Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes konuşur, ak parti yapar.

Gram acıyanı sevsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet ekmeğe zam yapılmadıkça sesini çıkartmaz.

• siz bu kardeşinize yetkiyi verin.
  • pipide kafa var bizim insanımızda yok , tüv 50 euroya muayene yapıyor bu 50 nin dönüşü sana 400 oluyorsa tüve kızıp isyan edecek birşey yok sen önce euro niye 8 diye isyan et belki daha çok şeyi çözersin , nasıl fikir ?
  • Yandaşları ve kendilerini zengin etme kafası... sanki ölüm onlar için yok....

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Bedavaya memur olduğunuz ne kadar belli çünkü okuma anlamanız yok, mesajımda örnekde vermişim zaten. Kütüphanedeyim diye. Siz verin çalıştığınıza dair örnek ne yapıyorsunuz mesela gelen vatandaşa hayvan gibi davranıp arada sırada 2 tane veri girip hemen sigara ve çaya koşmak sizin için çalışmak mı? Ayın 15. Dolgun bir maaş alıp hala şikayet etmek sizin vicdanınıza sığıyor mu? Ama sizin ilacınız belli özelleştirmek ama işte yapan yok. Askeri ve emniyet mensubu arkadaşları tenzih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex27i

422 lirayı büyük bi para sananlar var. 1 gram altın eder ya da 50€. Cebinizde 1 gram altın alacak para yoksa o arabayı sürmeyin bisiklet falan alın.
    defol git troll
  • Oyum senindir hocam.

• Araba 50 TL, motorsiklet 30 TL, tır kamyonet vs 100 tl en fazla ederi. Fazlasi zehir zıkkım olsun alana da almasına yardım edene de almadina yardım edene destek verene de.

• Bence fiyatlar çok uygun.aracın motor hacmine göre fiyatlandırılıp ötv,sonra kdv eklenmeli.hatta muayene vergiside çıkarılıp üzerine eklenebilir

• bu zamma bu kadar ses çıkaran arkadaşlar acaba yıllar önce bu iş ihale edilirken de itiraz etmişler miydi? Kapitalist ekonomi de devlet dışında tekel olan her şirket piyasayı ezer. kural basit. devlet bu işi ihale ederken kurallaını koyup bu işi yaptırmalıydı, özel sektör insafına bırakılırsa böyle olur. ha bizim insanımız anlar mı , anlamaz o halde tokata devam
  • caneycaney kullanıcısına yanıt

Lise mezunu bekçilerden bahseden kim? Neden konu dışı konuşup duruyorsun?

Ağlayan kim? Şartlarını beğenmeyen adam ağlamış mı oluyor?

Her türlü felaket size yarar ne demek? Kar tatilleri mi zoruna gitti? Ne olmasını bekliyorsun? Olumsuz hava şartları mevcutken çoluk çocuk yollara mı düşsün? Bu sadece Türkiye'de mi böyle zannediyorsun?

Kursu anladık da etüt ne? Döner sermayeyi kim alıyormuş? En son gittiğim sınav görevinde en az 2 saat öncesinde sınav yerinde olmak zorundaydık. Kimmiş o 2 saat içinde sınav görevi ücretini alıp vergi kesintisi olmadan cebine koyan? Öğretmenlerin yüzde kaçı sınav görevi alıyormuş? Yüzde kaçı seçimlerde görev yaparmış? Bütün bunları yapsa dahi aylık ortalama ne kadar cebine girermiş? Bu soruların cevapları hakkında herhangi bir fikrin var mı yoksa bi tarafından uydurup uydurup yazıyor musun?

Avukat ne alaka şimdi? Yeni mezun avukatların bizden daha düşük aldığını mı idda ediyorsun? Ne idda ettiğini açık açık yaz da ona göre güleyim.

Birinci olanı mülakatta eliyorlar demek Birinciyi değil sonuncuyu alıyorlar demek Kulaktan dolma bilgileri bu kadar ciddiye alma. Rezil olursun sonra.

Öğretmen olduğumu bilse cevap vermezmişmiş Çok kişiyle tartıştım bu forumda ama en çok beceremeyen sen çıktın. Bir insanın bir tane elle tutulur argümanı olur da ciddiye alınır. Neresini ciddiye alayım şimdi ben bu mesajın

• Adamlar okadar köprü otoban yapıyo .babaysının hayrınamı yapıyo ogliimmmmm

• 2 yıla 750 olursa şaşırmayın. Adamlar yine insaflı davranıyorlar, ben onların yerinde olsam 3000 TL yapardım, nasıl olsa ses eden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 23 Temmuz 2020; 23:35:33 >
  • Enes4499 E kullanıcısına yanıt
    Bedavaya memur olduğuma dair şerefiniz üzerine yemin edin, diğer yazdıklarınıza ona göre cevap vereyim. İlk cümlesinde iftirayla başlayan bir mesajı ancak bu şartla ciddiye alırım.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    bu mesajı atan bir öğretmense vah çocukların haline.

Türkiye'nin geleceği bu adamlara emanet olduğu için geleceği yok işte.

Mesajı yazan kişinin zihin yaşını forumdaşların takdirine bırakıyorum
  • Çok para kardeşim. hakikaten kolay kazanmıyoruz parayı

• caneycaney kullanıcısına yanıt

Rezil oldukça konuyu değiştiren, hiçbir soruma cevap vermeyen, sürekli uyduran adam bu sefer de zihin yaşımı forumdakilerin takdirine bırakıyormuş Tartışma üslubunu öğrenip, sallamayı bırakırsan, sorulan sorulara cevap verir ve iyi bir çocuk olursan belki birgün şirinleri görebilirsin

• Talep edilen ücretin kol gibi olmasını geçtim hala trafikte gırla saçma sapan araç dolanıyor. Duman attıran, önüne geçtiği anda insanı zehirleyen, sinyali gözükmeyen saçma sapan arabalar fink atıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.