Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B

odeyemiyorsaniz satin arabanizi sikayet etmenin manasi yok
    köle olmak buna denir.
  • Yakında muayene tekrarınıda paralı yapar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Kaçırdığım bir şey mi var bilmiyorum ama tanıdığım ve vatandaşı soyan hemen hiçbir uygulamaya ses çıkartmayan arkadaşların bile sosyal medya hesaplarında bu TüvTürk meselesi birden paylaşılmaya başlandı. Tabii ki vatandaşı adeta soyan her türlü uygulama, zam vs karşı çıkıyorum ama bu mesele bana tuhaf geldi. Bu karşı çıkışın altında başka bir şey mi var?
    araya korona morona girince insanlar araçlarını yeni götürüyorlar rakamı fark edince de yankı oluyor. gayette normal 422 lira nedir resmen insanları keriz yerine koymaktır.
  • Bizi yöneten siyasiler kesin bunlar asgari ücret alıyor başka yerlerden de paralar geliyordur diye diye düşünüyorlar bence

Yoksa sihirbaz olsan 2400 ile bu hayatı sürdüremezsin
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 12 Haziran 2021; 0:44:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 dakika arabanın altına üstüne bakmak için 422 lira ha? Arabaya yapılan hiçbir müdahale yok. Yalandan bir kontrol ve 422 lira... Asgari ücretli 5 günde kazanıyor bu parayı adamlar 5 dakikada hem de hiçbir şey yapmadan. Oh ne ala memleket

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Bırakın hocam şu memur edebiyatını. Eskide kaldı o.

Günümüzde en düşük memur maaşı neredeyse asgari ücretin iki katı.

Memura %10 zam fazla bile keza aldıkları ücreti hak etmiyorlar.
    Biz buna kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş diyoruz.. Sende haklısın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destekliyorum 420tl nedir lan ses cikarmadikca surekli itekliyorlar.

• İnsana kendisine mahkum gibi hissettiriyorlar, hiç bir şey yapamıyorsun seve seve ödettiriyorlar.
  • Neden tek bir firma yapıyor bu işi ? Devlet eliyle değil özele verilen bir kurumun neden alternatifi olamıyor, adam istediği fiyatı çeksin o zaman kim denetleyecek bunu ? Birde zorunlu diyorsun muayene yaptırmak. Vatandaşın yararını gözeten rekabet kurumu ne oldu ? Vatandaşın parasını nasıl soysak diye çalışan özel bir birim var diye düşünüyorum. 422 tl lik hangi işlem yapılıyor ?

Bu işin a partisi b partisi yok, şurada yaşayacağımız 60-70 sene onda da sürekli her sene eziliyoruz. Vatandaşlar keşke körü körüne birilerinin peşinden koşmaktansa önce kendilerini düşünse bu iş buraya gelmezdi.

Son yıllarda vergiler ve hayat pahalılığı iyice insanları canından bezdirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForYouM -- 22 Temmuz 2020; 22:51:36 >
  • Neden her şeyin rekabeti var da bunların yok? Devlet kendisi ile çelişiyor. Elektrikte bilmem neyde var bunda yok. Yap bakim rakip firma, bak nasıl 100TL'ye düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 22 Temmuz 2020; 23:0:50 >
  • Deveye sormuşlar deyip gidiyorum.
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Şu aynı boş lafı birbirinizden görüp yazmak zorunda mısınız siz?

Oturmuş ülkedeki bütün zamları gün gün takip etmiyoruz. Özellikle de böyle iki yılda bir ödenen ücretlerde. Çoğumuzun muayenesi de yaz aylarında olduğu için herkesin yeni haberi oldu. Şahsen benim de yeni haberim oldu. Şu basit mantığı bile kuramamayı nasıl başarıyorsunuz anlamak zor.
  • Son demler
  • Bir zamanlar edevlette hangi hizmet ücretsiz olsun diye bir anket yapılmıştı.

- Tramer sorgusu

- Soy ağacı

Milletimizden beklenen hareket geldi. Soy ağacı öğrenimi ücretsiz oldu. Bizi SOYup soğana çevirdiler. Biz aslında hak ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 22 Temmuz 2020; 23:35:17 >
  • Şu Z kuşağı sandıkta patlatır inşallah bunları. 80li muhafazakar malaklarla keyfine düşkün 90lılar bir haltı beceremedi.
  • Ruhsata gaz işleteceğim.. sadece mühür için o paraları dökeceğim.. birde ruhsat parası.. kaç aylık yakıt parası gitti bile.. soygun..
  • Bildiğin soygun hakkımı helal etmiyorum...
  • ayasofya cami oldu
    kılışdar ssk yı batırdı
    alamanya biziz kıskanıyor
    osmanlı geri geliyor tüm dünya bizden korkuyor
    japonyada elma tane ile satılıyor
    yerli uçak ve helikopterlerimiz ordumuzu güçlendiriyor
    imf ye borç veriyoruz
    enflasyon yüzde 3
    kandırıldık

• Aşırı pahalı bence boykot etmeliyiz hep biz mi feda edecez ya herşeyden yakıtlar vergiler muayene ücretleri yeter artık ya ne çileli basımız varmıs bizim böyle

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.