Şimdi Ara

tuvturk hadımköy gişelerden geçmeden nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk önce merhaba gece saat 3 de randevum var yalnız 1 haftadır ummalı aracım tek seferde geçsin diye araçla koşturmuştum gel gelelimki en büyük sıkıntıyı unutmuşum aracımda ogs ve hgs yok !! büyük şokdayım nasıl gişelere girmeden oraya gidebilirim yardımcı olursanız sevinirim birazdan yola çıkıcam

• E5 ten beylikduzu tuyaba dogru gidin yan yoldan Hadımköy girisi var oraya girin ve o yolu dümdüz takip edin.giseleri gorceksiniz zaten giselere varmadan yol ayrimi var tuvturk yaziyo o yaziyi takip edin.tuvturke varmis olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e5 ten gidersin .beylikdüzünü geçince hadımköy kıraç sapağı var.ordan gir gişelere varmadan muayene istasyonu tabelalarını göreceksin.takip et bulursun.yeri kolay.
    dediğim yolu google maps tende incele ve aklına kazı
  • E-5 ten Beylikdüzü yönünde gelip Tüyap'ın ordan Hadımköy yoluna girip gidebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolu anladım az çok 1-2 kere işim düşmüştü orda teşşekür ettim hepinize bakalım geçebilcekmiyiz muayneden aracın 3-4 aydır muaynesi yoktu 119 lira faiz gelmiş hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

yolu anladım az çok 1-2 kere işim düşmüştü orda teşşekür ettim hepinize bakalım geçebilcekmiyiz muayneden aracın 3-4 aydır muaynesi yoktu 119 lira faiz gelmiş hemen

benimde 3 aydır muayenem yok 1 ay önce 200 lira para çıkarmışlardı. bu fiyat araca göre değişiyor mu?

• Bir güzergah daha onereyim. Hafta içi beykent hadımkoy arası kilit oluyor birçok çalışma var. E5den beylikdüzü carrefour un ordan teme bağlantı yolu var o yolu takip edip teme girmeden hemen önce bahçeşehir mercedes fabrikasi hoşdere yolu yönünden de çok daha çabuk gidebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.