Şimdi Ara

TÜVTURK Araç muayene istasyonları hakkında düşünceleriniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir hafta önce aracımı muayeneye götürdüm sadece yağ kaçağı hafif kusur yazmışlar halbuki yağ kaçağı falan yok, ek-1 ile gazı işletmek için trafiğe gittim ruhsatımı aldım. Ordaki memura sordum ek-1 de hafif kusur olarak yazılmış cam filmi ruhsat çıkarmaya engelmi diye o da hayır engel değil dedi. Arkadaşım için sormuştum arabasında cam filmi var lpg taktrdı işletecek ruhsata sorun çıkmaz heralde.
  • ilginç cam filmi yasağı kalktımı sormuyorlar?
  • Lpg, tadilat sonrası muayene olduğu için cam filmleri ruhsatın cıkmasına engel olmaya bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 2 Ocak 2011; 22:05:38 >
  • EK-1 ihtiyacı olanlar;

İST-Hadımköy'de girişte 2-3 tane üzerinde kocaman ek-1 yazan ve trafik seti, ilk yardım cantası da bulunan yerler var.

ek1+doldurma = 15 TL giriştekinde yalnız biraz ilerde birkaç yer daha var oraları da gezmekte fayda var, her yerde aynı 15 diyerek sizi cekmelerine aldırış etmeyin..

Ayrıca gitmeden önce far ayarı yaptırmakla uğraşmayın, yaptırsanız da bozuk çıkıyor, ben yaptırıp gitmeme rağmen yine ayarsız çıktı...
  • benim aracın muayenesine 3 şubata kadar geçerlidir diyor...tam 3 şubatta götürsem ceza olur mu?o gün de geçerli midir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

benim aracın muayenesine 3 şubata kadar geçerlidir diyor...tam 3 şubatta götürsem ceza olur mu?o gün de geçerli midir??

3 şubat saat 24:00 geçtiği an uygulanacaktır. Yani 3 şubatta yaptıra bilirsiniz ceza uygulanmayacaktır.

Uygulansada, otomobil,kamyonet,minibüs bunlar için 6,80 lira gecikme büyük araçlar için 9,09 tl ceza uygulanıyor.
  • muayeneyi ek1e yaptıktan sonra emniyete gidip ruhsata dönüştürmenin süresi ne kadar ?

bir ay ya da bir hafta mı arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KCl

muayeneyi ek1e yaptıktan sonra emniyete gidip ruhsata dönüştürmenin süresi ne kadar ?

bir ay ya da bir hafta mı arkadaslar?

15 gün içinde kurye ile gelmesi gerekiyor. Bildiğim kadarı ile.
  • yok muayeneyi ayın 21inde yaptırdım ek1 evragı var elimde kacına dek emniyete gitmem gerek.
  • gaziantep islahiyede gitmiştim sattığım toyota ile, orada bizim fakülteden simaen tanıdığım bi çocukla karşılaştım. neyse tanıştık ettik. Dostum bizi öcü gibi gösteriyorlar. özellikle sigortacılar yok işte geçemezsiniz, muayene zor neyim diye dedi bizi dışarda karalıyorlar. Bana dediği, farları yanan, frenleri tutan ve silecekleri çalışan bütün araçlar sorunsuz geçer gibi konuşmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.