Jiletle tüy dökücü ile uğraşmayın, alın ucuz bir traş makinesi, onla yapın.. Jiletin tahrişi, kremin maliyeti vs. hiç gerek yok.
aynen traş makinesi en mantıklısı ama krem eğer bi zarar vermiyor ve daha temiz bırakıyorsa kullanmayı düşünürüm bende
quote:
Orijinalden alıntı: deepnot
tuy dokucu çoğaltır. sir agda bantları var hazır satılıyor.elinle isitip acıyorsun bantı.
o dediğin ne kadar zor bi olay biliyor musun hemde o kadar hassas olan bir bölgede kırmızı alarm verirsin sonra acısını biliyorsan
ben bazen permatikle ,, bazen traş makinesi kullanıyorum ,, ama tüy dökücünün daha kolay olcağnı düşnüyorum ,, iyisinden bitane tüy dökücü önercej war mı ???
tüy dökücü köpük kullanmanızı tavsiye ederim.
kremler felan hikaye.
köpüğü sık 10 dakka bekle durula pırıl pırıll.
quote:
Orijinalden alıntı: admiral9999
Merhaba arkadaslar; Penis etrafımı jiletle temizlemek artık zor gelmeye başladı ve de sürekli cıkması hosuma gitmiyor. Veet markasının tüy dökücü krem ve köpükleri var.Sizce bunları penis bölgeme uygulayabilirmiyim? Zararlı tarafı varmı? Asıl merak ettıgım nasıl oluyor kullanan veya bilen arkadaslara soruyorum kullanımı ve kullandıktan sonra o bölgenn durumu nasıl olur tenin yumusaklıgı vs.. Bu konuyla ilgili cevaplarınızı beklıyorum
ben bi kızım ama cvp veriyim bende kullandım bikere bşka markann yine kullanmayı düşünüorm çok hoşuma gitti sürüosun 5 dkka sonra içinden çıkan çbukla kremi siliosun tüyler dökülüo pürüzsüz yapıo zararı varmı bilmiorm ama ben karın bölgeme yapmıştım pürüzsüzdü ama azaltmıo birazda fazla çıktı sanırım eskisinden ama denize fln gidicekseniz yapın güzel oluo
evet canım bende denedim tüylerin sertliğine göre 4-5 dk bekletiyosun sonra pürüzsüz oluyo ama tüyleri çoğaltıyo ciddi derecede ben o yüzden tavsiye etmiyorum pek fazla
benim merak ettigim konu. tuy dokucu krem kullanildiginda jiletle alinmis gibi sert sert cikiyo mu tuyler yoksa daha mi yumusak cikiyor. cunku jiletin en kotu yani bu bence. tuyler hem sert hem de dik dik cikiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: switel
benim merak ettigim konu. tuy dokucu krem kullanildiginda jiletle alinmis gibi sert sert cikiyo mu tuyler yoksa daha mi yumusak cikiyor. cunku jiletin en kotu yani bu bence. tuyler hem sert hem de dik dik cikiyor.
kıllar aynı şekilde çıkmaya devam ediyor. artış olmuyor sadece artısıda o.
ama veet tüy dökücü köpük kullanmanı öneririm.
şimdiye kadar kullandığım köpüklerin arasında en iyi sonuç aldığım o oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: kartal4c
quote:
Orijinalden alıntı: switel
kıllar aynı şekilde çıkmaya devam ediyor. artış olmuyor sadece artısıda o.
ama veet tüy dökücü köpük kullanmanı öneririm.
şimdiye kadar kullandığım köpüklerin arasında en iyi sonuç aldığım o oldu.
o da buyuk problem ama. sert sert cikmasini nasil engelleyebiliriz ki? o donem cok rahatsiz edici oluyor.
Veet'in adı baya zikredilmiş, fiyatı nedir ortalama? Bir de 1 tüp ortalama ne kadar gider tahmini?
Beyler eğer testis bölgeniz çok hassas ise tavsiye etmiyorum ben kullandım testisin derisi kırmızı kırmızı benek oldu ve 1 hafta acısından yürüyemedim
quote:
Orijinalden alıntı: cnylmz Beyler eğer testis bölgeniz çok hassas ise tavsiye etmiyorum ben kullandım testisin derisi kırmızı kırmızı benek oldu ve 1 hafta acısından yürüyemedim
bu mesajindan sonra vazgectim kullanmaktan. benim de asil korktugum tarafi buydu
Tüy dökücü kremler bildiğim kadarıyla kullanmadım ama tüyleri kimyasal olarak eritiyor yani tüyler yine çıkmaya devam eder köklerine ulaşamaz.Alakasız bir örnek ama plastik yüzeye japn yapıştırıcısı dökersen kuvetlibi kimyasal olduğu için plastikte zarar görür... O yüzden kullanırken dikkat edin.
ama tüy azaltıcı Bioder gibi ürünler tüyleri hem geç çıkartır hemde tüy sayısını zamanla azaltır. Ama kullanımı yüz ve boyun için pratik biraz krem gibi sürüyorsun bu kadar...
Diğer türlü lazer epilasyon kökten çözüm ama 1. seansta gözle görülür azalır ama 2-3 seansları yapmazsanız zamanla eski halina döner.
Valla mach3 indirime girmis aldim, genital bolge temizliginde kullaniyorum.Tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: chinaski
Valla mach3 indirime girmis aldim, genital bolge temizliginde kullaniyorum.Tavsiye ederim..
jilet zor olmuyor mu ya
yok cok kolay alisinca, her dusa girdigimde temizliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: chinaski
yok cok kolay alisinca, her dusa girdigimde temizliyorum.
ama jiletle alindiktan sonra hafif hafif cikmaya basladiginda cok rahatsiz etmez mi? tuyler batar oraya buraya. yani sakallarimdan dogru boyle tahmin ettim.
Ya beyler birakin tuy dokucuyu fln jiletle tik tik die bitirn iste bn sunu merak ediom acaba koltukaltimiza agda yapsak bisey olr mu yazin baya rahatsiz edio yaw
koltuk altına alışınca epilasyon iyi geliyor ama ilk olarak tek tek cımbızla çekip sonra haftada 1 epilatorle cırt cırt çok kolay ...
Jilet kullanıyorum ama jiletle de koyu ve sert çıkıyor ayrıca batıyor büyürken ve büyümesi hızlı. Kopuk deneyim diyorum ona da zararlı deniliyor :-S