Şimdi Ara

TüvTürk Muayenesi [Ağır Kusur] / [Tekrar Muayene Yapıldı ve Araç Muayeneden Geçti] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 Hafta Önce girdim muayneye Benim makineye maşallah , sadece cam filminden hafif kusur yazdılar. Far Ayarlarında sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

2 Hafta Önce girdim muayneye Benim makineye maşallah , sadece cam filminden hafif kusur yazdılar. Far Ayarlarında sıkıntı olmadı

Hayretler içindeyim. Bizim araba 10bindeyken (kazası, değişeni yok) ilk kez muayeneye girdi. Bi çıktı "Farlar hafif kusur", götür sıfır arabayı sok ona da yazarlar.
    Yanlız, egzoz emisyon da değerleri çok düşük çıkmıştı. Adam şaşırdı,tekrar tekrar ölçüm yapmıştı.

Edit: Yazacak biş bulmazsa illa fara yaziyor. Sizde filme bulmuş gerek duymamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 11 Haziran 2015; 12:34:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

2 Hafta Önce girdim muayneye Benim makineye maşallah , sadece cam filminden hafif kusur yazdılar. Far Ayarlarında sıkıntı olmadı

Hayretler içindeyim. Bizim araba 10bindeyken (kazası, değişeni yok) ilk kez muayeneye girdi. Bi çıktı "Farlar hafif kusur", götür sıfır arabayı sok ona da yazarlar.
    Yanlız, egzoz emisyon da değerleri çok düşük çıkmıştı. Adam şaşırdı,tekrar tekrar ölçüm yapmıştı.

Edit: Yazacak biş bulmazsa illa fara yaziyor. Sizde filme bulmuş gerek duymamıştır.

2010 Model Citroen Nemo mu götürdüm ve hiçbir kusur çıkmadı. Far ayarı falan da yaptırmadan götürdüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Ona bakilirsa aracimi sifir almistim muayene tarihinden once goturdum lpg yi ruhsata isletmek icin. Sanziman yag kacagi ve far ayari cikti hafif kusurlu olarak. Aracim o zaman 11 bin km idi. Ayrica lpg stickeri camda olmadigi icin de hafif kusurlu sayiliyormus tamam da digerleri nedir sifir arabada anlamadim ben de. Bir de agir kusur ciktiysa aracinizi 1 ay icinde yaptirip tekrar goturmeniz halinde ikinci bir muayene ucreti alinmiyor.

• Benim aracıma da sis farları ışık şiddeti zayıf diye kusur buldular. Sis farı hiç olmayan araçların kusur oranı ne kadardır acaba?
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Araç connect hocam. Ufak bir araştırma yaparak borunun nerede olduğunu buldum. Parçanın fiyatı ise 15-20 TL fakat işçilikle beraber 50 TL'yi bulur diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 11 Haziran 2015; 16:32:42 >
  • incioz kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarida arkadaslarin bahsettigi gibi araci lifte kaldirip o boruyu degistirmek lazimmis. Zaten pazartesi günü için tekrar randevu aldim. Hayirlisiyla geçeriz artik su muayeneden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 11 Haziran 2015; 16:37:23 >
  • J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    Bu sefer baska bir sey cikarmasalar bari. Araba tozlu diye hafif kusur yazacakalar neredeyse

• Elmanders E kullanıcısına yanıt
    Walla masallah hocam kadir gecesi dogmussun mubarek :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Astb33

Araç connect hocam. Ufak bir araştırma yaparak borunun nerede olduğunu buldum. Parçanın fiyatı ise 15-20 TL fakat işçilikle beraber 50 TL'yi bulur diye tahmin ediyorum.

bende boru değil contaydı siz bütün contalarını da değiştirin işçilik en az 50 lira depoyu felan sökecek zahmetlı iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Walla masallah hocam kadir gecesi dogmussun mubarek :-D

hahaha sağolun hocam :)
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki fotoğrafları bir forumda gördüm. Sanırım depoyu falan sökmeden o boruyu değiştirme imkanı var. Eğer bahsettiğiniz conta farklı bir yerde ise mecburen depo sökülecek.

TüvTürk Muayenesi [Ağır Kusur] / [Tekrar Muayene Yapıldı ve Araç Muayeneden Geçti]

TüvTürk Muayenesi [Ağır Kusur] / [Tekrar Muayene Yapıldı ve Araç Muayeneden Geçti]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Astb33 -- 12 Haziran 2015; 0:17:15 >

• siz saniyeye gidin lfite kalksın araba o zaman neyin değişeceği anlaşılır
  • Gerekli değişimler yapıldı ve araç muayeneden geçti. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • kusursuz gecenler gordum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.