Şimdi Ara

Tutaste Parfüm - İade Garantili Parfümler (Bol Kampanya) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
142
Favori
156.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paco Rabanne - INVICTUS çok kısa süre içerisinde STOKLARIMIZDA.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam bende baharatlı kokuları sevmeyen birisiyim, hafif ama kalıcı ve çok hoş diyebileceğiniz bir parfüm var mı benim için? Ayrıca 18 yaşındayım, çok yaşlı işi olmasın. Ne önerirsiniz elinizdekilerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babacan007 -- 24 Kasım 2013; 13:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien.007

Hocam bende baharatlı kokuları sevmeyen birisiyim, hafif ama kalıcı ve çok hoş diyebileceğiniz bir parfüm var mı benim için? Ayrıca 18 yaşındayım, çok yaşlı işi olmasın. Ne önerirsiniz elinizdekilerden?

Merhaba güzel kardeşim..

Hem hafif hem kalıcılar zor olur ama yine de Lacoste essentiali önereyim. Baharatsız genç işi..

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Hocam bende baharatlı kokuları sevmeyen birisiyim, hafif ama kalıcı ve çok hoş diyebileceğiniz bir parfüm var mı benim için? Ayrıca 18 yaşındayım, çok yaşlı işi olmasın. Ne önerirsiniz elinizdekilerden?

Merhaba güzel kardeşim..

Hem hafif hem kalıcılar zor olur ama yine de Lacoste essentiali önereyim. Baharatsız genç işi..

Hocam kalıcılıktan kastım bir hafta boyunca durması değil zaten. 10-12 saat kesinlikle uçmadan durur diyebilir misiniz lacoste essential için?

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    eser hocam diesel kokun hakikaten diesel gibi zaman geçtikçe ısınıyor ve aromatik güzel kokuyor sabah 09:00 sıktım 6 saat mükemmel şu an bile hala hafifte olsa hissediliyor gayet başarılı kalıcılık paris de beğenilmiştir armani black code biliyorsun arkadaşlar alın sıkın ve güzel günler sizin olsun memnuniyet 10 numara
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba güzel kardeşim..

Hocam kalıcılıktan kastım bir hafta boyunca durması değil zaten. 10-12 saat kesinlikle uçmadan durur diyebilir misiniz lacoste essential için?

Ertesi gün bile eşyada kokusunu hissederseniz ama yoğun koku 5-6 saat kadar .SOnrası hafif yakın temaslar için.. Essentialde bu bile başarıdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1907

eser hocam diesel kokun hakikaten diesel gibi zaman geçtikçe ısınıyor ve aromatik güzel kokuyor sabah 09:00 sıktım 6 saat mükemmel şu an bile hala hafifte olsa hissediliyor gayet başarılı kalıcılık paris de beğenilmiştir armani black code biliyorsun arkadaşlar alın sıkın ve güzel günler sizin olsun memnuniyet 10 numara

Sağol murat abicim. Her ürünümü kullandığın gün mutluluklar saçman dileği ile..

• Eser kardesim parfümlerim bitmedi ama kalem boy da olsa digerlerinden denemek istiyorum ;
    1 adet 55cl Diesel Only The Brave
    1 adet kalem boy Burberry Classic
    1 adet kalem boy John Varvatos Artisan Black
    ödemeyi yarin e dekont olarak sana pm ile gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemir61 -- 24 Kasım 2013; 20:12:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemir61

Eser kardesim parfümlerim bitmedi ama kalem boy da olsa digerlerinden denemek istiyorum ;

Abi bir tane bile kalemim yok. Satin aldigim firmada yok. 3haftaya gelecek dediler. Baska yerden bakicam

• 3. veya 4. siparişim oldu, Eser beyin fanlarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Yine yorumlar;

V&R SpiceBomb Bu koku çok garip, şekerli baharat karışımı bir koku, başlangıcı kötü ancak 10-15 dk sonra güzel bir kokuya dönüşüyor. Dışarı çıkmadan 10-15 dk önce sıkmakta fayda var. Şekerli olduğu için, kışın soğuk havalarda kullanmakta fayda var...

