Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haraç'ın dik alası...yalnız 380 tl den 422tl olması nasıl %25 zam oluyor onu anlamadım..mevcut hükümetin bu geçirmelerden sonra iktidarını koruyabilmesi için 2 seceneği kaldı 1- araçlarda ötv indirimi 2- eyt yi seçimden önce meclisten geçirmesi..bunları yaparsa bi ihtimal şansı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 22 Temmuz 2020; 18:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir metin oluşturup cimere başvuru yapalım. Burda yaztıklarımızdan haberleri yoktur. Sadece 1 kişi yazsa birşey olmaz ama 1000 kişi yazsa bişiler olur. En azından denemiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0N3R -- 22 Temmuz 2020; 18:55:34 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam bu şirketin geçenlerde vergi borcu da silindi. Herifler hem bizi hem devleti aynı kalemde soyabiliyorlar.

• Tüvtürk araç muayne fiyatları fahiş duruma gelmiştir. 15 dk lık muayne için istenen ücret 422 tl. Bu nedir böyle? Devletimizin bu konuya el atması lazım. Parayı kolay kazanmıyoruz. Tüvtürk tekel hale gelmiş istediği gibi at koşturmaktadır. Bu konuya müdahale edilmeli. Lütfen sesimizi duyun.
    www.tuvturk.com.tr
    Araç Muayene Fiyat Listesi
    https://www.tuvturk.com.tr/arac-muayene-fiyat-listesi.aspx

Görüldüğü gibi otomobil için 342 TL, kamyon, otobüs, çekici, tanker için ise 462 TL

Bu ücretlere her cins araç için artı 80 TL Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm Fiyatı ekleniyor. Otomobil muaynesi için 422 Tl para ödeniyor. Yazıktır günahtır.

yazdım cimerden. LÜTFEN sizde bu metni kopyala yapıştır yaparak, cimerden ulaştırma bakanlığına gönderin. Beğenin ki yukarı çıksın arkadaşlar görsün

• Ohh beter olalım.
  • Ya canları cehenneme. Zam sene başında geldi ama bu aralar millet uyanmaya başladı nedense.

Bizim muayene geçeli 2 ay oldu. Bir baktım 342 lira. Arkadaş 342 lirayı ben sokaktan mı topluyorum? Ne bu be.
    O iş 342 lirayla bitmiyor zaten. Ne kadar dandik yer varsa muayene istasyonu kurmuşlar. Güneşin altında bekliyorsun gölgelik yer çok az onlarda kapılmış oluyor. Birşeyler içeceksin belki dandik tostlardan falan yiyeceksin yaktığın benzin falan hesap kabarıyor.

Saatle randevu veriyorlar diyen arkadaşlar var. Arkadaş gidin görün bakalım. Saat 14'e randevu almıştım sistem bozulmuş 14'te daha 10 dakilerin araçları muayeneye giriyordu. Yani o randevu falan hikaye oluyor.
  • Tuvtürk zaten araç muayene konusunda tekel, en azından emisyon ölçümümü başka yerde yaptırıp o parayı bunlara yedirmeyelim. Ben hiç Tuv de emisyon ölçümü yaptırmadım.

• Tüv e gidince o gudubet güvenlikçilerle muhatap oluyorsun saatlerce sıra bekliyorsun ve sonuç raporunu kurbanlık koyun gibi bekliyorsun ya tam paranla rezil olmak... Sıfır araç aldırır valla da ona da imkan yok

• Türkiye de yıllık enflasyon oranında zam yapmışlar pahalı mı pahalı, hak mı değil ama enflasyon oranı bu. Bakmayın TUİK in oranlarına, memura, emekliye zam vermemek, faizleri düşük tutmak için %8 çıkarıyorlar.

• yurd4kul kullanıcısına yanıt
    Tüvtürk sitesine girerseniz fiyat listesini görürsünüz . Ancak oradaki fiyat sadece muayene ücretidir extra egzoz muayenesinide eklerseniz sonuç ortada

• Memura, emekliye gelince %3-%4..
    Başka her şeye gelince minimum %20..
    Ne güzel memleket be 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aralıkta 23 yaptılar zaten. Şimdi bunun üzerine tekrar mı 23. Vay arkadaş. Haber falan da yok sağda solda hiç. Suyunu çıkardı artık ümmetçi tayfa.

• bazı arkadaşlara günaydın diyelim . hanidir ücret böyle ? Necip milletimiz yine ucu kendine dokununca yaygarayı basmış !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 22 Temmuz 2020; 20:0:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

Memura, emekliye gelince %3-%4..
    Başka her şeye gelince minimum %20..
    Ne güzel memleket be 🤔
    Emekli olarak 5.75 zam alsık, bozdur bozdur harca .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkımı helal etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bitmişim.

İronidir umarım
    İroniyim diye bağırıyor...

• Haa tamam o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu zamların geri dönüşü yok bu ülkede enflasyon asla eksiye düşmeyecek çok kötü
  • Hem zam yapıyorlar hemde muayene yaparken mutlaka hafif kusur yazacak saçma olmayan nedenler buluyorlar. Motor numarası okunmuyormuş.(Özellikle okusunlar diye temizlerim.) Motor üzerinde yağ varmış kaçak olabilirmiş. (Yağ koyarken az birşey akmıştı.) Plaka aydınlatma belli olmuyormuş. (Orjinal de bu şekilde iki lamba var. Gece bile 100 metreden okursun. Müdahale edilmemiş.)

Araştırma yapılsın İnternet de bir dünya bilgi var. Bu istasyonlar kimlere ait kimlerin cebine gidiyor bu paralar olay daha güzel anlaşılır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.