Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gün itibarı ile Bayan parfüm şişemiz:

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• HAYIRLI OLSUN SİZE BİZE HEPİMİZE

BU ARADA GÖRÜNTÜ ŞU TOPRAK ALTINDAKİ ÇİN ASKERLER GİBİ GELDİ GÖZÜME BİNLERCE PARFÜM VAR SANKİ ARKA PLANDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyalcn -- 15 Kasım 2013; 1:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

HAYIRLI OLSUN SİZE BİZE HEPİMİZE

BU ARADA GÖRÜNTÜ ŞU TOPRAK ALTINDAKİ ÇİN ASKERLER GİBİ GELDİ GÖZÜME BİNLERCE PARFÜM VAR SANKİ ARKA PLANDA

:D Sağol kardeşim. Arkadaki metal renktekiler erkek şişesi. Binlerce olmasa bile 100 ler var orda :)

• 3. partı sıparıslerımde ulastı sorunsuz ve tek parca halınde aldım,yanlız eser kardesım John Varvatos - Artisan Black nasıl bır kokudur oyle tek kelıme ıle muthiiiş bayıldım senden aldıgım en saglam ve kalıcı parfum bu oldu tabı hepsı guzel ama dıgerlerınden cok farklı bence cok begendım, ilk sıraaya cıktı benım ıcın, cıdden harıka cok degısık durdukca koku dahada oturuyor guzellesıyor valla tesekkurler sayende tanıstık John Varvatos - Artisan Black ile, ayrıca bayan ıcın parıs hıltonda cook guzel ve kalıcı herkese tavsıye ederım eslerı kesın bayılır herkesın sevebılecegı ve cok kalıcı bır parfum hanım 3. sıseyı bıtırdı favorisi artık channel chance den sonra...tekrar gorusuruz eser kardesım...

One Million (erkek)--- 55cc 3 adet
    John Varvatos - Artisan Black 55 cc---- 1adet
    Hugo Boss Energise 55 cc ----1 adet
    Hugo Boss - Boss (Tutaste Özel)---55cc 1 adet
    C.Dior Jadore --- 1 adet
    C.Dior Pour Homme İntense--- 55cc 1 adet

Paris Hilton---- 2 adet

• dostum boşu ver doluyu kap tarzında bi kampanya yapsan da evde yatan şişeleri değerlendirsek şaka bi yana nedense bendeki parfümlerin bitmiyo ama millet 3 er 5 er alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

3. partı sıparıslerımde ulastı sorunsuz ve tek parca halınde aldım,yanlız eser kardesım John Varvatos - Artisan Black nasıl bır kokudur oyle tek kelıme ıle muthiiiş bayıldım senden aldıgım en saglam ve kalıcı parfum bu oldu tabı hepsı guzel ama dıgerlerınden cok farklı bence cok begendım, ilk sıraaya cıktı benım ıcın, cıdden harıka cok degısık durdukca koku dahada oturuyor guzellesıyor valla tesekkurler sayende tanıstık John Varvatos - Artisan Black ile, ayrıca bayan ıcın parıs hıltonda cook guzel ve kalıcı herkese tavsıye ederım eslerı kesın bayılır herkesın sevebılecegı ve cok kalıcı bır parfum hanım 3. sıseyı bıtırdı favorisi artık channel chance den sonra...tekrar gorusuruz eser kardesım...

One Million (erkek)--- 55cc 3 adet
    John Varvatos - Artisan Black 55 cc---- 1adet
    Hugo Boss Energise 55 cc ----1 adet
    Hugo Boss - Boss (Tutaste Özel)---55cc 1 adet
    C.Dior Jadore --- 1 adet
    C.Dior Pour Homme İntense--- 55cc 1 adet

Paris Hilton---- 2 adet

Abicim güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Beğenmene çok sevindim. Yeni şişelerin fıslama oranı düşük bol bol sıkın :) Yengeme saygılar Erken bitirin tez görüşelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

dostum boşu ver doluyu kap tarzında bi kampanya yapsan da evde yatan şişeleri değerlendirsek şaka bi yana nedense bendeki parfümlerin bitmiyo ama millet 3 er 5 er alıyo

Hakan sendeki şişeler tarih oldu artık :D sana 5 ten fazla mal yok artık.

• Eski şişeler ne kadar sıkıyordu her fısta, şimdiki ne kadar? Hayırlı olsun şişeler bu arada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Eski şişeler ne kadar sıkıyordu her fısta, şimdiki ne kadar? Hayırlı olsun şişeler bu arada :)

Ortalama: eskinin 1 fısı - Yeninin 4 fısına eşit.

Atomize olayı çok iyi yenisinde. Alkol olayı havada neredeyse bitiyor. Ve Eskisi sıvıyı 100 bölyorsa bu bine bölüyor. Daha çok koku yaymanıza neden oluyor ve teninize sıvı değmesini büyük ölçüde önlüyor ustam

• merhabalar hocam...bakiyorum herkes memnun...ben de yeni parfum almistim...elimdekiler yariya geldi...birazdaha azalsin esim ve kendime parfum dusunuyorum...senden parfum tavsiyesi de alabilirim...suan elimde paco rabbanne 1 million ve carolina herra 212 men var...tercih ettigim kokular genel olarak bu sekilde...hayirli satislar, bol kazanclar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuraflano

merhabalar hocam...bakiyorum herkes memnun...ben de yeni parfum almistim...elimdekiler yariya geldi...birazdaha azalsin esim ve kendime parfum dusunuyorum...senden parfum tavsiyesi de alabilirim...suan elimde paco rabbanne 1 million ve carolina herra 212 men var...tercih ettigim kokular genel olarak bu sekilde...hayirli satislar, bol kazanclar diliyorum