Vakko, bu güzel bir koku, takım elbiseye yakışıyor, severek kullanıyorum.

Cool water, arko traş kolonyası gibi başlıyor, orta notaları çok daha güzel... İlk sıkışta traş kolonyası hissi veriyor ama notaları çok daha farklı...

Varvatos, bu koku favorilerimden biri oldu, 30 yaş kokusu, şeker yok... Takım elbiseye çok yakışıyor.

Ekleme: Son kalemleri ben bitirdim, kusurama bakmayın... Deneyecek çok koku vardı napayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 24 Kasım 2013; 20:22:07 >
  • quote:

quote:

Eser kardesim parfümlerim bitmedi ama kalem boy da olsa digerlerinden denemek istiyorum ;

Abi bir tane bile kalemim yok. Satin aldigim firmada yok. 3haftaya gelecek dediler. Baska yerden bakicam

O zaman 1 adet 55 cl Diesel Only The Brave (yumruk)
    1 adet 55 cl Burberry Classic
    Bir de sanalpazar linki alayim
    Son olarak Varvatos Black kokusunu cok merak ediyorum bez gibi birşeye sıkıp test icin gönderirsen cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

3. veya 4. siparişim oldu, Eser beyin fanlarının sayısı gün geçtikçe artıyor. Yine yorumlar;

V&R SpiceBomb Bu koku çok garip, şekerli baharat karışımı bir koku, başlangıcı kötü ancak 10-15 dk sonra güzel bir kokuya dönüşüyor. Dışarı çıkmadan 10-15 dk önce sıkmakta fayda var. Şekerli olduğu için, kışın soğuk havalarda kullanmakta fayda var...

Vakko, bu güzel bir koku, takım elbiseye yakışıyor, severek kullanıyorum.

Cool water, arko traş kolonyası gibi başlıyor, orta notaları çok daha güzel... İlk sıkışta traş kolonyası hissi veriyor ama notaları çok daha farklı...

Varvatos, bu koku favorilerimden biri oldu, 30 yaş kokusu, şeker yok... Takım elbiseye çok yakışıyor.

Ekleme: Son kalemleri ben bitirdim, kusurama bakmayın... Deneyecek çok koku vardı napayım :)

Yorum için teşekkür ederim abicim. :) Güzel günlerde ve bolbol kullan erken görüşelim :)

• quote:

quote:

quote:

O zaman 1 adet 55 cl Diesel Only The Brave (yumruk)
    1 adet 55 cl Burberry Classic
    Bir de sanalpazar linki alayim
    Son olarak Varvatos Black kokusunu cok merak ediyorum bez gibi birşeye sıkıp test icin gönderirsen cok sevinirim.

Pm attım hocam linki. Teşekkür ederim

• Merhaba iyi akşamlar, tesadüfen gördüm ve daldım hemen içeri,

Öncelikle bilgilerinize ve tecrübelerinize istinaden sormak istiyorum, devlet memuruyum, 3 arkadaş bir odada çalışıyoruz, bu nedenle çok ağır olmayacak, ancak herkes tarafından rahatlıkla hissedilebilecek 35 yaşında birisi için parfüm istiyorum,

Şunu belirtmek istiyorum bu güne kadar brüt, caldion ve Avon ürünleri kullandım, yaptığım araştırmalarda aşağıda belirtmiş olduğum parfümlerin önerildiğini gördüm, sizce de uygun mu acaba şimdiden teşekkürler

Not: 3 adet alacağım yazlık ve kışlık olarak belirtirseniz parfümleri sevinirim...

