Şimdi Ara

Tuvalet deliğinden farenin eve girme çabaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
11.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şimdi korkar oldum ama 6.kattayız oraya kadarda gelemezler herhalde bu arada bşr kartona kuvvetli yapıştırıcı sürün üstüne de zehirli yem koyun yapışırsa iflah olmaz geçmiş olsun çok kötü bir durum.
  • Bir eliyle kapağı kendine doğru çekip çıkabilir akıllı fare demek🤣
  • Botadam B kullanıcısına yanıt
    içiniz rahat olsun eğer 6.kattaysanız çünkü biz 5.kattayız ve fare çıkıyor
  • xxRazorSharp X kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ahahhsxnxmks baya rahatladım sağolun
  • Deligin açılmadığını nereden biliyorsunuz alttan nasil ittiriyorsun ki
  • Konuyu açarken yazdım ya hocam kapağı değiştirdim değiştirmeden önce de elimle kontrol ettim işte.Tek ihtimal fare bi eliyle kendine çekiyor ve kafayı sokup dalıyor içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxRazorSharp -- 10 Eylül 2020; 0:35:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxRazorSharp

Konuyu açarken yazdım ya hocam kapağı değiştirdim değiştirmeden önce de elimle kontrol ettim işte.Tek ihtimal fare bi eliyle kendine çekiyor ve kafayı sokup dalıyor içeri
    Elini altina nasil sokup ayni zamanda kapağı kapatabiliyorsun

• Monte etmeden önce tabi ki
  • Takmadan önce elimde oluyor ya hocam o ara denedim.Takılı iken yapamam elbette
  • 2.5 lt kola şişesine su doldur işin bittikten sonra ters olarak deliğe kapat.
  • Fare zehri kullan
    Zehri sucuk ya da peynirin ustune dok sonra gebersin gitsin
  • Bu konuyu tuvalette okudum  

• Hipersonic kullanıcısına yanıt
    İçi su dolu tuvalet helkesi koydum hocam onu da aşabiliyorsa gelsin girsin hakkıdır artık.
  • kyrie2 kullanıcısına yanıt
    Yarın mecbur alacağım birşeyler ,onu bide kaldırıp atması var arkadaş yaa
    Üstelik bunların sayısı kaç onu da bilmiyoruz... kanalizasyonda 200-300 tane fare olsa ben nasıl başa çıkacağım her gün fare mi atıcam dışarı.Girişi engelleyebilsek en güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxRazorSharp

Yarın mecbur alacağım birşeyler ,onu bide kaldırıp atması var arkadaş yaa
    Üstelik bunların sayısı kaç onu da bilmiyoruz... kanalizasyonda 200-300 tane fare olsa ben nasıl başa çıkacağım her gün fare mi atıcam dışarı.Girişi engelleyebilsek en güzeli.

Bir tanesini öldürdükten sonra diğerlerine ibret olması için kuyruğundan asın hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda kalmazsınız.

• xxRazorSharp X kullanıcısına yanıt
    Ya sen kaldırınca birden çıkarsa?
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Aman diyim patinaj atarak kaçarım hemde geri geri
  • Tuvalete girmeye korkmayın girmeden önce kapıyı tıklayın fare bey bi sıçıp çıkacaz müsade var mı deyin anlayışla karşılar.
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz bi kaç tane size kargolayım önlem olsun sizde koyarsınız tuvalete
  • Belediyeyi arayın yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.