Şimdi Ara

Tuvalet tıkandı yardım! ÇOK ACİL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizimki de tıkalı 1 haftadır tuvalete giremiyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Bizimki de tıkalı 1 haftadır tuvalete giremiyoz

napıyorsunuz içinizde mi özütüyorsunuz?
  • spider003 kullanıcısına yanıt
    5 litrelik su şişesini ağzına kadar doldur birden ters çevir tam deliği tıkayacak şekilde yıkalı olduğu için içindeki su akmayıp öylece kalacaktır... üstünden tekmeyi yapıştır ya da kolunla ittir o suyun basıncıyla kurtarır U borudan tıkanıklığı
  • Sıcak su bişey yapmaz kimyasalla eriticeksin Tuz ruhu felan dök

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuvalet açıcı teller var isterseniz onlardan alıp halledebilirsiniz gg de vardır ya da yapı marketlerde bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok, lavabo aç al, bir kova kaynar suyua karıştır ve pat diye basınçlı bir şekilde boşalt tam deliğe. Basınçlı bir şekilde boşalt ki işe yarasın, anında açılır bu şekilde.
  • lavobo açıcıyı sıcak suyu denedim elimi soktum farkediyorum ama alamıyorum. sıcak su dökmeye devam ediyorum yine olmazsa yarın tuz ruhu alıp dökeceğim azar azar
  • Belediyeyi ara vidanjör çağır. Yine olmazsa tuvaletin üstüne beton döktür yeniden tuvalet yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj batuhan -- 17 Ocak 2014; 19:21:40 >
  • Öncelikle elinizi soktuğunuz için sizi tebrik ediyorum herkes yapamaz

ve şu konu aklıma geldi

http://forum.donanimhaber.com/m_68155110/tm.htm

bol şans..

• tamam soktum elimi açtım bu sefer çözüldü oh be... teşekkürler herkese
  • Bence o peçete rulosu değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer154

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum da bazıları çok iğrenç geldi açıkçası bende aynı sıkıntıyı yaşadım en güzeli sorunu kökten halletmek bizim yaptıklarımızın hiç biri kalıcı değil onun yerine tesisatçı çağırmanızı tavsiye ederim aynı sıkıntıyı bende yaşadım çok can sıkıcı bir durum ve tabi ki tesisatçı çağırdım bu sorunu yaşayanlara Meba Tesisat 'ı tavsiye ederim .
    Hızlı ve garantili bir şekilde sorunumu hallettiler

Böyle samimiyetsiz mesajlar hoş değil. Belli olmuyor sanki reklam yapacaksanız adam gibi yapın. cık cık cık.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.