Bvlgari man ve marine,
    Burbebrry Brit Rhytm,
    Davidoff game ve zino,
    Rochas Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

Merhaba iyi akşamlar, tesadüfen gördüm ve daldım hemen içeri,

Öncelikle bilgilerinize ve tecrübelerinize istinaden sormak istiyorum, devlet memuruyum, 3 arkadaş bir odada çalışıyoruz, bu nedenle çok ağır olmayacak, ancak herkes tarafından rahatlıkla hissedilebilecek 35 yaşında birisi için parfüm istiyorum,

Şunu belirtmek istiyorum bu güne kadar brüt, caldion ve Avon ürünleri kullandım, yaptığım araştırmalarda aşağıda belirtmiş olduğum parfümlerin önerildiğini gördüm, sizce de uygun mu acaba şimdiden teşekkürler

Not: 3 adet alacağım yazlık ve kışlık olarak belirtirseniz parfümleri sevinirim...

Bvlgari man ve marine,
    Burbebrry Brit Rhytm,
    Davidoff game ve zino,
    Rochas Man

"Merhaba hocam.

Benden ami alacaksınız anlamadım ki hocam? Bende bu ürünlerden sadece Rochas var :)

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Evet tabiki sizden alacağım, dediğim gibi yukarıda belirttiğim brüt, caldion ve avon parfümleri haricinde hiç parfüm kullanmadım, sonradan vermiş olduğum parfümleri de tavsiye üzerine not almıştım, müsait bir zamanda alacaktım,

Ancak (yukarıda da belirtmiş olduğum gibi devlet memuru için) sizin tavsiyeniz ne ise ona göre şuan sipariş verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

Evet tabiki sizden alacağım, dediğim gibi yukarıda belirttiğim brüt, caldion ve avon parfümleri haricinde hiç parfüm kullanmadım, sonradan vermiş olduğum parfümleri de tavsiye üzerine not almıştım, müsait bir zamanda alacaktım,

Ancak (yukarıda da belirtmiş olduğum gibi devlet memuru için) sizin tavsiyeniz ne ise ona göre şuan sipariş verecem

Abicim 35 yaşına mevsime göre klasik elbiseye en iyi gidecek önerilerimi vereyim o zaman

john varvatos - artisan black
    tom ford man
    rochas man
    vakko
    burberry classic
    givenchy pi

• Bugün sabah sipariş verdim bakalım 3 adet ne zaman gelecek, ilk kez kokusuna bakmadan bir parfüm alıyorum, tabi size güvenerek
  • selamlar,

Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) 3 adet siparişi verdim.

saygılar...
  • Arkadaşlar parfüm zevk işidir ve herkes farklı koku sever ancak herkesi mennun etmek zor hakikaten 4 parfüm aldım hepsi klas
    1 hugo boss boss eser hoca imza bir parfüm yaratmış bunu 7 kıtada koklasam tamamdır adres belli o kadar sağlam koku sık ve çık sıcaklık yayıyor resmen 10/9
    2 john varvatos artisan black canlı bir portakal-mandalina karması sanki taze kesilmişler gibi sonradan hafif aromel kokuyor tema turunçgil olan bir parfüm kalıcılık çok hoşuma gitti farklılık yaratırsınız çünkü kullanan çok nadir etrafta 10/9
    3 diesel only the brave nam ı diğer yumruk ancak ben ona aparkat diyorum hakikaten bir parfüm orjinale bu kadar yaklaşır harika olmuş narenciye türü kokulardan hoşlanan arkadaşlar için bulunmaz bir nimet bence bu parfüm 10/9,5 hatta 10 :)
    4 one million İlk sıkıldığında oldukça tatlı bir portakal arkadaşlar ve parfüm hakikaten etraftaki insanları çekiyor hissediyorum metrobüste ve ofiste kışın gider bir parfüm benzerlik 10/8 ki eser hoca teknik imkanlar ile müthiş iş çıkarmış 10/8
    benim fikrim bu arkadaşlar ancak bir şey daha var çok düzgün bir insanla tanışacak ve sürekli alışveriş yapacaksınız memnuniyet 10/10

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.