta sipariş vericem

Bekliyor olacağım patron :)

• Kampanya sona ermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 16 Aralık 2013; 3:16:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

BEKLENEN KAMPANYA

2 ADET ÜRÜN + KARGO = SADECE 30 TL

KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ: 15.ARALIK SAAT: 23:59

2 adet 55 ml. mi kargo dahil 30 tl. tam anlayamadığım için soruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

BEKLENEN KAMPANYA

2 ADET ÜRÜN + KARGO = SADECE 30 TL

KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ: 15.ARALIK SAAT: 23:59

2 adet 55 ml. mi kargo dahil 30 tl. tam anlayamadığım için soruyorum :)

Evet Kemal Hocam.

2 adet ürün kargo dahil 30 tl. Aralık 15ine kadar.

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman biz 2 tane alalım ,zaten sizden aldığımız parfümleri hala kullanıyoruz ,çok sıkmadığımız için bize yetti :)

bayan olarak A.Code yazıyor ama hangisidir bilmiyorum (bayanlar çok beğendi)

benim şişede ROC yazıyor ama ben bu defa değiştireyim diyorum ve benim yaşıma uyacak başka ne önerirsiniz :)
  • quote:

tamam o zaman biz 2 tane alalım ,zaten sizden aldığımız parfümleri hala kullanıyoruz ,çok sıkmadığımız için bize yetti :)

benim şişede ROC yazıyor ama ben bu defa değiştireyim diyorum ve benim yaşıma uyacak başka ne önerirsiniz :)

tahmin ettiğim kemal abimsen eğer John varvatos vakko falan al abi.

Yengeme de lady million önereyim. Armani code'u bıraktım. Lady benim garantimde :)

• quote:

quote:

Yengeme de lady million önereyim. Armani code'u bıraktım. Lady benim garantimde :)

evet o yaşlı üyeyim :)

A.Code çok beğenilmişti keşke devam etseydiniz ama yoksa mecburen sizin önerdiğinizi alıp deneyeceğiz ve zaten geçen seferde sizin tavsiyenize göre almıştık :)

ya işin kötüsü dh. mesaj sisteminde değişiklik yaptığı için sizin banka bilgileri falanda gitmiş ,bana pm ile gönderirseniz hesabınıza hemen havale yapayım ,aslında enpara kullanılan sisteminiz varsa oradan ödersem bir miktar daha karımız olurdu ,bu dh. galiba beni de mezarcı yaptı :)

• quote:

quote:

quote:

evet o yaşlı üyeyim :)

A.Code çok beğenilmişti keşke devam etseydiniz ama yoksa mecburen sizin önerdiğinizi alıp deneyeceğiz ve zaten geçen seferde sizin tavsiyenize göre almıştık :)

ya işin kötüsü dh. mesaj sisteminde değişiklik yaptığı için sizin banka bilgileri falanda gitmiş ,bana pm ile gönderirseniz hesabınıza hemen havale yapayım ,aslında enpara kullanılan sisteminiz varsa oradan ödersem bir miktar daha karımız olurdu ,bu dh. galiba beni de mezarcı yaptı :)

Abi Direk en para hesabım var ama %20 lik kısımdan zannedersem yararlandırabileceğim bir şey yok :( pm ile tüm hesapları iletiyorum. Lady million da full çiçek benzer bir koku. daha çok seveceklerdir.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.