Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    memurluk mu ulaşamadığım mertebe? Vizyonunuz yerlerde sürünüyor.

yurtdışında yaşıyorum üstü sana kalsın
  • Böyle allahsız kitapsız bir soygun düzeneği olamaz...

Bir de muayene randevuları hep dolu... 20 temmuzda muayene bittiğini 18 temmuzda farkettim 28 temmuza ancak randevu buldum...

Aradaki gecikme zammını ben ödeyecem.

Be allahsızın evladı zaten para basıyorsun, ne diye günlerce kuyruk var, araç sayısı her yıl artıyor muayene istasyonu sayısı niye artmıyor...

Madem ki rakibin yok, madem ki bu hizmeti tek sen veriyorsun, madem ki kol gibi para alıyorsun o zaman kusursuz hizmet vericen beni 10 gün bekletmeden randevumu vereceksin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun fiyatı maksimum 100 lira olmalı onda bile feci kar edilir, resmen hortumu bağlamışlar adiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta bende girdim 80 egzoz 342 muayne,5dk sürdü.Gidiyorsun dualarla umarım bir bahane bulamazlar diye,saatlerce güneşin altında sıra bekliyorsun.virus muhabbetine icerdede oturmak yasak,kan revan içinde beklerken arkadan aracın çıkıyor 2yalandan kontrol yapıp,bu işkence sona ersin artik.Yapilan işte 50 lirayı geçmez kesinlikle

• Pickup kullananlar ağlıyor

• Aracımın bakımlarını düzenli yaptırıyorum, gözüm gibi bakıyorum, muayeneden kusursuz geçebilecek niteliğe sahip ama üstüne para veriyorum. En azından tespit edilen kusur/kusurlar oranında muayene ücreti alınmalı. Bu yapılan vatandaşı enayi yerine koymaktır! Göz göre göre soygundur!

• 1000 TL olsun kim muayeneli kim değil belli olsun.

• Tuvturk özel teşebbüs sonuçta bu onun işi ve kâr peşinde.. lakin benim aracımı muayeneye götürebileceğim başka yer yok ve mecbur götürüyorum.. bunu fırsat bilip muayene bedelini olabildiğince fahişleştirmişler 😡

• 422 değil umarım 4222 tl olur
    2 tane aracım var 2 senede verilen bir ücret için sıkıntı değil ayarlarız
    çünkü ben alışkınım her gün alkol sigara gıda alırken fahiş vergiler ödemeye hiç problem değil
    umarım ekmek 10 makarnalar 20 tl olur ben alışkınım siz düşünün
  • Rakip yok.
    Bekleme salonu yok.
    İkram yok.

50 tllik işi 450 tlye yapıyorlar.

Para ile rezil olmak.

• çok bariz değil mi?
  • hadi madem geçiriyorsunuz da bari taksitli falan geçirin. tek seferde acıtıyor.
  • Çok aptalca bir uygulama, aracı 2 senede bir servise bakıma götürürsün orda yapılır herşey, avrupada öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Böyle allahsız kitapsız bir soygun düzeneği olamaz...

Bir de muayene randevuları hep dolu... 20 temmuzda muayene bittiğini 18 temmuzda farkettim 28 temmuza ancak randevu buldum...

Be allahsızın evladı zaten para basıyorsun, ne diye günlerce kuyruk var, araç sayısı her yıl artıyor muayene istasyonu sayısı niye artmıyor...

Madem ki rakibin yok, madem ki bu hizmeti tek sen veriyorsun, madem ki kol gibi para alıyorsun o zaman kusursuz hizmet vericen beni 10 gün bekletmeden randevumu vereceksin...
    Pandemiden dolayı ceza ödemiyorsunuz bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Böyle allahsız kitapsız bir soygun düzeneği olamaz...

Zamlı odemessin. 15 ağustos a kadarıyla süresi olması lazım, corona dan dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesimizi duyurunca herşey düzelecek sanki. Umuyorum demekten başka birşey diyemiyorum.

• yeni gün baslarken mılletın bunyesı kabul etmıstır

sorun yok..

ayrıca asgarı ucret 30 bın tl olması lazım
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Aslında rekabete gerek yok. Devlet isterse bilirkişi ile bu işe fiyat biçer, eğer haksız bir kazanç varsa fiyatı indirttirir. Ama bu muayeneyi yapanlar arka kapıdan kimlere neler veriyor bilmiyoruz. 100 tl verilecek muayene için fazladan 300 tl alıyorsun. Bu rakam mutlaka biryerlerde pay ediliyor. Tüm diğer ihalelerde olduğu gibi. Sağolsun reis tüm vatandaşa dolar sattırıp kendisi tren garlarından hastanelere kadar herşeyi dolarla garanti sayı üzerinden ihale ediyor. Geleceğimizi satmaya devam.

• Yaptıkları Fenni kontrollerden sonra Kamyon ve Midibüslerin dalmadığı işyeri ve ev kalmadı.Freni patlayan kontrolden çıkan ağır vasıtalar insanlara ve araçlarına korku salmaya başladı.Ben arkamda kamyon veya kamyonet gördüm mü hemen sağa kaçıp yol veriyorum.Adam tamponu 60 cm mesafeden takip ediyor.TÜV e güvenip yola çıkan bu ağır vasıtalara hiç güvenmiyorum.Dün vardı TV de Freni patlayan kamyon 6 adet vasıtayı biçti diye..O araçların hasar tamir masrafını o kamyonun muayenesinin yapıldığı,TÜV istasyonuna çıkartmak gerekir.hani nerde o sorumluluğu alacak yetkililer ben göremiyorum,siz görüyor musunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.