Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • odeyemiyorsaniz satin arabanizi sikayet etmenin manasi yok
  • Yıl ortasında mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • speaker S kullanıcısına yanıt
    İşte hocam biz fazla hızlıyız sanırım. Sosyal medyada son günlerde muayne ücretleri tartışılmaya başlandı. Ardından bi zam açıklaması geldi sonra tekrar haberi geri çektiler.
    Ayrıca ne fark ederki zam olduğunu şuan gene söylemem yanlış birşey mi. Ben söylemesem 300 tl ye mi düşecekti?
    Ben kalkıpta 500 lira oldu da demedim. 422 lira demiştim oda doğru rakam. Ben burada birlik olalım bi ses çıkaralım yeter ezildiğimiz diyerek ses çıkardım. Maşallah öyle insanımız var ki devletten önce kendi başımızı kendimiz eziyoruz devlete ne hacet. Bize müstehak 1000 lira olsa keşke. Ayrıca muayneme daha 1 yıl var. Vizem geldiği için açmadım bu konuyu. Düzüldüğümüz yetti sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    hocam muayene aynı değişmedi 342 tl, ama egzoz muayenesi ile birlikte 422 tl
  • Ohh egzosundan da koy! Afiyet seker olsun.
  • Bu konuyu güncel tutmalıyız.

Bunlar yarın MTV’ye de %23 zam yaparlar. Malum enflasyon %8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumsalaltin -- 22 Temmuz 2020; 20:50:15 >
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Gündem ve ülke o kadar hızlı ilerliyor ki siz kaçırıyorsunuz. Zam geliyor haberi yaptılar ardından kaldırdılar. Bi nabız yoklaması yaptılar işte anlayacağınız. Bakalım 1 2 aya gelir zam o zaman konusunu tekrar açarım. Gerçi 2 aya açmadam bi 5 6 aya bi %23 daha koyarlar 600 700 lira verince 'aa keşke o konularda köstek değilde destek olsaydım' dersiniz

• Bu mantıksızlık ülkeyi buralara sürükledi işte. Millet koydu zam mı baktılar kimseden ses yok. Hükümette dedi ki aaa bunlara koymuyor çatır çatır ödüyorlar durun birazda biz binelim dediler. Sırtımızda bi külfet oldu çıktı..

• bu tarife 1 ocaktan beridir böyle tepki vermek niye bu kadar geç oldu acaba..

ahh yurdum insanı canı yanınca feryat eder diğer türlü bana dokunmayan yılan..
  • Tuvturk kaldirilsin yada her araca muayene degilde belli basli araclara getirilsin yas siniri gibi

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hocam devlete vergi ödemek gerek sizin gibi elimizde telefon gezmiyoruz. Akşama kadar bi tarafımız ıslana ıslana çalışıyoruz. O yüzden akşama anca bakabiliyorum forum a. Bu arada hangi tüvtürk istasyonunun sahibisiniz? Burdaki bi kaç arkadaşta değinmiş bu yorumlarınıza. Söyleyin sizin mi babanızın mı dayınızın mı istasyonu var ? Yoksa eğer o daha vahim. Zevk alır duruma gelmişsiniz bu durumdan anlaşılan.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Vizeme daha 1 yıl var. İlla canımın yanması gerekmiyor. Millet gibi zam gelince 1 2 gün konuşup sonra susmuyorum. Kimsenin baş kaldıracağı yok. İlk ben kalktım ayağa. Bundan sonrada belli aralıklarla açıcam bu konuyu. Destek olmayacaksanız köstekte olmamanızı rica ederim.

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Bırakın hocam şu memur edebiyatını. Eskide kaldı o.

Günümüzde en düşük memur maaşı neredeyse asgari ücretin iki katı.

Memura %10 zam fazla bile keza aldıkları ücreti hak etmiyorlar.
  • Bu bir soygundur. Kamu israfına son verin ve artık vergilere zam yapmayın. Kendinize çeki düzen verin. Artık yeter.

• Egzoz muayenesiyle mi 422 yoksa sadece muayene mi 422
  • Gerçekten 422 tl mi?? Bu doğru mu ya 😳

• TüvTürk'ü devlet almanyaya sattı diye biliyorum

• Kaçırdığım bir şey mi var bilmiyorum ama tanıdığım ve vatandaşı soyan hemen hiçbir uygulamaya ses çıkartmayan arkadaşların bile sosyal medya hesaplarında bu TüvTürk meselesi birden paylaşılmaya başlandı. Tabii ki vatandaşı adeta soyan her türlü uygulama, zam vs karşı çıkıyorum ama bu mesele bana tuhaf geldi. Bu karşı çıkışın altında başka bir şey mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B

odeyemiyorsaniz satin arabanizi sikayet etmenin manasi yok
    sana bir küfür ederim 1 yıl kendine gelemezsin troll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

aşırı yoğunluk var hocam.sabah gittim ana baba günü. pandemi yüzünden erteledi devlet ve herkes şimdi son günler. doğru düzgün bakmadan geçiriyorlar herkesi.
    Haklısınız ama öyle bir dünya yok. Katalizörü olmayan araç geçebiliyorsa freni tutmayan araçlarda da sözde gözden kaçırdıkları oluyordur. Bu kurumun amacı trafikteki araçları güvenli şekilde trafiğe çıkartmak, bir düşünsenize ailenizle seyahat ederken böyle bir aracın size çarptığını. Katalizör meselesi de bundan farksız birinde fiziki olarak darbe ile canınıza kast edilirken diğerinde sizin, çocuğunuzun ve ailenizin canına kastediliyor. Ne anlamı kalıyor ki yaptıkları işin? Madem kalabalıklar o zaman kafadan gidip girelim randevu vermelerine de gerek yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.