Merhaba Hocam. ihtiyaç duydugunuzda bana ulaşın. İnce ince seçelim zevkinize göre .. Oturup konuşalım sıkıntı yok :)

• Eser Beye öncelikle teşekkür ediyorum,gerçekten ilgili ve samimi bir insan. Bugün sipariş verdiğim Yeni ürün olan "Victor&Rolf SpiceBomb" deneme fırsatı sağladığı için Eser bey'e tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Ürün elime ulaşınca görüşlerimi konuda paylaşcağım..
  • 2013 Kampanyası yokmu.
  • Forumdaşlar, bende DH sayesinde buldum Eser kardeşimizi ve yorumlara güvenerek 2 adet 55 cc erkek parfümü 1 adet 55 cc kadın parfümü ve iki adet tester (zorla hediye gibi oldu biraz) aldım. (Bu reklam sayesinde bir dahakine daha fazla tester bekliyorum bilesin yarım hemşehrim)

Forumdaki birçok başlığı okuduğum için antiparantez olarak şunu belirtmem lazım; kalıcılık konusunda da 48 saat iddiası, bana göre avamane tabirle "tribünlere oynama"ktan öteye gidemeyecek, birçok koku için çok gerçekçi olmayan bir manşet. Zaten bir günden fazla kalıcılık bence kesinlikle önemli ve gerçekçi değil; hatta sağlıksız bir durum bile olabilir.

Konuya dönecek olursak
    Ben, Eser kardeşimiz ile netten görüştüm ve tamamen itimat üzerine kendisiyle alışveriş yaptım ve karşılığında beklediğimden fazlasını aldım diyebilirim şimdilik.
    Şimdiye kadar çoğunlukla orjinal parfüm almış ve doldurma parfümleri iki üç seferden fazla kullanamamış birisi olmam sebebinden mütevellit Eser'in şahEserlerinden de onlarca yoruma rağmen şüphe "kuruntu"larım vardı ama şimdi yok! NET!!

Aldığım kokuların tam isimlerini sormayın ben bile bilmiyorum, Eser biliyorsa yazsın :)) Ben ne istediğimi söyledim Eser kardeşimiz yolladı. İyi de yaptı, aferin

Arkadaşlar lütfen şunu unutmayın! Erkeklerle kadınların kokuları algılaması bir olmaz. Kokuyu kendi zevkiniz için alıyorsanız sözüm yok, ama karşı cins için alıyorsanız ki bence esas olanı bu çizgide olsa gerek, lütfen kendi beğeninize göre hareket etmeyin zira o kokuyu bir süre sonra siz zaten duymayacaksınız. Karşı cinsin fikirlerini alın. Mesela benim hiç beğenmediğim bir kokuyu... Neyse uzatmayayım bu kısmı, maksat hasıl oldu kanaatindeyim.

Parfüm konusunda bence unutulmaması gereken öneli iki-üç konu var:
    Her tene her koku gitmez
    dört mevsim aynı koku kullanılmaz!!!
    kokuyu hangi giyim tarzı ile kullanacaksınız (gece özel bir davette mi, işyerinde mi, arkadaş ortamına girmeden önce mi, vs...)

Eser konusuna geri dönecek olursak ŞahEser dedik işte daha ne diyelim ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzolgun -- 18 Kasım 2013; 0:14:11 >

• Bu adam bu işi biliyor Kullanmadığım denemediğim kokusu yoktur sanırım kafasına takılan bana kokuları sorabilir yardımcı olabilirim millet. Yine yeni bir kargo paketi ve yine olağanüstü kokular :) Teşekkürler Eserkozmetik :)
  • 1adet diesel yumruk
    1adet lacoste essantiel siparişi verdim

ilginiz için çok teşekkür ediyorum...
  • Sipariş vermiş olduğum 1adet 55ml. Yeni ürün "V&R SpiceBomb" bugün elime ulaştı ve deneme fırsatı buldum.parfüm hakkında yorum yapmadan önce Eser Bey'in ilgilisini tekrar yinelemek istiyorum.Parfüm yorumuna gelirsek, daha önce kullanmış olduğum orjinal ürün ile Eser Bey'in ürnünün kıyaslamasını yaptım ve Eser Bey'in ürünü'nün hem kalıcılık, hemde koku açısından orjinalinden daha orjinal olduğunu söylemek isterim. Yaklaşık 5 saat önce kazağımın üzerine 2 Fıs sıkıp öyle çıktım ve hala koku ben burdayım diyor. Orjinal alacak olan arkadaşlara, almadan önce Eser Bey'in ürünü'nü denemelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Kesinlikle pişman olmazsınız..
  • İkinci siparişlerimde elime ulaştı yine buram buram kalite kokuyor ellerinize sağlık...
  • Vakko,V&R SpiceBomb,Varvatos ne tarz kokulardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Vakko,V&R SpiceBomb,Varvatos ne tarz kokulardır ?

Vakko - klasik bir koku +30 yaş Sıfır şeker odunsu
    V&R Spiceboöb - Meyve baharat karışımı hafif sayılabilecek her yaşa hitap edecek bir koku,
    Varvatos - Odun ve baharat benim aldıgım kokular. +28 yaşa daha çok gidebilecek, baska kokulara benzetilemeyen farklı bir koku. Sıfır şeker

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.