< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuvalet Kağıdı ve Kağıt Havlu Fırsatları - Ana Konu (21. sayfa)
-
-
Link atar mısınız rica etsem hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eni boyu yazsa üstünde yaprak sayısıyla birlikte yorum yapabilirdik aslında. Yaprak sayısını öne çıkarttıkları için bana da boyutu küçük olacakmış izlenimi verdi.
-
alışveriş esnasında, bir sağlam bildiğiniz markanın aynı sayıda ürünü olan paketini, bir de uygun fiyatlı olanını yan yan koyup bakın. farkı göreceksiniz. birisi hardy gibi dururken, diğeri laurel oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirbüyükte sofia 32'li tuvalet kağıdı yazınca çıkıyor hocam link atmayı beceremedim. İndirim de kampanyalarda kişiye özel çıkıyor 2. alışverişe özel hemen herkese veriyorlar 50/175.
-
Sofia baya kaliteli yumuşacık şu an piyasanın en iyisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Solonun 32 lisi şu %35 kalın yazandan aldım. Bu kadar berbat bir kağıt olamaz. Dönercilerde verdikleri kalitesiz peçeteler ayarında. Uygun diye 2 tane almıştım . Elimizde patladı
Solo gerçekten çok kötü isme aldanıp alıyor millet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallahi ya. Rezalet resmen.
an itibariyle trendyol da sepette 30/180 indirim var
20/300 de yüklenebiliyor sepet indirimiyle geçerli .lazım olanın işine yarayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 18 Ocak 2022; 22:14:40 > -
www.trendyol.com/sofia/tuvalet-kagidi-32-rulo-p-32115578 99liraydı kampanyayi görünce hemen çıkarmış fiyatı satıcı
www.trendyol.com/maylo/3-katli-tuvalet-kagidi-32-rulo-parfumlu-p-343662
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 18 Ocak 2022; 23:13:47 > -
ne diyim ki
teno olmasa sıçamıcak bu millet
-
Teşekkürler haber verdiğiniz için aldım ben de hem sofia kalitesi hem de rulo adedi 2 liraya gelmiş oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sofia ile selpak arasında çok fark var mı
Bende bunu merak ediyorum.
nerde o eski papianin kalitesi. Ilk zamanlar efsaneydi papianin yumusakligi
Yok denecek kadar az farkla Selpak daha iyi.
Edit: Papia diye okumuşum. Sofiayi denemedim. Bir fikrim yok. Yanlış yönlendirme olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 19 Ocak 2022; 12:48:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sofia bana göre piyasadaki en yumuşak ve aynı zamanda boyut olarak en iyi 2 tuvalet kağıdından biri.
-
selpak deluxe olan en iyisi bence
-
deneme amaçlı maylo dev rulo olandan aldım. bana göre tam bir f/P ürünü. solo yu geçtim. familia ya 100 vereceğime 77 ye bunu alırım. pokus kart 200/50 indirim yapıyor.
https://www.trendyol.com/maylo/tuvalet-kagidi-dev-16-li-p-7081408
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X