Şimdi Ara

Tüvtürkteki eleman araç kamerasını avuçladı, her şey çifter çifter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracı muayeneye götürdüm, ilk defa götürdüğüm için heyecanlıydım. araç kamerasını ordaki eleman abi kamerayı söktüm torpidoya attım görüntü almak yasak falan dedi. dedim usbden çekseydin kardeşim. dedi abi elimi attım geldi. acemi şöförün vites koluna yapıştığı gibi yapışırsan olur öyle diyecektim hadi dedim boşver. zaten ilk arabayı teslim ederken anladım kaputu açmaya çalışıyordu sanki ilk defa kaput açmaya çalışan acemi çırak gibi. orda zabazingosu var onu yana çekeceksin, sola çekeceksin şu şeyi. standart vw işte, 70 model amerikadan ithal hiç bulunmayan araba değil ki. arabanın ayarı bozuldu gibi geliyor ya. elletmeyi sevmem arabayı kimseye. kimse yetiştirmiyor mu bunları anlamadım. yoldan adam çevir 2 saat göster aynı şeyi yapar. acemi doktor candan eder hesabı. düzgün arabayı bozacak.

tüvtürke ayrı para, bakıma ayrı 15 gün sora, sigortaya ayrı, kaskoya ayrı. her şeyi çifter çifter ödüyoruz. bakım yapan yere söyle +500-1000 tl fazla alsın baksın. kasko yapana da sigorta şart koşma onu da kapsasın. + bin tl fazla iste mesela kaskoya.

• TÜVTÜRK te avuçlattırmakla yanlış yapmışsın.. hem de çifter çifter ..yazık günahTüvtürkteki eleman araç kamerasını avuçladı, her şey çifter çifter 

• mitsubashi kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubashi kullanıcısına yanıt

adam yanındaki usb girişini çıkarsa yetecek ya da konsoldaki usbyi çakmaklıktan. son ana kadar kamera çekim yapmış tabi. bildiğin daldan elma armut toplar gibi avuçluyor hemde. zaten vatandaşı avuçluyosun 10 dk için dünya para. iyi bari kamera gelmiş camdaki sabitleyici çift taraflı bant ile zorlasa camı da zorlardı.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Babanın tarlasına mı dalıyorsun avuçlama lan..diyerek patlatacaktın Osmanlı yı..ama artık geçmiş olsun ,adamın çifter çifter avuçladığı yanına kar kalmışTüvtürkteki eleman araç kamerasını avuçladı, her şey çifter çifter 

• Görüntü almak yasak demek de ne yatak odasını mı çekiyoruz

Her muayeneye araç kameramla girerim bir Tüvtürk kulunun da böyle bir artistliğiyle karşılaşmadım.Babasının malı değil.Çok çok kapatmanızı söyler,o da sana kalmış bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedikleri naneler kayda girmesin diye, kapatmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TÜV'ün sahibi kim? Bilen var mı ?

• USB'den çıkarınca da kayıt alabilir. Doğrusunu yapmış. Veya üzerine etiket yapıştırabilirdi.

• Delikanlı adamsın ne diye avuçlatıyorsun kameranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı avuçladı deyince dızladı sandım ben de. Yani hırsızlık olayı oldu sandım, oysa sadece ellemiş. Ellettirme hocam kameranı. Tüvtürkteki eleman araç kamerasını avuçladı, her şey çifter çifter 

• kocaballi kullanıcısına yanıt

arka tarafta bekleme yerinde kapıdan bakılabiliyor içeriye doğru. elemanın iş bilmezliği ve saçma tavrı bence hocam. kullandıkları aletleri vs bile doğru düzgün kullanabildiklerini düşünmüyorum. düşün vw araba kaputu açarken cebelleşti. ne kadar zor olabilir kaputun dilini bulamıyorsun standart bi araba yani polo. dediğiniz gibi saçma saçma bi şey yaparsa gözükmesin diye belki de yaptı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.