Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
34.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
877 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuda ezan dindirmeye çalışanları görüyorum. Milletimizi bölmeye teşebbüs edenleri görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 temmuzda egzoz ile 422 verdim. Arabam 3 yaşında ilk muayenesi. Her şeyden de çatır çatır geçti doğal olarak. 422 liralık ne yaptı şimdi bunlar? Hakkımın zerresini helal etmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sabah uyanan konu açıyor. zam 203 gün önce yapılmış. yeni bir hadise yok. muayene ücreti çok değil, insanlar az kazanıyor.

• bunlar doyumsuzlar. bu kadar kazık az gelmiş,bir de zam konuşuluyor. bazı yerlerde yalan olduğu söyleniyor. bir arada binek araçlarda her yıl tekrarlasın diye baskı yapıyorlardı. iki yılda bir yolmak az geliyor.
  • 2023 e kadar biz daha neler çekeceğiz Allah bilir . 85 lira zam gelmiş . hadi bizim ve benim gibilerin tuzu biraz kuru , zaten araba alan da kesesini vergisini kaskosunu hazırlar ama daha böyle giderse erken seçim gelecek . yeter be . halkı soyulacak ve yolunacak kaz gibi görenlere ne diyelim . malus kesime helal olsun sizin sayenizde oldu bunlar .
  • Yazıklar olsun seneye de 700tl olur .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten muayene ücreti ve egzos emisyon ücreti toplam 422 tl idi bu zam yeni yapılmadıki yılbaşından beri böyle.
  • Bu neden şimdi gündem oldu anlamıyorum Yılbaşında açıklandı bu zamlar ya 6 ay sonra gelen tepki neden ? sanırım Muayneye gittin Evet Otomobiller 279 TL 'DEN 342 TL Olmuştu Egzoz ile beraber 422 TL Oluyor bu soygun zaten Yaptıkları hiç bir şey yok. Asgari üçrete %15 zam yapılıyor vergilere %22. istersen yaptırma ben 8 ay yaptırmadan gezdim 80 TL Gecikme üçreti ödedim.Polise Yakalanırsan ilkinde ceza yersin ben yakalanmadım ama sonu yok yaptıracaksın.
  • Devlet bunu özelleştirmeyecekti ,doğuş gurubuna verdiler oda soyuyor tabiki ,önceden ne yapılıyorsa şimdide aynısı eskiden kaput açar çevresini tavaf eder tama der biterdi az öderdik şimdi ne farkı var ,bide artist tavırlar eşliğinde sen burda bekle dolan arkaya git vs saçma sapan insanlarla muhattap ediyorlar milletimi.
  • speaker S kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum bende şaşırdım yeni zam geldi sandım Kimse gündemi takıp etmiyor bu zamlara biz yılbasında tepkimiz gösterdik ama fark eden bir sey olmuyor kimin muayne zamanı gelirse o isyana bağlıyor.
  • Ben anlamıyorum devlet vergilere %20-25 zam yapıyor, devletle ilgili kurumlar hizmetlerine %20-25 zam yapıyor ama enflasyon %8-12 arası gidip geliyor.

15 dk aracın etrafına bakıyorlar 422 tl alıyorlar. Sıfır gider max kazanç. Nasıl olsa bütün araçlar muayeneye gelmek zorunda. Bu 422 tl'nin 190 lirası vergiymiş. oh oh ne güzel. Bu halk uyumaya devam etsin.
  • geberit kullanıcısına yanıt
    Tüvtürk > Doğuş grubu > Ferit şahenk > Ntv > 15 dk araca bakma 422 tl
  • Arac muaynesi kadar sacma bisi olamaz. Trafikte goze carpan bir hata varsa polis cezayi yazar. Onun disinda sadece toplu ulasim araclarinin muayneye tâbi olmasi gerekir. Tam bir sacmalik ve vatandasi soymaktan baska bisi degil.

• berkaymurat B kullanıcısına yanıt
    Boş yapma.

• Sosyal medyada malum parti fanı ihtiyarların ve beynini kiraya vermişlerin takıldığı sayfaların paylaşımı gibi bir konu olmuş. Yılın 8. ayına girmemize bir hafta kala sene başında yapılan zammın dün yapıldığını sanıyorlar 😂

• Bedava, Almanya da 120 Euro. Neredeyse 950 TL.

Bombayı kurdum😋

• _mp_ kullanıcısına yanıt
    3 yasindaki arabaya, 5 yasindaki arabaya sacma sapan muayene zorunlulugu getirmek kadar abes bisi olamaz. Dersin ki her 100 binde bir getir egzozuna bakayim cevreye zarar veriyomusun, onu anlariz. Bunlar sacmaliyolar. Zaten herkes bakimini yaptiriyor arabasina, gereksiz yere vatandasin parasi toplaniyor.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Akşam a haber için malzeme verdin mutlu musun?

• Bu nedir.Bu zulm.Gozu kapali destekleyenlerin kendilerine kasitlarimi var.Hadi soruldu sorulmadi bu dunyada hesabi,onlarin inandigi allah hesap sormayacakmi zatialilerinden "Benim kullarima nasil bu kadar zulm.edilmelerine besile,katalizor oldunuz diye "saniyorlar.

• Soygun resmen 20 lira bile etmeyecek iş için 400 lira istiyorlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.