Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nemalanan sadece Alman değildir hocam birileri birşeyler yiyor bu işten çok net
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

memura yıllık %10 zammı zor ver, enflasyon dustu de gel % 23 zam yap..hani eflasyon yoktu..hanı ulke cok ıyıydı...bu yaman celıskı acaba..biz aptalmıyız??

sana kötü bir haberim var, aptalız. Umarım vergiler, ücretler daha da artar. Ben her türlü ödeyebileceğim. Asgari ücretli ve max 2 3 asgari alan kesim düşünsün.

• Yıl olmuş 2021 hala Alman diyen var şu konuda? Google araması ile bulacağı bir yönetmeliğe baksa Alman değil paranın aslan payını alan has be has Türk ( devlet yani) olduğunu görünce ne yapacak merak ediyorum. Elin Almanına saydırmak kolay, buyur Ankara burada, ne yapacaksın acaba öğrendin artık parayı kimin aldığını da   

• Hemen boykot lazım. Hemen.

Araba etrafında tavaf et, 550 TL para al. Rakip yok, denetim yok.

Bu şirketin burada hala tekel olmasında payı olan müslümanlığını sorgulasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündemde kalmalı destekliyorum
  • 1 şubat pazartesi günü yaptırdım eksoz emisyon muayenesi 90 tl araç muayene 373tl toplam 463tl her sene araç kamyonet ruhsatlı gerçi otomobil den bi fark yok ama ruhsatta böyle ayrıca kredi kartı ile ödemek istedim 10tl civarında komisyon alıyorlar Nakit Ödeme yaptım çekilmez oldu artık

• Daha ne kadar soyulacaz merak ediyorum. Çoluk cocuğumuzun rıskını bunlara yem ediyoruz resmen.. Bizlerden gasp ettikleri paralar ile her geçen gün çocuklarımızın geleceği tehlikeye giriyor. Cebimizdeki 1 liraya bile göz diktiler artık. Ne zaman dur diyecek bu millet bu duruma merak ediyorum.

• Ya sadece parasıda değil 20dk sürmeyen işleme okadar para veriliyor ama sırasıda hiç bitmiyor evvela para ödeme sırası sonra araç sırası bekle 1 gün sürüyor. Parasıyla rezil ediyorlar insanları.

Birde görevlilerin saçmalıkları her arabada yazılı silecek eski camlar filim sağlık çantası eksik hafif kusur uyduruyorlar ki sanıyorum şirket politikası buda istatistik olarak işe yaradıklarının kanıtı olarak kullanıyorlar bu verileri

• quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

Nemalanan sadece Alman değildir hocam birileri birşeyler yiyor bu işten çok net

Yanılman mümkün değil bu tür kolay kazançların musluğun başını bırakırlarmı hiç İzmir belediye başkan adayının şirketiymiş ya.

Aynı internet sağlayıcılar gibi çıkıp Türkiyede kullanıcılar yavaş internet seviyor diyor şirketleri siyasilere veya akrabalarına avro bazında maaş dağıtıp vatandaşın faturasına ekliyor herkes memnun tabi

• Ben artık çocuğumun rıskını bunlara yedirmek istemiyorum. Ben 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hakkımız yeniyor. Benim hakkımda yenildi bakan çocuklarına vekil çocuklarına gitti.. firil firil dolaşıyorlar o tatil senin bu tatil benim. Ben artık çocuğumun rıskını yedirtmek istemiyorum. hakkımızı aramak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Ben artık çocuğumun rıskını bunlara yedirmek istemiyorum. Ben 26 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hakkımız yeniyor. Benim hakkımda yenildi bakan çocuklarına vekil çocuklarına gitti.. firil firil dolaşıyorlar o tatil senin bu tatil benim. Ben artık çocuğumun rıskını yedirtmek istemiyorum. hakkımızı aramak istiyorum.

26 yaşında çocuk mu yaptın

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt

Konumuz bu değil ama evet. Gayette mutluyum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Konumuz bu değil ama evet. Gayette mutluyum :-)

muayeneye verecek paran yokken çocuk yapıyorsan suç senin, devletin değil

• Bu halka az bile Bin TL olsun muayene ücreti

• 2 hafta sonra muayene var.en son 260 ödemişim kimin kazancı 2 yılda bu kadar fazla artmış .hala aynı maaşla çalışıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 12 gün sonraya randevu var. Kendimi enayi gibi hissediyorum
    Pinky bu nasıl saçma yorum olmuş? İnsanlar, bütçesini yönetirken istediği yere harcar ve ya harcamak istemez. Sana mı soracaktı adam aile planlaması yaparken?

Ülkenin %40 u asgari ücretle çalışıyor. o zaman kimse çocuk yapmasın. 5000 tl altında maaş alan kimse yaşamasın. Hatta 5000 tl altındaki herkes sadece zenginlerin yaşaması ve ülkenin ayakta kalması için koca bir et ordusu olarak 7 24 çalışsın. Senin gibi düşünenler yüzünden bir halt olamıyoruz zaten.

Ayrıca paramda var merak etme evim arabam da var çok şükür ki bir borcumda yok hiç bir yere. Sorun param olması değil. haksız yere cebimizdeki paraları yasal yoldan hortumlamaları...

Sen ve senin gibiler var oldukça insanlar asla bu gibi şeyleri sorgulamayacak, yaşama haklarının kazandıkları para ile orantılı kalacağına inanacaklardır..

Senin gibi insanlar olduğu gibi elbette benim gibi ailesinin ve kendi hakkını son damlasına kadar koruyacak ve bu uğurda savaşacak insanlarda olacak.

Ben fazlasıyla kimyasal bir işte çalışarak ailem ve geleceğim için bu yaşta yeteri kadar para kazanıyorum. markette benzinlikte 2 saat fazla mesai yaptık diye eh puf yapan insanlardan değilim. akşama kadar kas gücüyle ayrıca kimyasal ürünlerle temas halinde resmen savaşıyorum.

Bu ülkede 10 çocuk yapıp Benden fazla kazanan üstüne birde devletin ücretsiz sigorta verip maaş bağladığı mülteciler varken bu ülkenin insanına 1 çocuğu çok gören mantığı burada ayakta alkışlıyorum..

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt

Sağol kardeşim. ilgili arkadaşa gerekli ve hakettiği cevabı verdim :)

• muayene ye 3-4 gün geç gitsem nekadar fark alırlar bilen varmı🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.