Şimdi Ara

tüvtürk aracımın motor numarasını okuyamamış.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
63.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2010'da muayenede de benim arabanın motor numarasını okuyamamışlardı. Hafif kusurlu olarak geçti.
    Dün yaptırdığım muayenede motor no ile ilgili bir kusur bulmamışlar. Okumuşlar demek ki... ???

Dün kü HAFİF kusurum:
    Sis farı: Yön Hatalı.
    :-)

Yinede muayaneden geçti.
    :-)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Türk arabalarında bu sorun yok galiba. Sadece yurt dışında imal edilen araçların motor numaraları okunmuyormuş. TÜVTURK öyle diyor.

2 ay kadar önce loganı muayeneye götürdüm. onda da motor no okunamadı. sırf o yüzden kusursuz olarak geçemedim.
  • Şubat ayında sadece ruhsatımı Sivas'a göndererek muayeneyi yaptırdım araç Ankara'dayken. Tüvtürk çok dürüst olayı tamamen balon yani. Az kusurlu diye geçirdiler. Girsem kusursuz çıkacaktı sonuçta; uğraşmadım.
  • Kusursuz gecebılen varmı cok merak ediyorum.
  • benim araçta adam arka sis farını bulamadı ona bastı yok buna bastı yok bende izliyorum bakalım ne yapacak diye 1-2 dakika uğraştı sonra olmayınca aldı ileri :D
  • LPG işletirken sıfır alınan ve hiç bir problemi kazası dokunulan yeri olmayan 3 aylık araçta bile kusur buldular bunlar.

EDIT:Aracımın 125xx olan kilometresini 1250 yazdılar bi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 11 Mart 2012; 12:59:14 >
  • yalandan bişeyler yaziyorlar hep .
    hafifte olsa kusur bulunca kendilerini tatmin ediyorlar işimizi yapiyoruz edasiyla ..
  • Bende de okunamıyor diye hafif kusurlu demişlerdi.Açıp baktım çok rahat okunuyor.
  • arkadaşlar konu çok eskı ama herkezın başına gelebılır.arac çekme belgelı doğan slx vızeye gırdık motor numarasını okuyamadılar ne yapmalıyım?bu tuvturk yeraracın motor numarasını okuyamıyorsa bu işi bıraksın..
  • Hocam 6 sene onceki konumu hortlatmissin. Görünce duygulandim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model peugeot 207 var bende. muayenede motor no okunamıyor diye hafif kusur yazdılar. muayeneyi yapan arkadaşa sordum neden okunmuyor diye. ulaşılamayan bir yerde olduğu için okunamıyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: va207

2006 model peugeot 207 var bende. muayenede motor no okunamıyor diye hafif kusur yazdılar. muayeneyi yapan arkadaşa sordum neden okunmuyor diye. ulaşılamayan bir yerde olduğu için okunamıyor dedi.
    Arkadaşalr arac motorları pert arabaların kazalı arabaların hatta taksılerın motorlarıyla değiştiriliyor ve motor numaralarınız kazınıyor bazı dolandırıcılık yapan servıs elemanları vs sebebıyle. Doalyısıyla bu konuya önem verip sanayıde motor numaranızı okutmaya çalışın eğer dısardan mudahale ıle sılındıyse malesef sonuc kotu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.