Şimdi Ara

Tütün yerine adaçayı sarıp içiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorularınız varsa alabilirim cidden bana göre daha güzel geliyor adaçayını sarıp içmek hem tadını da seviyorum fakat tütünü sevmiyorum. Böyle ilginç alternatifleriniz varsa söyleyin onları da deneyim legal olan.

Şimdi yatıyorum yarın tek tek cevap veririm hadi gittim ben.
  • Manyak mısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir etkisini gördüğünüz için mi içiyorsunuz yoksa sırf tadı güzel diye mi içiyorsunuz ? Ayrıca belki bilmeden vücudunuza zarar bile veriyorsunuzdur.
  • Tadını seviyorum ve yatıştırıcı etkileri var psikolojikmen mi oluyor bilmiyorum. "Smoke sage benefits" yazarak sage(adaçayı) içmenin yararlarını zararlarını araştırabilirsiniz.
  • Genel de bu bitki tütsü olarak da kullanılıyormuş, ancak Smoke sage benefits olarak araştırdığım da bu bitkinin Türkiye'de satılan adaçayın'dan farklı olduğunu gördüm, Türkiye'de satılan adaçayı genel de tomurcuk halinde bir bitki, ancak sizin belirttiğiniz bu bitki naneye benzeyen geniş yapraklı bir bitki.
  • kankam sen bir dahisin
  • Tadi nasıl ?
    Aroma geliyor mu ? Yoksa yanık tadı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sarma tütün içiyorum ss li
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    İlginç bir aroma tadı geliyor ve ben bunu seviyorum. Yanık tadı yok. İnsan hani ilk sigarayı çektiğinde yakar ya boğazı bu onda yok. Bunu direk çekip üflüyon. Ağzıda kokutmuyor. Çok sarmadıkça hafif ince sarılırıp içilirse ev mis gibi kokuyor.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.