Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
6
Favori
34.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 422 TL çok yüksek bir rakam. Halkın tabanına hitap eden bir tutar belirlenmeli. Ülkemiz araç parkı zaten eski.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayasofya acildi ya o bana yeter.

• Maşallah

• Demek ki gerçek enflasyon yüzde 23. Hükümetin açıkladığı yalan.

• Bunun da sorumlusu hükumettir. Halkını düşünen hükumet bu soyguna engel olur. Enflasyon yalanina inanan ahmaktır. Gercek enflasyon en az %30. Hükumet enflasyonu düşük göstererek emeğimizi çalıyor.

• bizi bölemeyeceksiniz diyip çıkayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay önce 8. aracım olarak aldığım 2.0TFSI motora sahip olan aracımın katalizörü benden önceki sahibi tarafından sökülmüş, kaputu açar açmaz kabak gibi belli oluyor düz boru takıldığı. Buna rağmen aracı muayeneden geçirdiler. Benim hedefim araca ikinci muayene için 1 ay süre tanırlar bende o sırada eksiğini gideririm diyordum ama durum hiç beklediğim gibi olmadı. Üstelik muayene görevlisine durumu söylememe rağmen "AAAAbi millet burda geçmek için 40 takla atıyor al git işte arabanı" şeklinde cevap verdi. Kardeşim ben geçmek istemiyorum, sizin gibiler yüzünden is atan duman atan araba dolu ortalık. Hala 403 otobüsler isleye isleye zehir makinesi gibi geziyor sokakta, benim ailem bu zehirli havayı solumak zorunda mı? diyince cevap veremedi.

Üstelik egzoz muayenesi de Tüv-Türk istasyonu tarafından yapılıp oradan da geçti.

Bunlar ne halt etmeye bu kadar parayı alıyorlar anlamış değilim. Şükürler olsun durumum bunu ödemek için yeterli ama 422 TL'yi çöpe atmakla Tüv-Türk'e vermek arasında bir fark yok. Yapmadıkları bir iş için devlet tarafından destekli olarak 422 tl'lik HARAÇ kesmesi hoş değil.

Şöyle bir gerçekte var, kullandığım otomobiller genelde Doğuş grubuna ait olduğu için serviste de yaşıyoruz bunların aynı şeref yoksunu hareketlerini. Neyse ki sıfır mekanik yedek parça ithal eden çevremizde insanlar var da kavrama, mekatronik gibi aksamlarda bu köpeklerin iyi niyet yalanlarına kanmadan daha ucuza dışarıda yaptırıyoruz.

Bazen şeytan dürtüyor şu Tüv-Türk istasyonuna gece gidip bekçiyi rüşvetle kandırarak tüm sistemlerinin anasını ağlatmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 22 Temmuz 2020; 9:45:13 >

• 450 liraya dizel arabanın yağı, yağ filtresi, hava filtresi, yakıt filtresi değişiyor. Siz ne is yapıyorsunuz da 450 lira para alıyorsunuz. Vallahi varya bu halka mustehak artık diyecek birşey hok

• Ezanları susturamayacaksınız fedöcüler

• Tüvtürk kamulaştırılsın.
  • Boşuna ağlamayın herkes halinden memnun.
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    İronidir umarım

• Haysiyetsizler...
  • 420 liraya ne yapıyorlar? Muayene yapmadıkları kesin, arka amortisörleri patlak arabayla kusursuz rapor aldım mesela

• DownClock01 kullanıcısına yanıt
    Neden?
    Bedduan gerçekleşirse; trafikdeki milyonlarca araç sahibi seni ziyarete gelebilir.

• Cidden merak ediyorum onca olumsuzluğa rağmen gine bunlar 2023'de seçilirse vay ülkenin haline, gelen bizi uçuracak demiyorum ama değişmesi lazım artık, gidişat kötü.

• iyi günler zam geldi dediniz ben baktım zam yok bu zam meselesi ya gerçekleşmedi yada sıkıntı oldu bence
  • Fake haber 422'ye zamlanan bir şey yok ben 11 gün önce yaptırdım 342.20 Tüvtürk'e 80 de egzos muayenesine veriyorsunuz 422.20 yapıyor.neymiş ki önceden 422'ye zamlanmış zaten böyleydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.